10 неща които обичате в гаджето.........
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: 10 неща които обичате в гаджето.........
Кристо няколко пъти задава някъв въпрос там и е супер забавно като знам, че не го четеш 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Маринка, така ше кажеш, щото истината боли, нали дъще...
Не можеш да ме обориш, че и ти си меркантилна и гледаш в гаджето си редица глупости...
Трай си там и не се обяснявай...
Не можеш да ме обориш, че и ти си меркантилна и гледаш в гаджето си редица глупости...
Трай си там и не се обяснявай...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Bonbonella
- В началото бе словото
- Специалност: МУ - акушерство
Ама много сте сериозни в този форум. Леле ако знаех, че темата с такава серизна насоченост...но чакай малко тя всъщност не е! Ти сериозно ли мислиш, че трябва да се обяснява човек за личните и емоционални, възвишени неща с гаджето си във форум?
И " самоинициативността и акъла" са повърхностни? Не мисля. Но пак казвам вие се хванахте за секса и парите. Ако какво лошо има в тях...да не сте монахини?
Имам право да си пиша каквото искам и кои сте вие, че да ме съдите? И коя си ти да наричаш приятеля ми пикльо?
Защо вие си мислите, че за да е мил един мъж трябва да е грозен и беден? Е моя е мил, добър, обичлив, но е и хубав. Къде е проблема?
И " самоинициативността и акъла" са повърхностни? Не мисля. Но пак казвам вие се хванахте за секса и парите. Ако какво лошо има в тях...да не сте монахини?
Имам право да си пиша каквото искам и кои сте вие, че да ме съдите? И коя си ти да наричаш приятеля ми пикльо?
Защо вие си мислите, че за да е мил един мъж трябва да е грозен и беден? Е моя е мил, добър, обичлив, но е и хубав. Къде е проблема?
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
В смисъл аз казах, че съм го игнорнала, ама той толко е и чел...ники написа:Кристо няколко пъти задава някъв въпрос там и е супер забавно като знам, че не го четеш
Забравих да спомена, че темата е "10 неща, които ОБИЧАТЕ в гаджето", дори
не е "харесвате", за да мога да ги преглътна тия материални нещица. В смисъл, тя не му харесва
парите, тя му ги обича
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
Bonbonella
- В началото бе словото
Леле много си добра...май и ти хвърляш боб. Я кажи сега какво ще ми се случи утре? Айде де нали ми знаеш и майчиното мляко? Тук с приятеля ми гледме и се смеем
.... и той се сети за последния път когато се карахме кой да плати сметката, но нищо аз съм меркантилна заради един веселяшки пост.
Какво да ти кажа целия ти профил е хейтърски...ти се държиш като хейтърка. Не знам дали си от онези, които си режат вените, но моля те гледай по-позитивно.
Какво да ти кажа целия ти профил е хейтърски...ти се държиш като хейтърка. Не знам дали си от онези, които си режат вените, но моля те гледай по-позитивно.
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
А трябва да пишемKristo написа:Защото обичам да гледам сеир, на хора, които не знаят за кво спорят. Жените не разбират от мъже, повече отколкото мъжете за жени.
Изказванията в тази тема са пародия. Затова ги цитирам, и ще продължавам. Жените, които са поствали тук, или поне повечето имат глупави изисквания за мъжете до тях. И на странни неща се кефят.
Най-нормалното което може да се прочете, е нещо такова:
1. Сладък е
2. Мил е
3. Умен е
4. Забавен е
5. Не се ядосва за глупости
6. Креативен е
7. Не ревнува
8. Обича ме искрено
9. Пасваме си като характери
10. "Той е моята половинка"
Но ЗАЩО ЗА БОГА, никоя жена не го е пуснала това във темата? Затова твърдя че 1/ всички са еднакви и 2/ това си е тема за бисери, ама прикрита...
А не ме цитирай на Марина, така ми убиваш гаврата с нея...
1. Тъп е
2. Грозен е
3. Скучен е
4. Секс не прави
5. Ревнува ме (супер е )
6. Не си пасваме въобще...
Но го обичам такъв, какъвто не е....
Кристоооо ти какво искаш ?
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Ммм, няма как да не се съглася с Периш.
Бонбонела, никой не осъжда избора ти - просто не можем да разберем, как парите от средство за добър живот се превръщат в качество на характера.
Бонбонела, никой не осъжда избора ти - просто не можем да разберем, как парите от средство за добър живот се превръщат в качество на характера.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Идеята ми е, че давате квалификации, бе, хора... То е ясно, че всеки може да си мисли, каквото си иска, това никога не е било поставяно под въпрос. Но да даваш квалификация за това кой човек какъв е, само защото ти така си си го помислил, просто... не ми се струва редно, за вас не знам всъщност.
Сългасна съм с Merces по въпроса с разграничаването между харесвам и обичам. От друга страна, повечето хора в действителност посочват някакви общи характеристики. Колко потребители преди Бонбонела са споменавали именно неща като секс и външен вид, защо да не се върнем в темата и да не започнем да скачаме върху всички тях? Или пък дават някакви напълно обикновени и често срещани неща, които няма как да притежават качеството уникалност, но това не ги прави по-малко значими.
Сългасна съм с Merces по въпроса с разграничаването между харесвам и обичам. От друга страна, повечето хора в действителност посочват някакви общи характеристики. Колко потребители преди Бонбонела са споменавали именно неща като секс и външен вид, защо да не се върнем в темата и да не започнем да скачаме върху всички тях? Или пък дават някакви напълно обикновени и често срещани неща, които няма как да притежават качеството уникалност, но това не ги прави по-малко значими.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- tedito_ck
- От дъжд на вятър
Re:
Volter написа:1.прави ми яки свирки
2.готви вкусною
3.има стегнато дупе
4.гомям балкон
5.търка ми кир в банята
6.харчи малко
7.не пуши
8.правим як секс
9.не е капризна
10.чистоплътна е...
