КСК 2009 - История
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: КСК 2009 - История
и аз го чакам...резултатът от изпита:)
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
radja, взе ли гражданското? Изобщо как мина сесията? 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Гледам, че говорите за Фитин. Аз преди го пиех, но незнайно защо после почваше да ме боли главата и го спрях. Иначе лесно си го набавям, нали майка ми работи във фармацефтична компания.
Днес се записах за изпитите. Докато чакам да се запиша, умрях от жега. Поне човекът, който ми взе документите, беше любезен.
Днес се записах за изпитите. Докато чакам да се запиша, умрях от жега. Поне човекът, който ми взе документите, беше любезен.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Аз през сесия, като нямам техническата възможност за твърде кратко време да мина въпросите за изпита, пия енергийни напитки. Така ми се повишава скоростта на четенето - буквално очите се движат по редовете в пъти по-бързо. Освен това печеля време - спя само през една от трите нощи преди изпита.
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Scorpion написа:Аз през сесия, като нямам техническата възможност за твърде кратко време да мина въпросите за изпита, пия енергийни напитки. Така ми се повишава скоростта на четенето - буквално очите се движат по редовете в пъти по-бързо. Освен това печеля време - спя само през една от трите нощи преди изпита.
добра логика
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Понеже като примерно дИте имаш навика да си лягаш рано, може да не ти се отрази благотворно...
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Тия енергийни напитки не се отразяват добре на всички май. Преди време брат ми изпи два Ред була, стана му зле и си глътна езика.
Добре, че баща ми беше наблизо да му помогне, че сега можеше и да не е жив. 
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Айде, айде, аз помня 1 път когато искаше да си лягаш преди мен така чеScorpion написа:Понеже като примерно дИте имаш навика да си лягаш рано, може да не ти се отрази благотворно...
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Пък да ви кажа малко джин се отразява пагубно. Вчера вдигнах кръвното, гаврътнах едно-две-три, седнах уж да уча за Малинов, не ми се получи, заваля и аз легнах на терасата да гледам дъжда... После като станах се фраснах във вратата на терасата... ама пак добре че не паднах от нея де 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Аз пия по 2 литра Pit Bull на нощ и си посрещам изгрева, изпълнен с енергияlacuna_coil написа:Тия енергийни напитки не се отразяват добре на всички май. Преди време брат ми изпи два Ред була, стана му зле и си глътна езика.Добре, че баща ми беше наблизо да му помогне, че сега можеше и да не е жив.
ВъйShadowsInBlue написа:Пък да ви кажа малко джин се отразява пагубно. Вчера вдигнах кръвното, гаврътнах едно-две-три, седнах уж да уча за Малинов, не ми се получи, заваля и аз легнах на терасата да гледам дъжда... После като станах се фраснах във вратата на терасата... ама пак добре че не паднах от нея де
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Аааа да не решиш, че съм алкохолик! Нееее, нее , неее, аз съм по-примерна и от Ана Моли
Ама вчера нерви, бла бла... пък само джин имаше в нас, аз уиски по-обичам... пък ако ми падне Бейлис, ще си откарам така до не знам кога
Интересен факт - май никога не съм виждала истински изгрев
Т.е. в София и да осъмнеш някъде, никакъв изгрев не е това, само дето просветлява... пустий смог. Бойко и това ще трябва да оправи...
Интересен факт - май никога не съм виждала истински изгрев
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Затова трябва да си остане кмет на СофияShadowsInBlue написа: Интересен факт - май никога не съм виждала истински изгревТ.е. в София и да осъмнеш някъде, никакъв изгрев не е това, само дето просветлява... пустий смог. Бойко и това ще трябва да оправи...
- Anna-Molly
- Пишеща машина
No chanceShadowsInBlue написа:Аааа да не решиш, че съм алкохолик! Нееее, нее , неее, аз съм по-примерна и от Ана МолиАма вчера нерви, бла бла... пък само джин имаше в нас, аз уиски по-обичам... пък ако ми падне Бейлис, ще си откарам така до не знам кога
![]()
Интересен факт - май никога не съм виждала истински изгревТ.е. в София и да осъмнеш някъде, никакъв изгрев не е това, само дето просветлява... пустий смог. Бойко и това ще трябва да оправи...
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Аз пък го карам само на минерална вода и натурален сок от кайсия.
Никъв алкохол, никви цигари. Аз живея здравословно.

- Scorpion
- Легендарен флуудър
И двете сте големи пиянки, няма примерни сред васAnna-Molly написа:No chanceShadowsInBlue написа:Аааа да не решиш, че съм алкохолик! Нееее, нее , неее, аз съм по-примерна и от Ана МолиАма вчера нерви, бла бла... пък само джин имаше в нас, аз уиски по-обичам... пък ако ми падне Бейлис, ще си откарам така до не знам кога
![]()
Интересен факт - май никога не съм виждала истински изгревТ.е. в София и да осъмнеш някъде, никакъв изгрев не е това, само дето просветлява... пустий смог. Бойко и това ще трябва да оправи...
На Лакуна на малкия пръст не мо'ете да стъпитеlacuna_coil написа:Аз пък го карам само на минерална вода и натурален сок от кайсия.Никъв алкохол, никви цигари. Аз живея здравословно.
![]()
![]()