Мен Бойко досега не ме е разочаровал. Човекът направи доста за столицата. Кой ще отрече ? Да, нямаме завод за боклук, както обещаваше, но съм сигурна, че и това скоро ще се случи. Колко детски градини откриха ? Колко километра от метрото бяха построени и предстоят да бъдат построени ? Колко булеварда бяха разширени ? Преди Бойко да стане кмет да не би някой да правеше нещо за София ? Случайно да е откраднал нещо, както досега правеха управляващите ? Да изброявам ли още ???Scorpion написа:След 4 години, като и от Бойко се разочаровате, ще се появи нова партия, начело с някое магаре, и вие пак за нея ще гласувате - колкото да бием шута на тия, които са управлявали досега...
В същото време оня клоун Станишев и жалката му партия пускат някви смешни реклами, които гласят, че ако гласуваме за Бойко, ще получим Костов. Звънят на хората по телефоните и им пускат запис с гласа на Станишев, който призовава да гласуват за БСП. Ходят в Банкя да правят клипове против ГЕРБ. За мен подобна предизборна кампания е израз на страха им, че ще загубят изборите (както и ще стане).
Жалко, че не разбрах преди 2 седмици, че Станишев е бил в училището ми. Тогава с удоволствие щях да отида и да му кажа лично много неща.
Моето лично мнение е, че НДСВ не трябваше да участва в това управление заедно с БСП И ДПС.