на тоя никой нищо не му каза, а жените били зле
а пък наааай-тъпото е да почнеш да обясняваш на някого как да си обича гаджето! Абе вие чувате ли се?!?!
Те за това двамата са гаджета и щом той ходи с нея, значи няма нищо против, или най-малкото е приел за нормални нейните възгледи - ТЯ обича НЕГО и съответно ТОЙ - НЕЯ по начина, по който на ТЯХ двамата им харесва да се обичат. Когато двама души станат гаджета, обаче на някой от тях не му харесва как другия го обича, к'во става - разделят се. Сега, ако приемем, че момичето се повлияе от смешните ви доводи и направи космическата глупост да ви послуша, цялата магия, която ТЕ са си създали между ТЯХ ще умре и ще се окаже, че изобщо е нямало смисъл да и обяснявате какво трябва да цени в човека до себе си, понеже него вече просто няма да го има.
Това е само един опит да ви обясня колко сте нерационални, естествено наред с това, че подобни коментари издават доста силна неудовлетвореност от собствения личен живот в съчетание с разкъсваща завист.
Естествено на всички е ясно, че тя няма да ви послуша, ако е нормална (както ми изглежда...), така че накрая пак се оказвате безсмислени...
Последно промяна от tedito_ck на 05 Юли 2009, 16:18, променено общо 1 път.
Има много начини човек да бъде прав.
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Доколкото виждам е повторена 2 пъти съвсем целенасочено. Прави се, когато искаш да наблегнеш и подчертаеш, иронизираш. Или просто не си го схванала, защото няма как да чуеш и интонацията, когато е написано. Уотева.allshallperish написа:А и човек, който използва два пъти думата "ограничен"Bonbonella написа:allshallperish написа:
Бе за човек, който изтъква некво "телце" и "пари" в гаджето си, кво може да се мисли?
А ако бях такава каквато се опитвате да ме изкарате думата е меркантилна, не ограничена...вашия речник е ограничен;). Не ми се кара...айде със здраве
в едно изречение... Whatever.
И на никого ли не му хрумва, че от материалното можеш много лесно да си извадиш представа за духовното? Примерно някой пише "Обичам това, че ме глези", също така се чете и като "Грижовен е към мен". Хора, четете между редовете. На мен даже ми е по-забавно и приятно сама да си вадя изводите от няколко такива "повърхностни" забележки, отколкото да чета клишета тип "Той има прекрасна душа, обича деца и животни, и бла-бла"

-
Bonbonella
- В началото бе словото
Re: Re:
Съгласна съм и много често с приятеля ми се сблъскваме с такива хора...Вместо да кажат " гледай каква хубава двойка са" те започват...тя само заради парите, той само заради секса.." Ама много сте неуверени в себе си...tedito_ck написа: Това е само един опит да ви обясня колко сте нерационални, естествено наред с това, че подобни коментари издават доста силна неудовлетвореност от собствения личен живот в съчетание с разкъсваща завист. . .
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Цитираното мнение на Volter е от 2006.

А това за 'завистта' и 'неудовлетвореността' и т.н. е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ, КОЯТО БЯХ ЧЕЛА ДНЕС
Карате ни се, че си правим изводи за вас, а ни изкарахте:
1. грозни
2. бедни
3. секусално-неудовлетвореи
4. че и завистливи
5. нерационални и прочее.
Стига, не мога да водя този спор.
А това за 'завистта' и 'неудовлетвореността' и т.н. е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ, КОЯТО БЯХ ЧЕЛА ДНЕС
1. грозни
2. бедни
3. секусално-неудовлетвореи
4. че и завистливи
5. нерационални и прочее.
Стига, не мога да водя този спор.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Очаквам някоя да напише, като моя списък по-горе, но уви това не се случва. Твоя списък, защо си го дала? Примерно ако добавиш 7. богат е, би имало логика, ама така е просто обратното на моя списък...Green`L.K. написа: А трябва да пишем
1. Тъп е
2. Грозен е
3. Скучен е
4. Секс не прави
5. Ревнува ме (супер е )
6. Не си пасваме въобще...
Но го обичам такъв, какъвто не е....
Кристоооо ти какво искаш ?
То аз така и не разбрах, какво точно искаш да ме питаш?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Еее, така не е готино. Много по-забавно е да упрекване и квалифицираме някой нов потребител във форума, защото те повечето спират да пишат след 3 дена. С другите могат да се получат трайни кавгиMidwinterSun написа:Колко потребители преди Бонбонела са споменавали именно неща като секс и външен вид, защо да не се върнем в темата и да не започнем да скачаме върху всички тях?
Аз обичам да съдя новите форумци по някакви случайни мнения, в които не влагат никаква мисъл всъщност, както и да им преписвам всякакви негативни качества. Не съм ли комплексар?
Не, честно, естествено, че си е нейна работа, какво ще харесва в приятеля си, но пък си е мое право да смятам нейното виждане за ограничено, нали? В крайна сметка всичко в тая тема може да се тълкува по всякакъв начин и ако искам да погледна по различен начин, мога да обявя момичето за практична, целенасочена и мога да свържа съвсем простите неща с по дълбоки
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Я дайте по 1 ваша снимка с гаджетата си, да ви видим на кво мязате всички и после да преценяваме не само по постовете, но и по външния вид...
пс: направете темата важна
пс2: Jai Hooooo...
пс: направете темата важна
пс2: Jai Hooooo...