Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Nebu написа: "Нямаш работа в Информатиката във ФМИ, там ще ти скъсат задника от трудна математика" (цитатът е точен) Аз не очаквам да си чеша по цял ден... езика и така да изкарам там, ама с нейната интонация звучеше все едно ме чакат 10 часа сън на седмица и 158 часа учене...
И на мене така ми казваха, и се оказа вярно....за хората сядащи да учат 2 дена преди изпита.Ако си учиш редовно няма да имаш проблеми, поне аз нямам.
Абсолютно съм съгласна.
А да и още нещо... имате ли представа колко струва явяването на официалния изпит и дали трябва да доплащам ако искам да си ползвам по-високата оценка в сравнение с предварителния ?
Не знам какви са таксите тази година, но за да участваш в класацията трябва да си заплатил поне един редовен изпит. Оттам нататък ти се взима най-високата оценка от трите изпита (или двата, ако не си се явил на някой от тях).
bobatumba написа:Тая година какви ще са баловете?Според вас по-ниски ли ще са от миналата?
На тебе нали ти тряяха теми по история, кво те греят баловете с математика?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
bobatumba написа:Тая година какви ще са баловете?Според вас по-ниски ли ще са от миналата?
Според мен за специалностите под КН и СИ ще са по-високи заради факта, че се приемат и матурите. За КН и СИ предполагам, че няма да са много по-различни от тези от предходната година.
bobatumba написа:abe pak 6te padne pod 20 za mom4eta za ubitite specialnosti hhahahah
Лол, и кво разбираш под убита специалност?
bobatumba, не отговарям на ЛС на въпроси от типа на "ще ми стигне ли еди-какъв си бал за еди-каква си специалност". И ако си бил в тоя форум малко повече, отколкото за да попиташ за великите теми по история, щеше да знаеш защо.
lacuna_coil написа:Е той не ти ли е писал ЛС дали имаш разработени теми по история, както на мен.
Не
омг, сега не мога да спра да се смея....
Etiainen написа:Извинявам се предварително за двойния пост.
bobatumba, не отговарям на ЛС на въпроси от типа на "ще ми стигне ли еди-какъв си бал за еди-каква си специалност". И ако си бил в тоя форум малко повече, отколкото за да попиташ за великите теми по история, щеше да знаеш защо.
Само да вметна, напълно извън темата, че това поведение се смята за форма на престъпване на правилата за netiquette - а именно - лични съобщения са лични и не следва да се цитират във форума. В този случай ти отговаряш на един човек пред всички, което не се смята за коректно. Можеш спокойно да му отговориш с ЛС. Защо го правиш достояние на всички? Просто се чудя, нито съм модератор, нито съм администратор, нито искам да го играя стара и опитна. Но винаги ми е било интересно как точно се подклажда хейта и флейма в даден форум
Още няма разпределения. Дано да ги изкарат утре до обяд, защото тогава ще пътувам. Хич не ми се ходи до ХФ, а и ако по някаква случайност "пропуснат" да изкарат разпределенията там, какво се предполага, че ще правя? Май ще взема да се запася с няколко служебни телефонни номера.
Според мен за специалностите под КН и СИ ще са по-високи заради факта, че се приемат и матурите. За КН и СИ предполагам, че няма да са много по-различни от тези от предходната година.
Не е задължитено, дори смятам, че вероятността да е по-нисък балът за двете специалности е доста голяма.
На предварителния има 16 души с оценки над 5.49 (ака отличен >_>), като естествено не са включени лауреатите от олимпиадите по информатика и математика. Те така и не заемат редовните места, затова няма значение. При подобни резултати сериозно се замислих баловете, тъй като не всички с добри резултати смятат КН и СИ за най-удачни за тях специалности.
Давам надежди, но не се опирайте на тях! Все пак дайте всичко от себе си.