Теорията за 100 приятели
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Re: Теорията за 100 приятели
Аз съм съгласна. Имам приятелки с които ми е приятно да излизам и да си говоря за женски работи. Имам и други, които това не ги интересува. С тях си говоря на по-сериозни теми. Пред трети мога да разкрия душата си, дори и най-тъмните й кътчета. Най-дорбия вариант е да имаш такъв приятел, с когото да можеш да правиш и да говориш за всичко, да се лигавиш, без да те помисли за луд или откачен. Но такова голямо съвпадение е трудно постижимо според мен.
Отношенията между двама зависят от всеки един от тях и както няма двама еднакви човека, така не може да има и две еднакви отношения. В този смисъл съм съгласна с Пушещия Огледало (
), че написаното си е закон, а не теория. И всъщност не виждам нищо лошо в него, просто разнообразно.
Наистина понякога е възможно да пренебрегваме, недооценяваме и пр. един за сметка на друг, ама т'ва е живота, винаги има някаква драма. А и на това в известна степен се основава развитието, ако реша да ме избие на философия.
Ако си представя 100 приятеля, към които се отнасям еднакво - бррр, скука. Защо са ми иначе толкова много - всеки ме допълва по различен начин и аз него, мога да бъда едновременно много неща в различно обкръжение. А и ако искам да правя с някого всичко, сигурно ще съм влюбена в него, а няма да ми е просто приятел.
Ако си представя 100 приятеля, към които се отнасям еднакво - бррр, скука. Защо са ми иначе толкова много - всеки ме допълва по различен начин и аз него, мога да бъда едновременно много неща в различно обкръжение. А и ако искам да правя с някого всичко, сигурно ще съм влюбена в него, а няма да ми е просто приятел.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Joker написа:СрАМ!
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Сийр.
Публични нападки, не до там безхитростна дребнавост...
Ако трябва да бъда откровен /а то не трябва/ покрусен съм до такава степен, че няколко дни няма да мога да мигам с двата клепача едновременно.
П.П. Относно първия пост - констатация е според мен
и е вярно...
Публични нападки, не до там безхитростна дребнавост...
Ако трябва да бъда откровен /а то не трябва/ покрусен съм до такава степен, че няколко дни няма да мога да мигам с двата клепача едновременно.
П.П. Относно първия пост - констатация е според мен
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- khhh
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социология
- Курс: първи
Ъм....някакво твърдение изказано ли е в представената теория?
Какво да коментираме като нищо не се твърди? Различно отношение към различните хора ...ИИИИ???????????? Е И???? и какво следва от това?
Нещо си опущил,ше знаеш..
Какво да коментираме като нищо не се твърди? Различно отношение към различните хора ...ИИИИ???????????? Е И???? и какво следва от това?

PARTY HARD!!!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Твърдението е "не можеш да се отнасяш към всички хора еднакво" - дори и да ги чувстваш равни. Дори и да са 2 или 200. Дори и за теб те да са еднакви като близост, като приятелство и т.н., еднаквото третиране е невъзможност. Например защото понякога ще се наложи да се избира между тях двамата или стоте... или да се избира между тяхното мнение.khhh написа:Ъм....някакво твърдение изказано ли е в представената теория?
Тук говоря не просто за това, че всеки човек е различен, а че отношението към хора, на пръв поглед на едно приятелско ниво, също е различно.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Може донякъде да си прав. Хората имаме различни приятели, които използваме за:
кошчета за душевни отпадъци; за по чашка; за разходка; за шопинг и прочее.
кошчета за душевни отпадъци; за по чашка; за разходка; за шопинг и прочее.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.