А какво е, илюзия?happyswift написа:За мен "ще завърша специалността X и искам да работя като X" не е план
А ако искам да завърша арабистика и да стана тракторист? Това 'план' ли е по твоите критерии вече?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
А какво е, илюзия?happyswift написа:За мен "ще завърша специалността X и искам да работя като X" не е план
Ми много ясно,че човек на 18-19 години няма да има точни планове за бъдещето.Може да си има някаква представа какъв иска да е след няколко години(примерно със стабилна работа,висока заплата и т.н.),но чак конкретен план...Според мен по време на следването вече наистина ти става ясно с какво искаш да се занимаваш занапред и какво ти е интересно.Даже може да е нещо съвсем различно от твоята специалност.Тогава почват да се градят плановете.Loli написа:Не мисля,че е лошо, че не сме Америка. И естествено - няма гаранции,че ще работиш това, което си завършил или пък искаш. Просто за мен е неразбираемо как може човек да няма някакви точни и ясни цели - какво иска да работи след време, как иска да живее и тн. Много ясно, че е доста вероятно плановете ти да не се сбъднат, но все пак твърдо си защитавам позицията,че е по-добре да имаш някакви планове от колкото да чакаш да видиш какво ще направи живота с тебе
Не бе, просто съм инвалид трета степен! Извинявай, не знаех, че щом хората не ти разбират логиката, то те задължително са или слепи, или не знам какви!happyswift написа:Etiainen - или имаш проблеми със зрението или четенето ти е проблем
Цъкни на страничка "2" и виж последният пост (моя).Нямам намерение да се повтарям..Etiainen написа:Не бе, просто съм инвалид трета степен! Извинявай, не знаех, че щом хората не ти разбират логиката, то те задължително са или слепи, или не знам какви!happyswift написа:Etiainen - или имаш проблеми със зрението или четенето ти е проблем