Турнир по математика или кандидат-студентски курсове?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

Според мен трудността на задачите ще е горе-долу като на изпитна тема: първите девет задачки сравнително лисни като за нас и десетата - такава, че и с божията помощ не можеш да я решиш :D .

Пък и не мисля, че ще дойдат толкова много учители и професори. Пък и тях къде ще ги слагат? Представате ли си: ня`къв си рупа солети и шоколад и до него един професор с брада и очила се поти над задачите :) :toothy7:
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

slighter написа: Пък и тях къде ще ги слагат? Представате ли си: ня`къв си рупа солети и шоколад и до него един професор с брада и очила се поти над задачите :) :toothy7:
Определено ми стана забавно като си го представих :lol: .Ще бъде голяма картинка :lol: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Хаха и той е човек, ще го почерпим с шоколадче, солетки...пък може и да подскаже :D А тази 10 верно си е трудна (е 7,8,9 и тях не съм решил но това е друг въпрос ;) ) А Имате ли инфо каде точно в ФМИ трябва да се запиша..пак ли в 214 стая както за курса по математика ?
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”