Синята коалиция - предизборна тема
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Re: Синята коалиция - предизборна тема
То стратегията, която Г я предложи е доста вайбъл на пръв поглед. Ама едва ли някой изобщо ще има топките за нея при това правителство, камо ли пък сините.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Петър Москов на пресконференцията: Синята коалиция е единствената политическа сила в Източна Европа, която продължава да седи с достойнство на политическата сцена в България!
Иначе сега Димитров доволно нарежда Станишев за бюджета.
Иначе сега Димитров доволно нарежда Станишев за бюджета.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
А не допускаш ли мисълта, че липсата на доверие, за която сам ти спомена, би могла да се дължи на нещо друго, освен на външни, негативни по своята същност фактори? Само други ли са виновни за това, че не сте постигнали успеха, който желаехте?Tommy написа:Надяваме се с участието си в следващото управление да спечелим, заслужим и защитим още по-голямо доверие, чиято липса може да се отдаде и на явната неграмотност, на която се нагледахме днес, и на изборния туризъм, и на купуването на гласове, и на манипулирания вот. Успех и напред!
Споко, ако влезете в правителството, а това не е много сигурно, ще имате и вицепремиер, и поне 2 министри. Но дали трябва да влезете? Аз не бих, по много и стратегически причини. Само че, на силния човек в тази коалиция, биологическият му часовник му тик-така в главата и след още 4 години....
Все пак този път и едните, и другите сини, показаха, че са доста беззъба опозиция.
Все пак този път и едните, и другите сини, показаха, че са доста беззъба опозиция.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Пресконференцията на нашите беше уникална!
Леле, колко го обичам този Иван Костов
А Мартин Димитров страшно много ме кефи, защото е там до него и се учи от него и по всичко личи че е спечелил уважението му.
Леле, колко го обичам този Иван Костов
А Мартин Димитров страшно много ме кефи, защото е там до него и се учи от него и по всичко личи че е спечелил уважението му.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Няма как да не се кефиш...комунистическите гниди са извън властта....
Няма как и Костов да не се кефи...няма как и Мартин да не е щастлив...
Дори да имаме пълно мнозинство...е напълно задължително участието на "Синята коалиция" в управлението...
Не твърдя, че това което казвам сега е абсолютна истина, но аз лично имам подозрения, че коалицията м/у ГЕРБ и сините е договорена още преди изборите и то с ясна програма, контролирана, модерирана и инициирана от ЕНП...
Няма как и Костов да не се кефи...няма как и Мартин да не е щастлив...
Дори да имаме пълно мнозинство...е напълно задължително участието на "Синята коалиция" в управлението...
Не твърдя, че това което казвам сега е абсолютна истина, но аз лично имам подозрения, че коалицията м/у ГЕРБ и сините е договорена още преди изборите и то с ясна програма, контролирана, модерирана и инициирана от ЕНП...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Между другото и аз така си мислех, докато вчера не чух изказвания тип "Ние сме мнозинство и друг не ни трябва" 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Снощи ги гледах само до Доган.Дали я има някъде качена ?JudyRamone написа:Пресконференцията на нашите беше уникална!

Моля. Това беше пресконференцията, на която се говореше най-много за бъдещото управление. Другите си бяха познатите клишета. Бойко - как бил червените. Червените - как били свършили много. Доган - фъфлене. Волен - псевдонационалозъм.SeLby написа:Тенкс.

- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Поздравления, ама само аз ли съм притеснен от факта, че никoй от вашите лидери не изрази загриженост от следното:
На парламентарните избори през 1997 г. Обединените демократични сили (ОДС) печелят 2 223 714 гласа. През 2001 г. ОДС взимат 830 059. През 2005 г. ОДС имат 280 323, Демократи за силна България (ДСБ) - 234 788 гласа, или общо - 515 111. 2009 г. - Синята коалиция - 284 044 гласа.
Ей така, отговорност да поеме някой, нещо...
На парламентарните избори през 1997 г. Обединените демократични сили (ОДС) печелят 2 223 714 гласа. През 2001 г. ОДС взимат 830 059. През 2005 г. ОДС имат 280 323, Демократи за силна България (ДСБ) - 234 788 гласа, или общо - 515 111. 2009 г. - Синята коалиция - 284 044 гласа.
Ей така, отговорност да поеме някой, нещо...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ти като не си слушал Бойко, твой ти е проблема.Baggins написа:Това беше пресконференцията, на която се говореше най-много за бъдещото управление. Другите си бяха познатите клишета. Бойко - как бил червените. Червените - как били свършили много. Доган - фъфлене. Волен - псевдонационалозъм.
А Волен за 4 години улегна, може да му се признае.

Напротив, направих си труда да изгледам всички пресконференции. Най-голям акцент Бойко сложи върху трагичната съдба на дядо си. Няма лошо де, в правото си е да говори каквото си иска. Мисълта ми беше, че сините казаха най-смислени неща, свързани с управлението.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Да, имах предвид, че не си го слушал по площадите. Там освен за Станишката и Доган, говореше за ясните цели пред него и екипът му. Снощи акцентира по-точно на разгромната победа, наистина не беше необходимо да внася скучни елементи, защото по един или друг начин щеше да се разводни речта или изказването - както щеш. А както забеляза - точно на 30-тата минута приключи. За разлика от дебилчето и турчагата които говориха глупости и фъфлиха единия - час, другия - 45 минути. На Яне Янев му беше къса по обясними причини - вече на всички им се спеше