Нов гей парад?!

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Re: Нов гей парад?!

Мнение от valandin »

Не, не сме достигнали до заяждане на дребно или поне не съм го предизвикала съзнателно. Мисля, че е нормално да реагирам, когато някой ми каже, че съм му паднала в очите поради спор...във форум. Та затова и аз реших да реагирам по този начин. Работата е там, че аз не искам да слушам нищо за себе си в този форум, било то добро или лошо. Говорехме си по темата, Джуди изказа мнение кой и е паднал в очите и кой не е- аз реагирах. Мисля, че беше и честно, защото не съм си позволявала преди това аз да правя класификации. Та, да спрем до тук-моето лично мнение е, че това е форум за дискусии и не е нужно на някого да му се обяснява паднал ли си му, издигнал ли си му се в очите. та, ако вече сме се изяснили да дам нова тема- ще гледате ли Бруно и как възприемате този филм :lol: Гавра с гей-обществото или все пак една пропаганда? Аз лично съм на мнение, че е първото, но днес ми заявиха второ та се почудих :scratch:
New jorney
Аватар
toni spbb
От дъжд на вятър

Мнение от toni spbb »

valandin написа:Не, не сме достигнали до заяждане на дребно или поне не съм го предизвикала съзнателно. Мисля, че е нормално да реагирам, когато някой ми каже, че съм му паднала в очите поради спор...във форум. Та затова и аз реших да реагирам по този начин. Работата е там, че аз не искам да слушам нищо за себе си в този форум, било то добро или лошо. Говорехме си по темата, Джуди изказа мнение кой и е паднал в очите и кой не е- аз реагирах. Мисля, че беше и честно, защото не съм си позволявала преди това аз да правя класификации. Та, да спрем до тук-моето лично мнение е, че това е форум за дискусии и не е нужно на някого да му се обяснява паднал ли си му, издигнал ли си му се в очите. та, ако вече сме се изяснили да дам нова тема- ще гледате ли Бруно и как възприемате този филм :lol: Гавра с гей-обществото или все пак една пропаганда? Аз лично съм на мнение, че е първото, но днес ми заявиха второ та се почудих :scratch:

Евала за думите относно бруно мисля да се пробвам мисля ,че във вбокса имаше некъв конкурс за този филм...

Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Господин Коуен винаги прави простотии,затова и тоя филм мноооого хора ще го гледат.За кво ти е иначе да гледаш ненужно парадиране на гейщина?Нямам си и на идея точно кво (ще) става в тоя филм,няма и да разбера,но плакатите ми казват всичко,което ми е нужно.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

valandin,
а кво значение има, че си паднала на някой във форума в очите?
Who cares? Има ли нужда да напомням, че ти се "принизи" на тва
ниво и подкара с обиди, които всички насочват към Джуди, което
е още по- мизерно. Сама казваш - тва е форум и хората могат да
имат лошо мнение за тебе. Това е положението.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология

Мнение от valandin »

deichevster написа:Господин Коуен винаги прави простотии,затова и тоя филм мноооого хора ще го гледат.За кво ти е иначе да гледаш ненужно парадиране на гейщина?Нямам си и на идея точно кво (ще) става в тоя филм,няма и да разбера,но плакатите ми казват всичко,което ми е нужно.
Аама защо да е парадиране, аз този филм го разглеждам като тотално осмиване на всички крайни гей-прояви, мисля, че това му е смисълът :scratch:
Allshallperish, помолих да приключим темата, наистина не съм фен на ``форумните войни`` и вече си изразих мнението :D Кажи за Бруно :wink:
New jorney
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Bagatur »

Гей парад или хомо-цирк?

Изображение

Противно на заявленията на организаторите, че на днешния гей парад ще присъстват над 300 души (каквато е и информацията в някои медии, с изключение на колегите от dariknews, за което ги поздравяваме - бел. ред.), на хомо шествието са присъстваха най-много 80-100 човека, от които не всички българи и дори хомосексуалисти. Всъщност самото “шествие” протече по изключително комичен начин и приключи за около 15 минути. Още в самото начало маршрутът му бе променен и то премина от НДК - бул. Васил Левски - Попа - Червената къща. Според наши източници, това е се е наложило поради факта, че различни хора неодобряващи хомосексуалните обществени прояви се бяха погрижили и бяха изразили своята гражданска позиция под формата на графити по предварително обявения маршрут. Организаторите в пристъп на страх от вероятни пиро-ефекти подготвени от съобразителни граждани, промениха и скъсиха маршрута на шествието. Подобни пристъпи на смехотворна параноя може да прочетете в лесбийските блогове, където дори има списък със съвети към участниците, някои от които напомнят недемократичните практики от близкото ни минало и настояще.

