Ж Общо(Р) 65/20 мъже/45 жени
ВО Общо(Р) 65/20 мъже/45 жени
К Общо(Р) 45/15 мъже/30 жени
Стискам палци всички да сме в тази бройка!
Не си мисли така, на редовния имах оценка с около 2 единици по-висока от тая на предварителния. Опитай.Avi написа:Аз се чудя дали да ходя на изпит.На предварителния имах четворка и си мисля,че и сега на редовния няма да изкарам повече.А и без това журналистиката ще я пиша на трето място и май едва ли така ще имам някакъв шанс.
Остаряла морално?! Защо? Остарял ли е стремежът към знание за развитието на езика, за познание на литературата? Малко не разбирам мисълта ти.gletcher написа:Интересно ми е точно какво ви влече към Българската филология, доста остаряла морално специалност...
На същото мнение съм! Няма как да не се падне това особено ако искат да ни приемат с максимален бал 21, примерно ...Scorpion написа:Аз си мисля, че ще ви се падне нещо свързано с темата за финансовата криза, по-конкретно нещо относно фискалната политика на САЩ напоследък...
Дам и аз така реших да се пробвам.Иначе все ще си мисля какво щеше да стане ако бях отишла.Утре ще се запиша.svetleto89 написа:Не си мисли така, на редовния имах оценка с около 2 единици по-висока от тая на предварителния. Опитай.Avi написа:Аз се чудя дали да ходя на изпит.На предварителния имах четворка и си мисля,че и сега на редовния няма да изкарам повече.А и без това журналистиката ще я пиша на трето място и май едва ли така ще имам някакъв шанс.