АЗ вече гласувах.
Синята коалиция - предизборна тема
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Синята коалиция - предизборна тема
Мисля че това ще се случи. За мен по голяма опасност представлява ДПС.
АЗ вече гласувах.
АЗ вече гласувах.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Жадувам за деня, в който предизборните кампании на повече от половината партии, коалиции и кандидати ще носят позитивни послания. Искам да ме убедите да гласувам за еди-коя-си формация, защото тя предлага това и това, и онова, а не защото другите са гадни народни предатели, мекерета и прочие измет.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Днес вече е късно да те агитираме за която и да е партияpora_e_priqtel написа:Жадувам за деня, в който предизборните кампании на повече от половината партии, коалиции и кандидати ще носят позитивни послания. Искам да ме убедите да гласувам за еди-коя-си формация, защото тя предлага това и това, и онова, а не защото другите са гадни народни предатели, мекерета и прочие измет.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Е то аз вече гласувах. Говоря по принцип.
- ники
- Легендарен флуудър
По принцип има и партии с позитвна кампания, но наистина повечето бяха с негативна, което си е тъпичко.pora_e_priqtel написа:Е то аз вече гласувах. Говоря по принцип.
- Reaver
- Да живей словото
- Специалност: История (СУ)
- Курс: втори
Мисля ,че е ясно - негативните кампании предимно бяха на партии , които се чудеха от къде да изсмучат нещо от пръстите си , за да подлъжат хората да дадът своя глас за тях :С.Изчерпват се вече залъгалките на някои ПП в България , което мен честно казано ме радва...ники написа:По принцип има и партии с позитвна кампания, но наистина повечето бяха с негативна, което си е тъпичко.pora_e_priqtel написа:Е то аз вече гласувах. Говоря по принцип.
S.D.M.F.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Да поздравим Сините - влезоха! Сега на гърба на бат` Бойко може да стигнат и до властта, че много заслабнаха през последните 8 години....
Поздрави с успеха на всички, които подкрепиха "Синята коалиция" и защитиха демокрацията в България!

Knights of the Cross
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Поздрави и от мен, въпреки че очаквах доста повече.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
И аз. Надяваме се с участието си в следващото управление да спечелим, заслужим и защитим още по-голямо доверие, чиято липса може да се отдаде и на явната неграмотност, на която се нагледахме днес, и на изборния туризъм, и на купуването на гласове, и на манипулирания вот. Успех и напред! 
Knights of the Cross
- ники
- Легендарен флуудър
На фона на моите фаворити, Синята коалиция се представи направо невероятно, но все пак, Томи, имате едва 7 процента, че и по-малко. На евроизборите имахте май дори повече. За какъв успех говориш? Вярно, че индиректно се мазнихте на ГЕРБ и сега сигурно ще се облажите малко, ама все пак това са 7%. Всъщност има ли 7?Tommy написа:Поздрави с успеха на всички, които подкрепиха "Синята коалиция" и защитиха демокрацията в България!![]()
Знам че няма да го направите, ама все пак би ви препоръчал да си останете в опозиция, за да може след 4 години, когато стадото потърси следващия месия, да го припознае в някой от вашите редици. Тогава и вие ще имате шанса да заемете мястото на Бойко.
Ние не сме се подмазвали на никого и сме отстоявали принципите си при всички преговори. Коалицията с ГЕРБ се налага от факта, че всички други варианти биха били близки до определението "пагубни" за страната, защото ще включат агентурните на БСП партии в управлението.
Knights of the Cross
Не е така, ники. Функцията на сините трябва да бъде такава, че да възспира Бойко. Ако ГЕРБ се окаже пореденият балон, тогава сините трябва да напуснат коалицията и наистина биха се възродили по този начин. Иначе ше свършат като НДСВ, ако са в опозиция.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Вие с всеки следващи избори печелите все по-малко доверие.Tommy написа:И аз. Надяваме се с участието си в следващото управление да спечелим, заслужим и защитим още по-голямо доверие,
От 2001 г. насам. Не че нещо, но промяна в наклона на кривата не се очаква. Да не говорим, че и участието в управлението не ви е сигурно. Пък и да се случи това, със 115-те депутати на Бойко ще ви дадат точно едно министерство.
Въобще нямате политическото влияние да бъдете какъвто и да било коректив.
Не го пиша това със злорадство, а с разочарование...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- ники
- Легендарен флуудър
Или ще свършат като НДСВ като са в кабинета...
Томи, все пак, смяташ ли, че 7% са успеха, за когото говориш?
Стискам палци да имате силни позиции в правителството, ама това силно ме съмнява, а и тенденцията във вота за вас през изборите не е като да е обнадеждаваща.
Томи, все пак, смяташ ли, че 7% са успеха, за когото говориш?
Стискам палци да имате силни позиции в правителството, ама това силно ме съмнява, а и тенденцията във вота за вас през изборите не е като да е обнадеждаваща.