Сборният пункт на хората с разстроена сексуална идентичност бе сериозно охраняван от около 120 служители на МВР и 50 момчета от частна охранителна фирма. Част от района около НДК бе отцепен и със специален пропусквателен режим. Всеки, който искаше да се придвижи до “Моста на влюбените” бе претърсван, проверяваха му се личните документи и му се слагаше розова лента на ръката, която да удостоверява неговата сексуална принадлежност или хетерофобия. Въпреки мерките за сигурност, нашият екип успя да проникне в сърцето на “шествието” и да го следва по време на целия му велик маршурт от около 1,5 км до Червената къща.
“Джемини” (по пример на ФАБ): Поради липса на български хомосексуалисти внасяме гърци

Въпреки, че бе изключително неприятно за нас да сме обградени от хора с психични проблеми, искрено се забавлявахме с нещата, които успяхме да видим.
Изображение

Почти липсваха родни хомосексуалисти, но за сметка на това присъстваха над 40 чуждестранни педераста, някои от които вееха гръцкото знаме (гърците са били организирана група от 24 човека - бел. ред.). Според информация от различни български медии са присъствали още и хора от Македония, Шевция, Великобритания и Румъния. Обясняваме си тяхното присъствие с осъзнатата от тях възможност да присъстват на уникалния по рода си хомо-цирк, на който станахме свидетели. Забелязахме и представителите на ILGA Европа, които водеха със себе си малко детенце вероятно повлияни от педофилските си приятели от NAMBLA. Имаше нещо, като гей-охрана, които бяха облечени в нацапани с различни цветове бели гащеризони и носеха различни по цвят каски. Според тях каските символизирали това, че те са трудещи се хора. Трудещи се хора, които вероятно не са работили никога през живота си. Сред каскадьорите забелязахме и няколко активиста на ПП “Зелените”, които естествено бяха със зелени каски. Както вече писахме на няколко пъти, тази партия (заедно с БСМ) открито подкрепи шествието на нуждаещите се от специализирана психологична помощ, но както днес се видя, липсваше очакваното масово включване на еколози към “шествието”. Защо ли? Може би защото в България еколозите все още могат да мислят и да различават ерозионното от градивното поведение в човешките взаимоотношения и не одобряват продажните действия на ръководителите си. Нашият екип забеляза едно от лицата на ПП “Зелените” - нежният Генади Кондарев, който бе нахлупил зелена каска и крачеше гордо сред себеподобните си. Най-отзад пък бяха 5-6 активиста на имащата се за анархистка група “Анархо-съпротива”, които носеха голям черен трансперант и съвсем терористично и по анархистки надничаха зад него. За разлика от тях обаче, истинските анархисти от ФАБ, начело с Веселин Николов, за втора година бойкотираха проявата осъзнавайки нейната несъстоятелност и безсмисленост. Въпреки, че много пъти сме влизали във вербални и физически сблъсъци с представителите на ФАБ, искаме да ги поздравим за адекватната позиция! А другите, самопровъзгласили се за “модерни анархисти”, плъхове винаги проявяват терористичен характер, когато са под охраната на омразната им държава, която се плаща от омразните данъци на всички омразни нормални граждани. Цялата тази гледка бе съпровождана от постоянните подкани от страна на органите на реда - “Хайде, по-бързо“, “Деца, не спирайте тук, опасно е” и т.н. На лице беше и професионалното поведение от страна на полицаите, които тази година не арестуваха произволно, за което им благодарим от името на всички нормални български граждани.

