10 неща които обичате в гаджето.........
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: 10 неща които обичате в гаджето.........
Как успяхте отново да се изпокарате, и то в такава тема?!
Тва изисква завиден талант... 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ники,
Ама ти си го смятай за ограничено... просто има разлика между това да го мислиш и това да го обявяваш като общоизвестна истина. Второто леко отива към обида. И после Принцесата пита как се получават караници в такива теми. Еми - именно на такава основа.
Ама ти си го смятай за ограничено... просто има разлика между това да го мислиш и това да го обявяваш като общоизвестна истина. Второто леко отива към обида. И после Принцесата пита как се получават караници в такива теми. Еми - именно на такава основа.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
Bonbonella
- В началото бе словото
- Специалност: МУ - акушерство
Съгласна съм с горното мнение...нямаше да се обидя в противен случай.
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Ама пък е весело да се правим на духовно извисени във форума

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Вии сте духовно извисени
аз съм духовно провиснал...
аз съм духовно провиснал...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Добре, това не е общоизвестна истина, а лично мое мнение. Аз го казвам като такова, защото такива са моите вижданияMidwinterSun написа:Ники,
Караници? С никого не се карам. Дори ми е забавно особено въпросите на Кристо, които той като разабра, че не са четени, се опита да се покрие по доста смешен начин.
Не се правя на възвишен. И аз мога да кажа, че обичам в приятелката ми това, че правим секс и че ми харесва, ама все пак би било ограничено да се хваля с такива работи. Много съм далече от идеята да съм възвишен.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ники, аз от 2 седмици знам, че ме е игнорирала, и си търся начини да я бъзикам и нареждам, без тя да ме вижда. Пробвай и ти - забавно е...
Иначе какво решаваме - всичко е наред у темата... и Марина се кефи на богати и мускулести батковци, щом не го е отрекла, го приемаме за факт.
Ех, тва е разбирателство...
Иначе какво решаваме - всичко е наред у темата... и Марина се кефи на богати и мускулести батковци, щом не го е отрекла, го приемаме за факт.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Kristo написа:Ники, аз от 2 седмици знам, че ме е игнорирала, и си търся начини да я бъзикам и нареждам, без тя да ме вижда. Пробвай и ти - забавно е...
My will be done!!!
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
Ники, ограничеността на един човек се определя от възгледите му, а не от това, с какво се хвали и кои части от личния си живот споделя с другите. Не случайно често се използва изразът "ограничено мислене". Това какво говориш пред другите се свързва по-скоро с разкрепостеност или желание да създадеш определено впечатление или все неща от този сорт. От твоето излиза, че вие двамата мислите еднакви неща за гаджетата си, обаче единият е ограничен понеже си го казва честно пред хората, а другия - не, понеже си го пази за себе си...ники написа:Добре, това не е общоизвестна истина, а лично мое мнение. Аз го казвам като такова, защото такива са моите вижданияMidwinterSun написа:Ники,
Ама ти си го смятай за ограничено... просто има разлика между това да го мислиш и това да го обявяваш като общоизвестна истина. Второто леко отива към обида. И после Принцесата пита как се получават караници в такива теми. Еми - именно на такава основа.ОК?
Караници? С никого не се карам. Дори ми е забавно особено въпросите на Кристо, които той като разабра, че не са четени, се опита да се покрие по доста смешен начин.
Не се правя на възвишен. И аз мога да кажа, че обичам в приятелката ми това, че правим секс и че ми харесва, ама все пак би било ограничено да се хваля с такива работи.Много съм далече от идеята да съм възвишен.
Има много начини човек да бъде прав.
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
ФАКТ е, че повечето жени се интересуват главно от парите и мускулите на мъжа, така както и повечето мъже се интересуват главно от визията на жената. Разбирам негодуванието ви, но не разбирам нуждата от дискуся по толкова банална тема. То всичко си е ясно!
П.П. Сега, за да не нахейтите и мен, бързам да отбележа: казах "повечето жени" и "повечето мъже", а не "всички". Да не се обиди някой...
П.П.2. Само не разбрах, защо ние - грозните и бедни мъже, сме дискриминирани в този форум?
Ще взема да организирам един парад (или както сега е модно да се казва - "прайд"), в подкрепа на грозните и бедни мъже под надслов: "Ugly, Poor, Pride" !
П.П. Сега, за да не нахейтите и мен, бързам да отбележа: казах "повечето жени" и "повечето мъже", а не "всички". Да не се обиди някой...
П.П.2. Само не разбрах, защо ние - грозните и бедни мъже, сме дискриминирани в този форум?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Цък
Аз това го дадох просто като пример за нещо, което не бих изтъкнал като причина за обич. Пък и аз съм единственият човек тук, който казва, какво е неговото мнение. Не налагам никому принципни позиции.
Аз обаче разкрих, кой е приятелят на момичето - Брад Пит. Не се шегувам, ето:
1. Готин секс - е, тук си нямам и идея
2. Страстни целувки и прегръдки - нали всякак амцка си мечтае за него?
