Пък явно още не съм се развихрила във facebook
Ходи ми се на рок/метъл концерт.. няма ли да дойде някой да ме заведеш...?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

ShadowsInBlue написа: Ходи ми се на рок/метъл концерт.. няма ли да дойде някой да ме заведеш...?
Хм, не съм станал мишелов все още...ShadowsInBlue написа:Като не се сещаш сам да ми предложиш![]()
Може би мнението ти е провокирано от лошия резултат на партията, която подкрепяш, но то все пак не оправдава писането на лъжи и откровени глупости. "Синята коалиция", дори и привържениците на ГЕРБ не го отричат, отстояват през цялото време на съвместни преговори своите позиции и не ги предават за някой министерски пост, както се случи с НДСВ, БСП и ДПС.ники написа:Е, той ще направи колиция със сините. Все пак те му лижат задника и му правят чекийки(извинявам се за израза) вече от месеци. Ще бъдат послушни кученца. Няколко трохички за Костов и компания както и няколко трохички за още някой, че да се стабилизира положението дори и ако едните кученца започнат да лаят и са готови.
Не си прав... Просто всички гласуваха за Меглена Кунева (както и аз)happyswift написа:Явно Доган пусна аванта на НДСВ на Евроизборите като им насочи няколко хиляди мангалски гласа, но нещо Вожда се е ядосал сега !![]()