Правото не е най-яката специалност, но дава по-добра реализация от другите. Ако ще учим за едната диплома, най-лесно е запиша археология, хем ме влече, хем си разбирам от материята, ше я завърша в 6.00, и после кво? Ще ме вземат у музея да бърша прах, НЕ МЕРСИ.leia_loves_cats написа: Защо?
Аз не виждам нищо безумно в това подреждане. Може би визираш "близки" по съдържание специалности, които са разделени много, или.... ? ...или това е прелюдията на изказвания като "От Искъро по длибоко нема, от правото по-по-най - също"? Не всички мечатят от раждането си да влязат Право или МО...
Подобни списъци издават амбиции за нещо - или бъдеще, или просто висше...
Ам, ако съдбата ти дава максимума, и ти и кажеш "тц, мерси, аз тука ше си кретам с малкото", е цинично първо спрямо теб, второ спрямо тези, дето съдбата не ги е благословила със знания по история и литература. Като си може човек, защо да не пробва? Има хора цял живот не знаят кво искат да работят, учат или изобщо правят, а ние на по 20-21 ще знаем, айде сега...Etiainen написа: Великата логика...какво значение имат 'шансовете на съдбата' като на човека очевидно не му се занимава с тази специалност?
пс: на мен правото не ми беше първо желание пък...