КСК 2009 - Биология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Bonbonella
В началото бе словото
Специалност: МУ - акушерство

Re: КСК 2009 - Биология

Мнение от Bonbonella »

Уфф хора записах се. Ама минах през е*ати изпитанието. Дааа има охрана - един старец с ломбаго, който не съм сигурна дали знае къде се намира...Трябваше да питам едни момчета къде има ксерокс и ми се отговори " ела у нас и ще ти покажа" :shock: :shock:
Мерси много за инфото ама късничко. Няма да ви казвам какво ми беше в тролея....защото с колата нямаше къде да спра....абе изобщо беше един загубен ден.

ПС: Няма да ти кажа какво карам...
angel_master
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от angel_master »

Някъде пише ли какви са темите от които се пада темата за изпита или нищо не се знае ?
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Изтрих маса флъд. Овладейте се. Ако много ви се говори за коли и прочие - на лични съобщения или на по бира. Тук е тема за бъдещи биолози и борбата им с биологията. :compress:
Изображение
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Боромире идиоте тъппппппппп що изтри тоя мой труд :lol: :lol: :lol: и е флууууудддд :lol: :lol: :lol: омразна ми от некадърници :evil: :evil: :evil:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Причина 1 - писането на десетки мнения поред не по темата подлежи на модериране.
Причина 2 - бях помолен.
Причина 3 - това ми е работата.

На тебе обаче какви са ти причините да ме обиждаш?

Хайде сега бъди учтив и ми се извини, моля.
Изображение
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

1-темата не струва, нищо че е мое дело :lol: :lol: :lol:
2-колко пъти са ти казвали да не слушаш руси момичета :wink: :wink: :wink:
3-колко ти плащат :roll: :roll: :roll:

Обиждам те щот ми се заяжда от една седмица е нема с кой :cry: :cry: :cry:

Вместо извиненение-едно поздравче :shaking2: :shaking2: :shaking2: http://www.youtube.com/watch?v=t2dzXGmf ... re=related
Bonbonella
В началото бе словото
Специалност: МУ - акушерство

Мнение от Bonbonella »

1. Темата наистина не струва, но не "нищо че" а "най-вероятно, защото.."е твоя.
2. Какво им е на русите момичета?
3. Това колко му плащам си е наша работа... :lol:
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Зема та ми омръзна.....карай си фиатчето и толкова :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: НЕ МОГА ПОВЕЧЕ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Аватар
Maniuni
В началото бе словото
Специалност: ЕООС
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Maniuni »

Аз пък най-накрая реших да се захвана и с теста накрая на учебника по биология за 9 клас, моя е на Булвест 2000.
Ако теста на изпита е нещо такова значи просто да се отказвам от сега. Дали някой има впечатления? Доста от въпросите ми се сториха двусмислени, плюс това има и неща, които май не ги виждам написани в уроците. :shock:
Hakuna Matata :)
Аватар
Joanna_n
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология

Мнение от Joanna_n »

Ами... Тестът на предварителния си беше по моя преценка доооста гадничък, някои неща ги правех на магия. Имаше по 5 възможни отг и някои наистина бяха двусмислени. Сега отивам към СУ с надеждата да си намеря тази книжка: http://www.anubis-bg.net/koritsi_jpg/bio9_10testove.jpg и да порешавам преди редовния изпит. А тестът беше осново с въпроси за 8кл. Разбрах за някаква на Просвета, и нея ще си потърся... По-добре късно, от колкото никога :)
kostadin
В началото бе словото

Мнение от kostadin »

Joanna_n написа:Ами... Тестът на предварителния си беше по моя преценка доооста гадничък, някои неща ги правех на магия. Имаше по 5 възможни отг и някои наистина бяха двусмислени. Сега отивам към СУ с надеждата да си намеря тази книжка: http://www.anubis-bg.net/koritsi_jpg/bio9_10testove.jpg и да порешавам преди редовния изпит. А тестът беше осново с въпроси за 8кл. Разбрах за някаква на Просвета, и нея ще си потърся... По-добре късно, от колкото никога :)
Само ще ти кажа,че тази книжка я имам и въпреки,че я реших цялата без пропуск на предварителния изпит не ми помогна много много.Но виж за матурата която вече мина е просто много добра и там ми помогна много.....
Аватар
ralka_mnt
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: трети

Мнение от ralka_mnt »

kostadin написа:
Joanna_n написа:Ами... Тестът на предварителния си беше по моя преценка доооста гадничък, някои неща ги правех на магия. Имаше по 5 възможни отг и някои наистина бяха двусмислени. Сега отивам към СУ с надеждата да си намеря тази книжка: http://www.anubis-bg.net/koritsi_jpg/bio9_10testove.jpg и да порешавам преди редовния изпит. А тестът беше осново с въпроси за 8кл. Разбрах за някаква на Просвета, и нея ще си потърся... По-добре късно, от колкото никога :)
Само ще ти кажа,че тази книжка я имам и въпреки,че я реших цялата без пропуск на предварителния изпит не ми помогна много много.Но виж за матурата която вече мина е просто много добра и там ми помогна много.....
Аз решавах от тази книжка за 8 клас и от тази за 9 и 10...и въпросите от 8 клас ги бях научила на изуст почти и на изпита се паднаха само 2 въпорса от нея :D
Illusion never changed into something real..!!
IvanKulev
В началото бе словото

Мнение от IvanKulev »

Някой може ли да каже колко души са се записали за изпита по биология.Аз търсих,но нищо не намерих...
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Рано е още за вас.Очаквай ги към петък-събота.
Изображение
Аватар
Joanna_n
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология

Мнение от Joanna_n »

Аз си я взех и сега решавам... иначе на 8кл кличествата са изчерпани, а не се издава вече... жалко, защото тестът е основно на 8кл.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”