бтв- това с темите ми е някакво странно. В крайна сметка, макар и не в степен на литературата- все пак може да се формулира по-различно дадена тема, хм. И тогава?
*отива в Ранното българско възраждане*
Чудя ви се аз колеги кандидат - студенти, вие хубаво ще си вземете KC изпита ама после мислите ли какво ви чака на изпита по Нова българска при доцент В. Колев (devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)bobatumba написа:има ли някого,който си е изкарал изпита по история и няма да се явява на редовен.трябват ми теми заплащам си.пишете благодаря ви.
THEZOGGO написа:Чудя ви се аз колеги кандидат - студенти, вие хубаво ще си вземете KC изпита ама после мислите ли какво ви чака на изпита по Нова българска при доцент В. Колев (devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)bobatumba написа:има ли някого,който си е изкарал изпита по история и няма да се явява на редовен.трябват ми теми заплащам си.пишете благодаря ви.
Не е важно колко е приемния бал, важното е колко човека и колко години ще влачите изпита по Нова българска. ;P
Сигурна ли си, че ще те приемат ?Borislavaaa написа:Ние тук сме само бъдещи прависти!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пази божеBorislavaaa написа:Ние тук сме само бъдещи прависти!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Да, ама всички ли ще ни приемат беше май правилния въпросlacuna_coil написа:Що пък да не я вземат ?![]()
Тя си има отлична оценка от предварителния. Остава й литературата, но аз съм сигурна, че ще се справи добре.![]()