Журналисти 2009, том 2.
- Etien
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2009, том 2.
Костов: Мафията най-после Вън от България

ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
-
manichety
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
bvz,мерси много полезна информация,особено обяснението за твоя успех...Дано и за нас да е така успешен опита след няколко дни
А отосно герберчетата-беше ясно само това ще кажа
Но определено по-добре,че активността е доста висока,макар че според мен този вот е по-скоро отрицателен,ако мога така да се изразя,понеже хората гласуваха главно,поради факта,че не искат да ги управляват турци
...но това си е мое мнение,както и да е...
А отосно герберчетата-беше ясно само това ще кажа
"... And believe that dreams come true every day. Because they do!..."
- Etien
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
А относно предварителния и аз писах "хората-боклуци", мислейки, че съм оригинален
В крайна сметка 80 % са писали това и то в повечето случаи от слаба информация за "боклуците" на улицата и т.н. Резултатът е 4.00, както и при другите с такава теза
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
-
manichety
- В началото бе словото
хах Etien добре дошъл при 4-ките....
на мен пък моята работа много ми хареса и беше интересно написана,поне за мен,но темата беше "хлъзгава",а и явно "оригиналността"(която се е оказала еднаква за всички) не се е харесала на проверяващите
Някой друг с различна теза и "оригиналност" и оценка по-висока от 4,00

Някой друг с различна теза и "оригиналност" и оценка по-висока от 4,00
- Виктория
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
И аз писах за хората-боклуци и още доста неща.Имам 5.00.
- bvz
- Пишете, о, братя
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
За нищо, информацията е стара и нещата малко са се променили, но все пак е нещо.
А за оригиналността - загубили сте от това, че я търсите вън от себе си и собствените си мисли. Именно в това търсене огрмна част са намерили едно и също, и това, което е било гениално или просто "добре написано" в главата ви, е станало най-повтарящото се и оттегчаващото за проверяващите.
Най-добре е да напишете това, което си мислите, без да търсите нещо, наречено от вас оригиналност, на място, различно от мозъка ви - така няма да стигате до нещо като клише, което ще се срещне в повечето писмени работи. Но внимавайте и с правописа!
А за изборите: "Нека да изчакаме официалните резултати" (както казват политиците). Най-интересното тепърва предстои, така че се ви е паднало да гледате телевизия до сред нощ
Ясно беше кой и защо ще спечели, очакваше се и подобна ситуация с мажоритарните кандидати, сега да видим цифрите какво ще позволят.
Пък и е важно да сте информирани не само заради изпитът, за който ще си спомняте само с усмивка след няколко години

А за оригиналността - загубили сте от това, че я търсите вън от себе си и собствените си мисли. Именно в това търсене огрмна част са намерили едно и също, и това, което е било гениално или просто "добре написано" в главата ви, е станало най-повтарящото се и оттегчаващото за проверяващите.
Най-добре е да напишете това, което си мислите, без да търсите нещо, наречено от вас оригиналност, на място, различно от мозъка ви - така няма да стигате до нещо като клише, което ще се срещне в повечето писмени работи. Но внимавайте и с правописа!
А за изборите: "Нека да изчакаме официалните резултати" (както казват политиците). Най-интересното тепърва предстои, така че се ви е паднало да гледате телевизия до сред нощ
Пък и е важно да сте информирани не само заради изпитът, за който ще си спомняте само с усмивка след няколко години
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Oхо...чака ни гледане до ранни зори, бих казала
Иначе за изпита - да се изкажа и аз... Писах точно обратното - за хората-небоклуци. Оправдах ги и защитих оправданието си достатъчно солидно. И кво, пак 5.00
Тва, че ми бяха 'добавили' пунктуационни грешки е др въпрос...
Нооо така е - не става само с мислене, трябва и късмет..
Айде, гледаме следизборните студиа
Иначе за изпита - да се изкажа и аз... Писах точно обратното - за хората-небоклуци. Оправдах ги и защитих оправданието си достатъчно солидно. И кво, пак 5.00
Нооо така е - не става само с мислене, трябва и късмет..
Айде, гледаме следизборните студиа
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- Mimmy
- От дъжд на вятър
Аз имам 4.63, а НЕ писах за хората "боклуци". Но пък темата ми беше доста политическа...явно това не се харесва. Както и накрая писах за глобалното затопляне, което си е доста голям завой, а доста преподаватели казаха, че не е препоръчително есето да е многоаспектно
Абе късмет...дано да го имам повече на редовния 
Журналистика - oh yeah! 
-
moonlight_
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика и връзки с обществеността
До кога е срока за записване за редовен изпит и каква е схемата със зачитането на оценка от предварителния ?
-
manichety
- В началото бе словото
Мда... moonlight_ за твое съжаление срока мина вчера в 17 часа... 
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Ти освен,че имаш висока оценка - си и симпатичнаВиктория написа:И аз писах за хората-боклуци и още доста неща.Имам 5.00.
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Виктория
- В началото бе словото
Благодаря! 
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Моля
Пред истината няма как да си кривя душата
Надявам се от октомври да сме колеги

Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......