Класиранията
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Re: Класиранията
Значи така,
Ако не си приет с първото си желание и искаш да чакаш второ класиране, за да останеш в листите трябва да си депозираш дипломата за средно образование в СУ ? Така ли ?
Ако не си приет с първото си желание и искаш да чакаш второ класиране, за да останеш в листите трябва да си депозираш дипломата за средно образование в СУ ? Така ли ?
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Да.happyswift написа:Значи така,
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Ако ме приемат на първо класиране втората желана специалност, аз ще подам декларация за първо желание. Пази ли ми се мястото в специалността, която съм приета? Ако и на второ не ме приемат първо желание и искам да участвам т трето класирене...?
Kim Wilde - You keep me hangin' on
- happyswift
- Флъдзила
При кое класиране пада запазеното място, 3то ?
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
А ако бала ти стига за да кажем последните 5, ти ли си избираш в коя от тези специалности да влезеш, или автоматично в най-горната посочена? Т.е. ако например бала ми стига за социология, политология, МСЮЕ, мога ли да си избера от тези една, или направо влизам социология като най-предна?
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
В най-предната влизаш. Затова е хубаво да се внимава при подреждането.
- happyswift
- Флъдзила
Megera написа:Няма такъв момент.
Тоест, мога да участвам във всички класирвания, без да има опасност запазеното ми място в специалността, в която съм приет да падне ?
- happyswift
- Флъдзила
Мерси много
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: четвърти
Здравейте! Искам да ви попитам някои неща относно класиранията,ако може.
1. Обявяват ли се в интернет или трябва да се ходи до самия университет.
2. Много ми е важен този въпрос- понеже кандидатствам в още два университета,ако ме приемат на 1-во класиране в Софийския,а в другите съответно не и искам да чакам да видя дали на 2-ро и 3-то класиране ще ме приемат,има ли начин да си дам дипломата в Софийския,но после като ме приемат в другия университет,в който повече искам да уча,да се запиша там и да си взема дипломата?Защото няма как да стане иначе...Кажете ми,моля ви!
Благодаря предварително за отговора!
2. Много ми е важен този въпрос- понеже кандидатствам в още два университета,ако ме приемат на 1-во класиране в Софийския,а в другите съответно не и искам да чакам да видя дали на 2-ро и 3-то класиране ще ме приемат,има ли начин да си дам дипломата в Софийския,но после като ме приемат в другия университет,в който повече искам да уча,да се запиша там и да си взема дипломата?Защото няма как да стане иначе...Кажете ми,моля ви!
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
1.Да.kandidat_studentt написа:Здравейте! Искам да ви попитам някои неща относно класиранията,ако може.
2.Може.След като си се записал вече в СУ..можеш да се отпишеш преди началото на учебната година.Ако не се лъжа ще ти върната таксата, която си внесъл на 90%.

- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: четвърти
Много благодаря за отговора!
А това - преди началото на учебната година, какво значи?Септември месец ли?Защото нали класиранията са август..
А това - преди началото на учебната година, какво значи?Септември месец ли?Защото нали класиранията са август..
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Да.След като почне учебната година (1 октомври) пак можеш да се отпишеш, но няма да ти върнат и 1 стотинка от таксата.То тогава вече няма смисъл, де.