Избори 2009

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено

За кого ще гласувате ?

Коалиция за родината
1
2%
Синята коалиция
14
25%
Български национален съюз
0
Няма гласували
Национално движение за спасение на отечеството
0
Няма гласували
Обединение на българските патриоти
0
Няма гласували
Другата България
0
Няма гласували
Политическо движение "Социалдемократи"
0
Няма гласували
Зелените
1
2%
Партия на либералната алтернатива и мир
0
Няма гласували
Българската лява коалиция
0
Няма гласували
НДСВ
6
11%
Съюз на патриотичните сили „Защита"
0
Няма гласували
Коалиция за България
1
2%
Атака
2
4%
ДПС
0
Няма гласували
ГЕРБ
27
49%
ЛИДЕР
1
2%
Ред, законност и справедливост
1
2%
Няма да гласувам
1
2%

Общо гласове: 55

lacuna_coil
Писаружяк

Re: Избори 2009

Мнение от lacuna_coil »

Scorpion написа:След 4 години, като и от Бойко се разочаровате, ще се появи нова партия, начело с някое магаре, и вие пак за нея ще гласувате - колкото да бием шута на тия, които са управлявали досега...
Мен Бойко досега не ме е разочаровал. Човекът направи доста за столицата. Кой ще отрече ? Да, нямаме завод за боклук, както обещаваше, но съм сигурна, че и това скоро ще се случи. Колко детски градини откриха ? Колко километра от метрото бяха построени и предстоят да бъдат построени ? Колко булеварда бяха разширени ? Преди Бойко да стане кмет да не би някой да правеше нещо за София ? Случайно да е откраднал нещо, както досега правеха управляващите ? Да изброявам ли още ???

В същото време оня клоун Станишев и жалката му партия пускат някви смешни реклами, които гласят, че ако гласуваме за Бойко, ще получим Костов. Звънят на хората по телефоните и им пускат запис с гласа на Станишев, който призовава да гласуват за БСП. Ходят в Банкя да правят клипове против ГЕРБ. За мен подобна предизборна кампания е израз на страха им, че ще загубят изборите (както и ще стане).
Жалко, че не разбрах преди 2 седмици, че Станишев е бил в училището ми. Тогава с удоволствие щях да отида и да му кажа лично много неща.

Моето лично мнение е, че НДСВ не трябваше да участва в това управление заедно с БСП И ДПС.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

lacuna_coil написа: Моето лично мнение е, че НДСВ не трябваше да участва в това управление заедно с БСП И ДПС.
Нали? Щеше да е идеално, ако нямаше кой да удържа в по-човешки рамки управленските планове на социалисти и турци...

Ако НДСВ не беше в управляващата коалиция, дупе да ни е яко...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Scorpion написа:Стамболов е българският Макиавели. Най-големият български политик. Изключителен държавник във всяко едно отношение - и във външнополитическата ориентация, и в икономическата политика, и във вътрешнополитически план, ако щете.
:y:s :y:s :y:s
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Scorpion написа:Стамболов е българският Макиавели. Най-големият български политик. Изключителен държавник във всяко едно отношение - и във външнополитическата ориентация, и в икономическата политика, и във вътрешнополитически план, ако щете.
:salute:
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

lacuna_coil написа: Мен Бойко досега не ме е разочаровал. Човекът направи доста за столицата. Кой ще отрече ? Да, нямаме завод за боклук, както обещаваше, но съм сигурна, че и това скоро ще се случи. Колко детски градини откриха ? Колко километра от метрото бяха построени и предстоят да бъдат построени ? Колко булеварда бяха разширени ? Преди Бойко да стане кмет да не би някой да правеше нещо за София ? Случайно да е откраднал нещо, както досега правеха управляващите ? Да изброявам ли още ???

Моето лично мнение е, че НДСВ не трябваше да участва в това управление заедно с БСП И ДПС.

Аз отричам. Бойко Борисов не е направил и половината на нещата, които е направил Софиански. Не защитавам последния, а казвам, че от позицията си на човек, който живее в София, няколко разширени улици ми се струват върде незначителни на фона на глупостите на Столична община, които за неизброими. Синята зона, ремонтът на околовръстното, присвояването на заслугите за метрото, събирането на боклука, редицата проблеми, които общината се прави, че не съществуват...

А това за НДСВ е пълна глупост и Скорпион хубаво го е казал.
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Курс: първи

Мнение от ShadowsInBlue »

Я скивайте това:

http://www.glasovoditel.eu/

Кликваш на гласоводител за НС и правиш тест да видиш към коя партия спадаш по интереси...Е, на мен ми даде Атака на първо :| Следвана от Лидер и сините и надолу... НДСВ са ми последни... Атака.. егати :|
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

на мен ми даде Лидер, а малкооо след тях са Синята коалиция.Аз на Евроизборите гласувах за Лидер,заради Кошлуков, но сега ще гласвам за Синята коалиция.

Напред Консерватори !!!!!
Последно промяна от happyswift на 03 Юли 2009, 22:56, променено общо 1 път.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

ShadowsInBlue написа:Я скивайте това:

http://www.glasovoditel.eu/

Кликваш на гласоводител за НС и правиш тест да видиш към коя партия спадаш по интереси...Е, на мен ми даде Атака на първо :| Следвана от Лидер и сините и надолу... НДСВ са ми последни... Атака.. егати :|
Щом ти дава резултат Атака, значи си сериозно заблудена най-вече по икономическите въпроси.

При мен резултатът е НДСВ - поне гласувам за своите убеждения, а не по цвят.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

На мен ми излезе Лидер :lol:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
radja
Гутенберг
Курс: втори

Мнение от radja »

би трябвало да имате достатъчно опит с facebook тестове, за да знаете, че на тези работа човек не трябва да има вяра(=
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Scorpion написа:Нали? Щеше да е идеално, ако нямаше кой да удържа в по-човешки рамки управленските планове на социалисти и турци...

Ако НДСВ не беше в управляващата коалиция, дупе да ни е яко...
Ти наистина ли смяташ, че НДСВ е удържало коалиционните си партньори в рамки?!? Колко наивни и то след като от НДСВ едва ли не се кълняха, че няма да правят коалиция с БСП и че тя е невъзможна. Дори и когато лъжат в очите, остават хора, които да им повярват. Че те за тези години почти успяха да фалират държавата - за какви рамки си говорим тогава?
Knights of the Cross
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Изображение
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс
Курс: кандидат-студент

Мнение от Green`L.K. »

Това обаче е яко реклама за Лидер май ...
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Абе виж сега, то си е на база политическа програма/виждания.

Когато във вижданията ти доминират либералните такива в социал-икономическата сфера, за разлика от социалните, естествено е сините партии да ти излизат първи
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Напълно погрешен метод, защото се изключва човешкият фактор и се гледа само върху програмата. А в партии като БСП, ДПС, "Лидер", "Атака", НДСВ и РЗС например той трябва да се взима под внимание, защото все пак става въпрос за ченгета и мафиоти, тоест трябва да се взимат под внимание и хората в дадената партия, не да се приема на доверие програмата като единствен ориентир.
Knights of the Cross
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”