Парламентарни избори 2009 г.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Парламентарни избори 2009 г.
АТАКА 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Същата работа. Ако коалицията не е ГЕРБ-"Синята коалиция", принципността й се губи.
Knights of the Cross
Искрено се надявам така да стане, но това ще разберем до няколко дни.Tommy написа:Същата работа. Ако коалицията не е ГЕРБ-"Синята коалиция", принципността й се губи.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Коалицията няма как да бъде само между ГЕРБ и Сините. Това не е царя едно време...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Бройко да звъни на Костов по телефона и да го кани на шампанско, да не се ослушва, че ще го бия.

...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Джъди, подписът ти показва силна носталгя по отминалите 19 ... 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Пожарникари и даскали по физическо - съединявайте се!
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
забравяш преподавателите по политикономия на социализЪма... 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Марксисти, ленинисти, дясно-центристи - това са те гербисти
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
За 2 часа...постигнах една от големите си лични победи...
Не мога да съм скромен в такъв момент...не мога и да не съм щастлив...
Импровизирана колаборация между мен, медията която представлявам и наместници на ГЕРБ...предотврати гласуване на 1300 фантома в община Оборище. 1000 от тях бяха регистрирани в необитаема къща...да не говорим за останалите, които бяха по разни фондации и т.н.
Предотвратихме ги като отидохме да ги снимаме...местният член на комисията (мисля, че беше на ДПС, макар да подозираме, че тия 1300 човека за за Ковачки) звънна няколко телефона...и тия хора не дойдоха...
След скандали, гоненици и прочие...в крайна сметка...останахме до края..и хората не дойдоха..и така единственото което постигнаха е да намалят избирателната активност в района, което прецака не друг, а тяхната партия...
На фона на изборната победа...за мен 5.07 остава един особено прекрасен ден...
Не мога да съм скромен в такъв момент...не мога и да не съм щастлив...
Импровизирана колаборация между мен, медията която представлявам и наместници на ГЕРБ...предотврати гласуване на 1300 фантома в община Оборище. 1000 от тях бяха регистрирани в необитаема къща...да не говорим за останалите, които бяха по разни фондации и т.н.
Предотвратихме ги като отидохме да ги снимаме...местният член на комисията (мисля, че беше на ДПС, макар да подозираме, че тия 1300 човека за за Ковачки) звънна няколко телефона...и тия хора не дойдоха...
След скандали, гоненици и прочие...в крайна сметка...останахме до края..и хората не дойдоха..и така единственото което постигнаха е да намалят избирателната активност в района, което прецака не друг, а тяхната партия...
На фона на изборната победа...за мен 5.07 остава един особено прекрасен ден...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
По това време какво искаш да преподава човека? Смея да твърдя, че Костов си остава един от най-добрите български икономисти на всички времена в България.Joker написа:забравяш преподавателите по политикономия на социализЪма...
По това време е имало и политикономия на капитализЪма, както я е написал Карл Маркс, но той е избрал несъществуващата... Добър личен професионален избор, с оглед на обстановката, нали? 
По това време кой ти говори за "личен избор" бе човек?Joker написа:По това време е имало и политикономия на капитализЪма, както я е написал Карл Маркс, но той е избрал несъществуващата... Добър личен професионален избор, с оглед на обстановката, нали?
Joker написа:забравяш преподавателите по политикономия на социализЪма...
Предметът е "Политикономия" в два семестъра - социалистическа и капиталистическа. Неговият предмет е "Политикономия на капитализма", за което давам гаранция и заставам зад думите си. За незапознатите с досието му, които си говорят наизуст - могат да се запознаят с него - то е достъпно.Joker написа:По това време е имало и политикономия на капитализЪма, както я е написал Карл Маркс, но той е избрал несъществуващата... Добър личен професионален избор, с оглед на обстановката, нали?
Knights of the Cross