Пък и не мисля, че ще дойдат толкова много учители и професори. Пък и тях къде ще ги слагат? Представате ли си: ня`къв си рупа солети и шоколад и до него един професор с брада и очила се поти над задачите
Турнир по математика или кандидат-студентски курсове?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Според мен трудността на задачите ще е горе-долу като на изпитна тема: първите девет задачки сравнително лисни като за нас и десетата - такава, че и с божията помощ не можеш да я решиш
.
Пък и не мисля, че ще дойдат толкова много учители и професори. Пък и тях къде ще ги слагат? Представате ли си: ня`къв си рупа солети и шоколад и до него един професор с брада и очила се поти над задачите

Определено ми стана забавно като си го представихslighter написа: Пък и тях къде ще ги слагат? Представате ли си: ня`къв си рупа солети и шоколад и до него един професор с брада и очила се поти над задачите![]()
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.