3. Това, че има акъл в главата - ми, има си
4. Самоинициативността - определено
5. Парите - не е като да няма
6. Това, че никога не казва "не" на откачени предложения - и такива приема
7. Това, че не учи в моя университет - не знам, в кой университет е момичето, но допускам, че не е в същия
8. Визията - е, жените свършват като го видят само
9. По специално тялото - напоследък понаправи и баници даже
10. Жестовете - хммм, тук не мога да се сетя, но все пак покрива останалите 9 отличителни черти
Като се замисля може да е и Патрик Суейзи и ... Джордж Клуни, а също и ... деба, много са.
Аз обаче разкрих, кой е приятелят на момичето - Брад Пит. Не се шегувам, ето:
1. Готин секс - е, тук си нямам и идея
2. Страстни целувки и прегръдки - нали всякак амцка си мечтае за него?
3. Това, че има акъл в главата - ми, има си
4. Самоинициативността - определено
5. Парите - не е като да няма
6. Това, че никога не казва "не" на откачени предложения - и такива приема
7. Това, че не учи в моя университет - не знам, в кой университет е момичето, но допускам, че не е в същия
8. Визията - е, жените свършват като го видят само
9. По специално тялото - напоследък понаправи и баници даже
10. Жестовете - хммм, тук не мога да се сетя, но все пак покрива останалите 9 отличителни черти
Като се замисля може да е и Патрик Суейзи и ... Джордж Клуни, а също и ... деба, много са.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Най-добре отговаря Джони Деп 
Особено важи за това, че не казва не на откачени предложения и уникалността на жестовете му.
Особено важи за това, че не казва не на откачени предложения и уникалността на жестовете му.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
А за какво се обиди всъщностBonbonella написа:Съгласна съм с горното мнение...нямаше да се обидя в противен случай.
Реално никой не те е обидил, а е дал какво смята за твоите "неща",
а това не би трябвало да се мисли като обида... Но няма значение. Аз само
бих те попитала защо смяташ, че хората ти/ви завиждат? Толкова ли сте
уникални и двамата. Честно, и такива хора познавам, които си мислят, че
всички им завиждат, а са много далеч от истината какво наистина смятат
те за тях... А и също, защо се радваш, че с гаджето ти сте в различни
университети? Не намирам логика, или просто обичаш да флиртуваш и с
др мъже, а той е ревнив? Всички разбрахме, че си красива, и той е красив
и идеално си подхождате. Явно си подхождате във всяко отношение, слава
Богу!
Последно промяна от allshallperish на 05 Юли 2009, 17:48, променено общо 1 път.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ти виждал ли си скоро негова снимка? Горкичкият, чакат го всеки момент да си отиде.ники написа: Като се замисля може да е и Патрик Суейзи...
Както и да е, де - сори за офтопика - а в последните екшъни из темата няма да се намесвам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Bonbonella
- В началото бе словото
- Специалност: МУ - акушерство
Имам чувството, че съм в съда. Никой ли няма чувство за хумор? Не мисля, че всички ни завиждат просто не го изключвам. Трогната съм, че ми обърнахте толкова внимание, но айде нЕма нужда. Не съм казала, че се мисля за красива...зашо ми приписваш думи?
Ами обидих се, да защото не съм такава каквато се опитвате да ме изкарате. Защо се заяждате? Не казвам нито, че душевността не е важна, нито че преценявам хората само по външния вид, нито, че сме неземно красиви...защо извъртате думите? Това което искам да кажа в темата е, че харесвам много неща в преятеля си, но реших да не пиша поредните детски шльокавици " това че ми масажира дупетоо" , "това че ми вика мишенце" ..това са глупости. Не тук е мястото да обсъждам душевността на гаджето си..не мислите ли? Всеки може да напише това , че е мил и грижовен. Нали ако не беше такъв нямаше да ходим. Разбирам, че ви трябва интрига във вофума за да ви е интересно, но в случая не бяхте прави..
ПС: зашо се радвам, че сме в различни унверситети. Ще ти кажа ..нямах предвид, че не искам да съм с него по цял ден..напротив. Исках да кажа, че не излизам с лекари, защото в личен план са ужасни хора. Тоест не бих ходила със студент по медицина ( или нещо в областта). За това се радвам.
Ами обидих се, да защото не съм такава каквато се опитвате да ме изкарате. Защо се заяждате? Не казвам нито, че душевността не е важна, нито че преценявам хората само по външния вид, нито, че сме неземно красиви...защо извъртате думите? Това което искам да кажа в темата е, че харесвам много неща в преятеля си, но реших да не пиша поредните детски шльокавици " това че ми масажира дупетоо" , "това че ми вика мишенце" ..това са глупости. Не тук е мястото да обсъждам душевността на гаджето си..не мислите ли? Всеки може да напише това , че е мил и грижовен. Нали ако не беше такъв нямаше да ходим. Разбирам, че ви трябва интрига във вофума за да ви е интересно, но в случая не бяхте прави..
ПС: зашо се радвам, че сме в различни унверситети. Ще ти кажа ..нямах предвид, че не искам да съм с него по цял ден..напротив. Исках да кажа, че не излизам с лекари, защото в личен план са ужасни хора. Тоест не бих ходила със студент по медицина ( или нещо в областта). За това се радвам.