КУЛТОВ ФИЛМ!!!
Такъв смях отдавна не е имало, напраоооо ...
КУЛТОВ ФИЛМ!!!
Аз също не му харесвам новите филми, но ако му гледаш някои от ранните, примерно "Ани Хол" и "Mанхатън", може да си промениш мнението.Търговецът на кристал написа:Да ти кажа, не мога да харесам филмите на Уди Алън и това си е.
Домати и яйца. Веднага.Solveig написа:И трябва да отбележа, че Matthew MacFadyen е много по-добър г-н Дарси от Колин Фърт, пък вие с каквото щете ме замеряйте.

И на мен ми се ходи на кино, не съм ходила от 1 година сигурно, а съм страшно заклет киноман.... само че нямам по излишни 12 лв + 10 за глезотии на седмица. :/^PrincessA^ написа:Ice Age 3.
КУЛТОВ ФИЛМ!!! Най-добрият от трите! Залата беше пълна до пръсване, а на определени моменти масово се заливахме от смяхСтрахотно ме зареди това филмче!

Не, до края на филма има само затворническа романтика...dimage написа:Не знам как се казва... Френски е. Става въпрос за френските тайни служби и как обучават агентите си.. и за атентатите! Абе... гадно! Особено една сцена под душовете в мъжкия затвороще ми се гади.....
Та, ако някой го е гледал, моля, нека ми каже дали има много брутални сцени до края, че ме страх иначе да го догледам![]()
![]()
И хареса ли ти?Scorpion написа:Shrooms