КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Re: КСК 2009 - История

Мнение от radja »

и аз го чакам...резултатът от изпита:)
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

radja, взе ли гражданското? Изобщо как мина сесията? :D
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Гледам, че говорите за Фитин. Аз преди го пиех, но незнайно защо после почваше да ме боли главата и го спрях. Иначе лесно си го набавям, нали майка ми работи във фармацефтична компания. :lol:
Днес се записах за изпитите. Докато чакам да се запиша, умрях от жега. Поне човекът, който ми взе документите, беше любезен. :mrgreen:
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Аз през сесия, като нямам техническата възможност за твърде кратко време да мина въпросите за изпита, пия енергийни напитки. Така ми се повишава скоростта на четенето - буквално очите се движат по редовете в пъти по-бързо. Освен това печеля време - спя само през една от трите нощи преди изпита.
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Мнение от Anna-Molly »

Scorpion написа:Аз през сесия, като нямам техническата възможност за твърде кратко време да мина въпросите за изпита, пия енергийни напитки. Така ми се повишава скоростта на четенето - буквално очите се движат по редовете в пъти по-бързо. Освен това печеля време - спя само през една от трите нощи преди изпита.

добра логика :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: да взема да пробвам и аз така :lol: :lol: :lol:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Понеже като примерно дИте имаш навика да си лягаш рано, може да не ти се отрази благотворно...
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Тия енергийни напитки не се отразяват добре на всички май. Преди време брат ми изпи два Ред була, стана му зле и си глътна езика. :shock: Добре, че баща ми беше наблизо да му помогне, че сега можеше и да не е жив. :?
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Scorpion написа:Понеже като примерно дИте имаш навика да си лягаш рано, може да не ти се отрази благотворно...
Айде, айде, аз помня 1 път когато искаше да си лягаш преди мен така че :lol: :lol: :lol: :lol: Пък и аз под твойто влияние не знам докъде я докарах с тая "примерно дИте" situation :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Мнение от ShadowsInBlue »

Пък да ви кажа малко джин се отразява пагубно. Вчера вдигнах кръвното, гаврътнах едно-две-три, седнах уж да уча за Малинов, не ми се получи, заваля и аз легнах на терасата да гледам дъжда... После като станах се фраснах във вратата на терасата... ама пак добре че не паднах от нея де :lol:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

lacuna_coil написа:Тия енергийни напитки не се отразяват добре на всички май. Преди време брат ми изпи два Ред була, стана му зле и си глътна езика. :shock: Добре, че баща ми беше наблизо да му помогне, че сега можеше и да не е жив. :?
Аз пия по 2 литра Pit Bull на нощ и си посрещам изгрева, изпълнен с енергия :cheers:
ShadowsInBlue написа:Пък да ви кажа малко джин се отразява пагубно. Вчера вдигнах кръвното, гаврътнах едно-две-три, седнах уж да уча за Малинов, не ми се получи, заваля и аз легнах на терасата да гледам дъжда... После като станах се фраснах във вратата на терасата... ама пак добре че не паднах от нея де :lol:
Въй :|
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Мнение от ShadowsInBlue »

Аааа да не решиш, че съм алкохолик! Нееее, нее , неее, аз съм по-примерна и от Ана Моли :mrgreen: Ама вчера нерви, бла бла... пък само джин имаше в нас, аз уиски по-обичам... пък ако ми падне Бейлис, ще си откарам така до не знам кога :drunken:

Интересен факт - май никога не съм виждала истински изгрев :? Т.е. в София и да осъмнеш някъде, никакъв изгрев не е това, само дето просветлява... пустий смог. Бойко и това ще трябва да оправи...
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

ShadowsInBlue написа: Интересен факт - май никога не съм виждала истински изгрев :? Т.е. в София и да осъмнеш някъде, никакъв изгрев не е това, само дето просветлява... пустий смог. Бойко и това ще трябва да оправи...
Затова трябва да си остане кмет на София
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

ShadowsInBlue написа:Аааа да не решиш, че съм алкохолик! Нееее, нее , неее, аз съм по-примерна и от Ана Моли :mrgreen: Ама вчера нерви, бла бла... пък само джин имаше в нас, аз уиски по-обичам... пък ако ми падне Бейлис, ще си откарам така до не знам кога :drunken:

Интересен факт - май никога не съм виждала истински изгрев :? Т.е. в София и да осъмнеш някъде, никакъв изгрев не е това, само дето просветлява... пустий смог. Бойко и това ще трябва да оправи...
No chance :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Абе тоя Бейлис много сладък, на мен ми става лошо хаххаха :bounce: А за изгрева, някой път ще те взема на тепето, там да видиш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Аз пък го карам само на минерална вода и натурален сок от кайсия. :) Никъв алкохол, никви цигари. Аз живея здравословно. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Anna-Molly написа:
ShadowsInBlue написа:Аааа да не решиш, че съм алкохолик! Нееее, нее , неее, аз съм по-примерна и от Ана Моли :mrgreen: Ама вчера нерви, бла бла... пък само джин имаше в нас, аз уиски по-обичам... пък ако ми падне Бейлис, ще си откарам така до не знам кога :drunken:

No chance
И двете сте големи пиянки, няма примерни сред вас :lol:
lacuna_coil написа:Аз пък го карам само на минерална вода и натурален сок от кайсия. :) Никъв алкохол, никви цигари. Аз живея здравословно. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На Лакуна на малкия пръст не мо'ете да стъпите :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”