Журналисти 2009, том 2.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Журналисти 2009, том 2.
Блажени са тези, които са си вързали гащите още на предварителните изпити...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Абе точно за нашата специалност такива няма... 
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
-
manichety
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Абсолютно съгласна с NikTa
Абе някой друг ще ходи ли в УНСС НА 21? Как ви се струва там положението
Абе някой друг ще ходи ли в УНСС НА 21? Как ви се струва там положението
"... And believe that dreams come true every day. Because they do!..."
manichety, аз ще ходя, Etien явно също. Принципно нямам намерение да уча там , като резервен вариант ми е. Но най-вероятно ако не ме приемат в СУ, започвам право в Търново. Чувала съм спорни мнения относно специалността в УНСС, но не мисля,че тук е мястото да ги разискваме.
Остава ден до изборите, готови ли сте за гласуване?
Аз се чудя какво ново ще видя в изборния ден. На миналите избори пред терасата слушах двама да се обясняват кой какво получил, за да гласува и как еди кой си бил на косъм от пребиване,защото не си свършил работата както трябва. Надявам се да не попаднам на малоумници като тези,които са 'разговаряли' с Carmilla
Остава ден до изборите, готови ли сте за гласуване?
Аз се чудя какво ново ще видя в изборния ден. На миналите избори пред терасата слушах двама да се обясняват кой какво получил, за да гласува и как еди кой си бил на косъм от пребиване,защото не си свършил работата както трябва. Надявам се да не попаднам на малоумници като тези,които са 'разговаряли' с Carmilla
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
Р.Бах - Илюзии
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ох, искрено ти го пожелавам...а и се надявам да не случа на същите индивиди (отново) в неделя 
Иначе и за мен Унсс беше втори вариант, но след предварителния се отказах и подадох документи само в СУ ... дано това не ми изиграе лоша шега :Р Но така или иначе не ми се учи там..
Иначе и за мен Унсс беше втори вариант, но след предварителния се отказах и подадох документи само в СУ ... дано това не ми изиграе лоша шега :Р Но така или иначе не ми се учи там..
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
-
manichety
- В началото бе словото
Ох,ами то и на мен не ми се учи там,ама се записах за редовния онзи ден...макар че почти съм сигурна,че няма да се запиша там,дори и да ме приемат... А относно изборите в неделя хм...
За кой? Доганизирани,Атакисти,Кметове,Премиери,VIP-ове...
Надявам се само поне тоя път малко от малко да се оправи държавата.... Вие кого мислите да подкрепите?
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз единственото, което искам, е проклетите избори да свършват...
Два за 1 месец (щото от 07.06 до 05.07 си е точно толкова) са мааалко множко, особено за "нас, връстниците на прехода"...
Ама who cares, ще гледаме много, за да кажем много за малкото 3-4 минути (примерно), които ще имаме по всеки от въпросите на устния...
А ако на писмения ни дадат тема, съврзана с нещо от кампанията, така ще ги насоля (без извинение!), че трябва да уцеля някой голям политикоскептик, за да ми пише хубава оценка...
Два за 1 месец (щото от 07.06 до 05.07 си е точно толкова) са мааалко множко, особено за "нас, връстниците на прехода"...
А ако на писмения ни дадат тема, съврзана с нещо от кампанията, така ще ги насоля (без извинение!), че трябва да уцеля някой голям политикоскептик, за да ми пише хубава оценка...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
(Г. Г.)
(Г. Г.)
- memento mori
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Току що разбрах темите за двата предстоящи изпита и тъй като съм благороден ще ги споделя с вас:
Писмен: "100 партии, хилав парламент"
Устен: 1."4-та аутопсия на Джако"
2."Посегателството върху личния и професионален живот на Андреа"
3."Ракия със салатка или бира с цаца и картофки"
Иначе не се готвя по никакъв начин и въпреки моите гадателски способности - не се притеснявайте. Няма да съм ви конкуренция поради некадърността си!