На чело на “шествието” имаше камион с музика, чиито странични части на ремаркето бяха свалени, за разлика от задните - т.е. парадиращите не можеха да видят нищо от случващото се на платформата. Поради този забавен факт, нашият екип се премести по напред и определено бяхме шокирани от гледката - няколко отегчени и полузаспали травестита заедно с трима полу-голи педераста танцуваха под звуците на “I will survive“. Въпреки, че активистката на “Джемини” Аксиния Генчева хиляди пъти повтори колко нормални били хората на парада миналата година, днес ясно се видяха какви точно фетиши харесват организаторите - полуголи, облечени със смешни дрехи, неопределени по пол същества, които се кълчат до припадък. Когато цирковата трупа стигна до Попа, травеститите слязоха от платформата и бяха посрещнати с бурни овации от озверялата за плът, но малобройна тълпа. Гледката беше определено отблъскваща и когато “шествието” стигна до Червената къща с облекчение се отделихме от него, тъй като нямахме намерение да присъстваме на ненормалните прожекции в Червената къща. Тъкмо когато си тръгвахме се случи нещо, което ни развесели още повече. Едно неопределено по пол същество започна да крещи “Всички вътре!“, а в това време се чуха коментари от наетата от Джемини охрана “Добре, че свръши тая изродщина!“.

Наистина, добре, че свърши. Нямаше ексцесии, нито задържани хора, въпреки че националните активисти бяхме навсякъде около шествието и дори в самото шествие. “Джемини” претърпяха поредния провал и показаха, че гей-популизма им е безсилен пред реалността. Според твърденията на въпросните гей-активисти, около 10 % от населението на всяка държава е съставено от хомосексуалисти, но в 2 милионна София, ние видяхме около 50-60 родни педераста и още няколко десетки чужди, плюс малко на брой заблудени либерали и розови еколози. А цялата организация на събитието напомняше на зле организиран трагикомичен хомо-цирк.

В заключение ще кажем, че виждаме лъч светлина в тунела на мрачното ни демократично бъдеще. Българският народ все още е запазил своят морал и не приема насилственото натрапване на ненормална сексуална ориентация и хетерофобия. Дори е радостно, че огромна част от хомосексуалистите в България явно осъзнават, че демонстрирането на хомосексуално поведение в обществото е неправилно и неморално и не подкрепиха проявата на шепата самопровъзгласили се представители на хората с хомосексуална ориентация. Джемини, не се подкрепя от хората с хомосексуална ориентация или индивидите с такива наклонности не наброяват повече от 100 души. Редно е да се запитаме - чии интереси тогава защитава тази организация, след като явно не е припознавана от повечето хора с хомосексуални наклонности и кой я спонсорира? Нужно ли бе общината да харчи над 50 хиляди лева за охрана на въпросното събитие? Това са нашите и вашите пари, които благодарение на гей лобито бяха пропилени, вместо да бъдат вложени за нещо нормално и благородно, като например дарение на някой дом за сираци или ремонт на някоя детска градина. Това ли е прогресивността и толерантността, с която ни надуват главите гей-активистите и анархистите - да даваш пари за безсмислени извратени циркове, вместо да помогнеш на наистина нуждаещи се хора?
Strength and honor.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ей, този материал не е много лош. Сигурно, защото ти си лош в него... :wink:
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Хахаха, Bagatur, поздравления!
Хубава статия, която ме разсмя :) Добре написано :wink:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Пффф, ЕЛЗА ПАРИНИ ли е тва на първата снимка, тая грозна жена.
Иначе статията за малко да помисля, че е сваляна от някой сайт,
ама като прочетох на няколко места "хора с психични заболявания"
и "сбъркана сексуална ориентация" се сетих :lol: .

Колкото до филма - не съм го гледала, но ако е наистина поредното
парадиране, по- добре и да не го гледам. Само да се травмирам
допълнително. Като го гледаш кажи дали е интересен ;).
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика

Мнение от humanityisthedevil »

Eлза Парини е траверс, не е жена.

По-добре гледайте "Милк". Шон Пен е луд, много.
Not because the fox barks...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Знам, ебавах се.
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

абе дайте кубинките беееее :evil: :evil: :evil:
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие

Изображение
Изображение
Поздрав за Джуди!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

:lol: Това не са никакви скинове.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Постоянно присъствие

JudyRamone написа::lol: Това не са никакви скинове.
Т.е. според теб не може да си от работническата класа, да слушаш ой/ска/пънк и да се индетифицираш с една субкултура заради сексуалните си предпочитания?
Тва е все едно да кажеш, че не може да си скин, щото нямаш поло на Фред Пери.
Публикувай отговор

Обратно към “България”