Впрочем, харесва ми как си артикулирал аргументи, които са и мои, ама аз ги изказах по-дърварски и не знам дали ме разбраха правилно.
Не че му е тук мястото, но аватарът ти ми е особено любим. Все се канех да ти го кажа.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Това означава, че сексът с 'главния герой' не й е сред 'основните приоритети', а е моментно хрумване, така ли?MidwinterSun написа:Абеее, няма. Ама като й мине мерака и ти се фръцне, ще видиш секс на кукуво лято

Търговецът на кристал написа:Vaskes? Почвам да придобивам усещането, че се познаваме. Ама не се, щото ако се познавахме, щеше да знаеш, че вариантът да предпочета снукъра включва само финал Ракетата - Ебдън или Ракетата - Стивънс. Или Ебдън - Стивънс, ама там вече сме в сферата на фантастиката. Както и да е, де - за снукърът - след 2-3 месеца.
Впрочем, харесва ми как си артикулирал аргументи, които са и мои, ама аз ги изказах по-дърварски и не знам дали ме разбраха правилно.![]()
Не че му е тук мястото, но аватарът ти ми е особено любим. Все се канех да ти го кажа.
Ти пък ще кажеш, че не се допускаKristo написа:затова правилата са строги и не допускат игра с крака... а предимно с език...Vaskes написа:Това звучи болезненоKristo написа:страхотна жена играеща футбол... с 2 топки у нас...
Да бе, сигурен съмТърговецът на кристал написа:ники, не ни подценявай. Зависи от жената, зависи и от спорта. Бас ловя, че от биатлон, снукър, алпийски ски, да речем, разбирам в пъти повече от тебе.
Някога бих казала, че същото важи дори и за футбола, щото имах период, в който бях по-момче от момчетата, ама после се осъзнах и сега съм по-умерена.
JudyRamone написа:Васкес, влизам ти в положението (и въобще в положението на всички фенове на футбола), просто щото по стечение на обстоятелствата що се отнася до футбол, аз съм 100%-ов мъж.А дори да не бях, изобщо нямаше да се дразня на гаджето си за това! Даже щеше да ми е готино.
Радвам се, че не се съмняваш. Щото ако се съмняваш, е лесно да се провери.ники написа:Да бе, сигурен съм
дори да има и най-активното привличане- аз да не съм овца, че да му обръщам внимание? Това тяло дето имам е изцяло под мой контрол и всякакво напрежение мога да освободя по какви ли не начини- енергиите могат умишлено да се преобразуват от една в друга. Сексуланата енергия може да се превръща в друг вид енергия и да не се натрупва и да не ме смущава по никакъв начин...
Прав, си, не е многоtoni spbb написа:JudyRamone написа:Васкес, влизам ти в положението (и въобще в положението на всички фенове на футбола), просто щото по стечение на обстоятелствата що се отнася до футбол, аз съм 100%-ов мъж.А дори да не бях, изобщо нямаше да се дразня на гаджето си за това! Даже щеше да ми е готино.
Ти си си мъж и без футбола бе!Кфо женствено има в теб?!![]()
![]()
![]()
Ма така и ти не правиш секс, бе, Силве! Не е ли по-добре мирно и кротко да мине мача па да си правите секса, така като се фръцнеш и ти се прецаква цялата вечер. От опит знам, че сръдните натоварват повече сърдещия се и прецакват настроението и на двамата. Той да гледна мач-ти седни врътни един албум през това времеMidwinterSun написа:Абеее, няма. Ама като й мине мерака и ти се фръцне, ще видиш секс на кукуво лято