Писмен: "100 партии, хилав парламент"
Устен: 1."4-та аутопсия на Джако"
2."Посегателството върху личния и професионален живот на Андреа"
3."Ракия със салатка или бира с цаца и картофки"
Иначе не се готвя по никакъв начин и въпреки моите гадателски способности - не се притеснявайте. Няма да съм ви конкуренция поради некадърността си!
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
- Etien
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Чакай,че се зачетох сериозно в това,което си написал : D
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
Да да .. и къде ще ходите на море, откъде си купувате обувки и темподобни,нали
хахаха
Завиждам ви искрено на тези,които изкарахте хубави оценки на предварителния. Аз тогава мислех само това или онова,което напиша дали ще им допадне (според чутото на курса), ама повече такива грешки не правя.
Ще хвана ако ми е хубаво и разказ, и коментар и т.н.
Със сигурност ще е интересно формулирана тема, а възможностите са мнооооооого.
УНСС .. дано не се стига до там. Иначе съм чувала (от миналата година) ,че не обичат когато се пише много много за политика.
Завиждам ви искрено на тези,които изкарахте хубави оценки на предварителния. Аз тогава мислех само това или онова,което напиша дали ще им допадне (според чутото на курса), ама повече такива грешки не правя.
Ще хвана ако ми е хубаво и разказ, и коментар и т.н.
Със сигурност ще е интересно формулирана тема, а възможностите са мнооооооого.
УНСС .. дано не се стига до там. Иначе съм чувала (от миналата година) ,че не обичат когато се пише много много за политика.
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Р.Бах - Илюзии
Р.Бах - Илюзии
- Антоний
- Пишете, о, братя
На УНСС им дай за пари да се говори!
Аз записах:
1. Журналистика - редовно
2. Книгоиздаване - редовно
3. Връзки с обществеността - редовно
4. Журналистика - задочно
5. Връзки с обществеността - задочно
1. Журналистика - редовно
2. Книгоиздаване - редовно
3. Връзки с обществеността - редовно
4. Журналистика - задочно
5. Връзки с обществеността - задочно
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
-
manichety
- В началото бе словото
Хах темите са...
memento mori
raindrop,относно политиката в темите...-"Надяваме се обаче политиката да не доминира в разработката", подчерта доц. Теодора Петрова , което значи,че не само в УНСС не обичат,когато политиката е водеща.Според мен е почти сигурно,че едната тема ще е "Избори 2009",както беше с предишните (2005г.),било то като основна или контролна!Остава да чакаме 10 дни и ще разберем.
Но пък аз съм чувала друго за УНСС-там пишели оценките по-лесно...
Но пък аз съм чувала друго за УНСС-там пишели оценките по-лесно...
- Mimmy
- От дъжд на вятър
Аз също се записах в УНСС като резервен вариант, до който се надявам да не стигам
Иначе нямам никава идея този път какво ще измислят за тема..възможности много. А и честно казано не мисля, преди предварителния много се бях шашнала, сега го давам по-спокойно
Дано това е печелишата стратегия 
Журналистика - oh yeah! 
- memento mori
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
99% на устния ще има въпрос за изборите. Още повече, че вероятността за нови избори е по-голяма от нормалното с оглед предварителните прогнози. Та понеже видях, че някои искат да минават по бързо - може и да не минат толкова скоро
А за писмения се надявам на формулировка, сходна до тази на предварителния, макар тогава да не оцениха подобаващо писмената ми работа
И понеже, както ви казах, съм доста некомпетентен, да попитам(сигурно съм 100-ия, който ще го направи) - диплома БЕЛ или матура. Имам съответно 6,00 и 5,99(и тука ме прекараха
) и съм много притеснен, че може да е второто. И пак да подчертая - не съм ви конкуренция 
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
-
manichety
- В началото бе словото
memento mori ,когато се записвах онзи ден в Софийски,жената,която ме записваше ми каза диплома,но друга се обади и каза матура-противоречиви мнения колкото искаш...,макар че според мен ще е оценката от диплома БЕЛ....но все пак не съм сигурна