Напълно съм съгласен. Затова по-важно е не толкова да има задължително гласуване, а избирателен ценз.tedito_ck написа: аз много си обичам България, ама не може да се излъжем и да си затворим очите, че нормалните хора просто НЕ преобладават - има тоолкова много селяни и простаци, които ще напишат сигурно и ДПС с правописна грешка и ако стане задължително - смятай мноу ша сме зле
Избори 2009
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Избори 2009
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Неграмотните и простаците гласуват и сега. А причината ДПС да бъде в управлението 8 години е именно ниската избирателна активност сред младите и образовани българи.
Освен това е невъзможно да се ограничат избирателните права изключае въвеждане на принцип за уседналост. В никоя демократична държава това не се случва.
Освен това е невъзможно да се ограничат избирателните права изключае въвеждане на принцип за уседналост. В никоя демократична държава това не се случва.
Humanism is death disguised as life.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Тук демокрацията, разбирана като всеобщо избирателно право, очевидно не работи. Аз лично с удоволствие бих се "лишил" от този неин аспект.steamer написа:В никоя демократична държава това не се случва.
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
И сериозно ли си мислиш, че ЕС и САЩ ще позволят това да се случи? Най-прекият път към изгонване на чуждите инвеститори и пълно блокиране на еврофондовете е някой да реши да прави подобни глупости.
Humanism is death disguised as life.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
За съжаление е така.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Курс: първи
Честит ни премиер. Ей сега гледах интервюто на Бареков. Бойко си каза, че ще стане премиер. Нооо той нямаше да прави коалиция! Нооо той беше казал, че независимо от резултатите ще остане кмет! Нооо той беше казал, че не иска власт! It's all about the he says she says bullsh!t!
Даже спомена като евентуален коалиционен партньор Волен. Брао бе. Егати правителството се очертава 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Квооооооооооооооооооооооооооооооо??ShadowsInBlue написа:Даже спомена като евентуален коалиционен партньор Волен. Брао бе. Егати правителството се очертава
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Е, едва ли някой е вярвал, че Бойко няма да стане премиер. Не искал властта? Всичко, което иска е властта. Той иска само нея! Иска я за 4 години, а ако може и повече. И то е очевадно.ShadowsInBlue написа:Честит ни премиер. Ей сега гледах интервюто на Бареков. Бойко си каза, че ще стане премиер. Нооо той нямаше да прави коалиция! Нооо той беше казал, че независимо от резултатите ще остане кмет! Нооо той беше казал, че не иска власт! It's all about the he says she says bullsh!t!Даже спомена като евентуален коалиционен партньор Волен. Брао бе. Егати правителството се очертава
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Е аз не го хванах цялото, ама Бареков го пита за коалиционни партньори и той вика, че обмисля всички - Костов, Яне, Болен...
Аз съм чувала, че Бойко подкрепя Атака. Ти като го чуеш как говори, не е много по-цвете. Не е толкова краен, но лично според мен е only one step away от тях.
Не знам, според мен ще стане Герб + Сините. Ще видим какво ще стане..
Ники, аз го знам това. Просто показвам как той сам си противоречи и как уж Станишев големия лицемер, ама тоя същата работа. И всичко при него е извадено от контекст. Майка му...
Аз съм чувала, че Бойко подкрепя Атака. Ти като го чуеш как говори, не е много по-цвете. Не е толкова краен, но лично според мен е only one step away от тях.
Не знам, според мен ще стане Герб + Сините. Ще видим какво ще стане..
Ники, аз го знам това. Просто показвам как той сам си противоречи и как уж Станишев големия лицемер, ама тоя същата работа. И всичко при него е извадено от контекст. Майка му...
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Е, той ще направи колиция със сините. Все пак те му лижат задника и му правят чекийки(извинявам се за израза) вече от месеци. Ще бъдат послушни кученца. Няколко трохички за Костов и компания както и няколко трохички за още някой, че да се стабилизира положението дори и ако едните кученца започнат да лаят и са готови.
Пфуу, на Евроизборите с гласа си не вкарах депутат..Като гледам и на тези няма да вкарам.

Струва ми се, че социологическите агенции отново старателно изпълняват поръчки, опитвайки се да ни наврът директно в очите, че вижте вие избирателната активност в страната е достигнала цели 58 - 60 %. Вие вярвате ли го?
Днес няма победители и победени освен народа. Като краен резултат България ще продължи да потъва в блатото на моралния упадък, псевдодемократичната реалност, бедността и най-лошото - демографския срив. Трагичното е, че светлинката в тунела никаква я няма
Днес няма победители и победени освен народа. Като краен резултат България ще продължи да потъва в блатото на моралния упадък, псевдодемократичната реалност, бедността и най-лошото - демографския срив. Трагичното е, че светлинката в тунела никаква я няма
1968 - 1999 - 2008 - ?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
На мен ГЕРБ главно затова са ми неприятни - опасността от коалиция с Атака. Всичко друго може да се преживее, но това...
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
А такаааааа...
На мен ми е интересно да видя, Бог Бойко какво ще направи като толкова много говори. Те всички говорят. Ама той се има за най-най! Да видим какво ще направи, на думи е голям.
Оффф, много се изнервих с тоя.. не че не се знаеше. Ама все пак. Ще ни управлява пожарникар и бодигард. Йее.. и разправя - аз съм първият премиер, който е работил и знае какво е работно време и е като вас.... Гррръхх
На мен ми е интересно да видя, Бог Бойко какво ще направи като толкова много говори. Те всички говорят. Ама той се има за най-най! Да видим какво ще направи, на думи е голям.
Оффф, много се изнервих с тоя.. не че не се знаеше. Ама все пак. Ще ни управлява пожарникар и бодигард. Йее.. и разправя - аз съм първият премиер, който е работил и знае какво е работно време и е като вас.... Гррръхх