Журналисти 2009, том 2.
- memento mori
- Драскач
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2009, том 2.
И аз мислех, че ще имам над 5,50, защото смятам, че това, което написах беше доста добро. Явно обаче стилът ми не се е харесал на проверяващия, или по-скоро това, че обвързах синузита на Ахил, християнското милосърдие и БВП-то с темата "Боклуци"
таа вместо 6ка имам 4,63 
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Ясно е на всички, че си разбира от работата, но както някой преди мен каза - държи се пренебрежително, арогантно и на места грубо! + това я хванах с няколко фактологически грешки, опитах се да я поправя, но ме сряза с някаква много остра реплика!
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- memento mori
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Надявам се си я поправил гласно и пред достатъчно на брой хораАнтоний написа:Ясно е на всички, че си разбира от работата, но както някой преди мен каза - държи се пренебрежително, арогантно и на места грубо! + това я хванах с няколко фактологически грешки, опитах се да я поправя, но ме сряза с някаква много остра реплика!
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
- Антоний
- Пишете, о, братя
Опитах се да бъда деликатен за разлика от нея
Мама каза да не си играя повече с Марийка 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- Mimmy
- От дъжд на вятър
Нейкова предава Международни отношения - каза го сигурно 759237523 пъти и то с цел изтъкване
Но като/ако влезем ще я срещнем във 2ри или 3ти курс чак 
Журналистика - oh yeah! 
- brum-brumm
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Връщам се малко назад, ама не е от тази година правилникът. Миналата година кандидатствах по същата процедура - взима се по-високата оценка от матура или диплова по БЕЛ и по език или история. По-миналата вече не зная как е било, но тогава нямаше матури, имаше литература като първи изпит и изобщо доста по-различно са стоели нещата.
В черквата на тази роза черен бръмбър е монах...
-
manichety
- В началото бе словото
raindrop съгласна съм с теб,че е относително,но поне от хората,които познавам,когато са кандидатствали и в двата университета в УНСС са имали доста по-добри оценки...ама ще почакаме и ще видим как ще е положението при нас
Относно балообразуването-Разгеле,най-накрая се разбра....няма смисъл от повече дискусии по тази тема според мен!За преподавателите съм чувала най-хубави неща единствено за доц.Георги Лозанов-"уникален човек и преподавател",както се изказа един мой познат,но и за Нейкова знам,че се слави с хубави отзиви...Аз се надявам,ако ми се отдаде възможност за устен,да съм в комисия с Лозанов!
А някой има ли идея принципно колко комисии са на устния
В УНСС аз съм западно крило етаж 2 зала 2013...Вие?
А някой има ли идея принципно колко комисии са на устния
В УНСС аз съм западно крило етаж 2 зала 2013...Вие?
"... And believe that dreams come true every day. Because they do!..."
Повече за устния миналата година - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 54&t=11382
Варненец, ти не беше ли писал разказ на предварителния?
Какво е това 3.88
Всъщност при мъжете може и да ти стигне,не се знае
За устния съм чувала лоши неща само от кандидати,които са се паднали при Табакова.
manichety, виж ЛС
Какво е това 3.88
За устния съм чувала лоши неща само от кандидати,които са се паднали при Табакова.
manichety, виж ЛС
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
- Варненец
- Пишеща машина
Да,но имам 3,88raindrop написа:Повече за устния миналата година - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 54&t=11382
Какво е това 3.88![]()
Всъщност при мъжете може и да ти стигне,не се знае
За устния съм чувала лоши неща само от кандидати,които са се паднали при Табакова.![]()
![]()
manichety, виж ЛС![]()
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
-
manichety
- В началото бе словото
Явно масовата оценка,която е била на предварителния е към 3-80-4.00...аз имам 4.00,а очаквах поне 5
...ноо това с "хората-боклуци" ми е изиграло лоша шега,както на много хора
Да се надяваме поне на редовния да са по-високи,както казват вече приети от минали години!
raindrop,ЛС
raindrop,ЛС
"... And believe that dreams come true every day. Because they do!..."
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Айдее... купиха герберите...
Така де, те сами се изкупиха...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- bvz
- Пишете, о, братя
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ето ви малко информация и лични впчеатления от преди цели 4 години
http://fjmc.activebb.net/forum-f18/topic-t13.htm.
Доц. Мария Нейкова преподава по следните предмети : "Теории за международните отнощения" (ІІ курс), "Световната политика в медиите" (ІІІ курс) и "Балканите в средствата за масова информация" (ІV курс). Това означава, че ще имате възможност доста често да се срещате с нея и да научите много. Вече си казах личните впечатления и не мисля да коментирам повече. Лошо е, че сте толкова "анти". Не само в конкретния случай.
За оценяването: то винаги ще е субективно от тук нататък (а и в училище май не е много обективно). Всичко зависи от това кой проверява работата ви, в какво настроение е, кое време на деня е и колко е оттегчен. А понякога става така, че и да е много оригинална работата няколко дребни и незабелязани грешки могат да намалят оценката. Моят основен съвет (всъщност са няколко): направете си план, напишете много кратка чернова и бъдете кратки в окончателния вариант. Доц. Табакова би допълнила: "Препоръчвам ви да не пишете стихотворение"
Същото се отнася и за устния изпит, ама го направете наум. По мои спомени има около 9 комисии за устния изпит. Няма смисъл да се притеснявате, стига да не говорите неща, които не разбирате. Ако обаче го направите, непременно ще си проличи и ще ви питат и много по-сложни неща
Така че - работете с потенциала, който имате сега, никой не може, а и не е задължително да знае всичко.
Кой колко е "лош" не знам, аз дори бях забравил кой е бил в моята комисия. Но в определено хората бях с позитивно отношение още от самото ми влизане в стаята. А, да, възможно е да има и допълващи въпроси като "Коя е последната книга, която прочетохте?" и "Кой е любимият Ви (български) автор?"
Доц. Мария Нейкова преподава по следните предмети : "Теории за международните отнощения" (ІІ курс), "Световната политика в медиите" (ІІІ курс) и "Балканите в средствата за масова информация" (ІV курс). Това означава, че ще имате възможност доста често да се срещате с нея и да научите много. Вече си казах личните впечатления и не мисля да коментирам повече. Лошо е, че сте толкова "анти". Не само в конкретния случай.
За оценяването: то винаги ще е субективно от тук нататък (а и в училище май не е много обективно). Всичко зависи от това кой проверява работата ви, в какво настроение е, кое време на деня е и колко е оттегчен. А понякога става така, че и да е много оригинална работата няколко дребни и незабелязани грешки могат да намалят оценката. Моят основен съвет (всъщност са няколко): направете си план, напишете много кратка чернова и бъдете кратки в окончателния вариант. Доц. Табакова би допълнила: "Препоръчвам ви да не пишете стихотворение"
Същото се отнася и за устния изпит, ама го направете наум. По мои спомени има около 9 комисии за устния изпит. Няма смисъл да се притеснявате, стига да не говорите неща, които не разбирате. Ако обаче го направите, непременно ще си проличи и ще ви питат и много по-сложни неща
Кой колко е "лош" не знам, аз дори бях забравил кой е бил в моята комисия. Но в определено хората бях с позитивно отношение още от самото ми влизане в стаята. А, да, възможно е да има и допълващи въпроси като "Коя е последната книга, която прочетохте?" и "Кой е любимият Ви (български) автор?"
- Виктория
- В началото бе словото
Че какво им е на герберите. 
"Какво не им е" е въпросът.