Предложението ти е прекрасно, но надали ще се реализира за толкова малко дни. Определено трябва от следващата година да си стегнем организацията в курса!Scorpion написа:За да няма огромни опашки за нанасяне на оценки по Философия на правото, а и за да не се налага на хората, които не са от София, да стоят до 6 юли, съветвам отговорниците на групите или някой софиянец от съответната група да съберат книжките (ако вече не са направили това) и само те да се явят на 6 юли за нанасяне на оценки.
1-ви курс Право (2008 - 2009)
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Организация на курса нямаме, така че няма и какво да стягаме. От догодина чак ще проимаме.
Предложението е хубаво, но трудно реализируемо. Този път ще е по-удобно всеки да си ходи сам.
Предложението е хубаво, но трудно реализируемо. Този път ще е по-удобно всеки да си ходи сам.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- tkolev
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
колеги имам въпросче: разбрах, че на 7-ми от 10 часа в стопанския факултет ще се проведе изпит за повишаване на оценката по икономика, но от човек от първи поток. та интересни са ми две неща- мога ли да се явя и аз понеже съм втори поток (не знам дали Пеовски ще е там) и дали мога да се възползвам от мероприятието като шанс за поправка, а не като възможност за повишаване на оценката, тъй като по стара традиция на финала оплесках нещата. Ако някой има инфо- моля да сподели, че предпочитам сега да се явя докато съм още във форма 
За първи поток важи и като поправка, но едва ли и за втори поток.tkolev написа:колеги имам въпросче: разбрах, че на 7-ми от 10 часа в стопанския факултет ще се проведе изпит за повишаване на оценката по икономика, но от човек от първи поток. та интересни са ми две неща- мога ли да се явя и аз понеже съм втори поток (не знам дали Пеовски ще е там) и дали мога да се възползвам от мероприятието като шанс за поправка, а не като възможност за повишаване на оценката, тъй като по стара традиция на финала оплесках нещата. Ако някой има инфо- моля да сподели, че предпочитам сега да се явя докато съм още във форма
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
А задължително ли е да се ходи за нанасяне в книжката? Доколкото знам, от значение е единствено оценката да я има в протокола на преподавателя.MidwinterSun написа:Организация на курса нямаме, така че няма и какво да стягаме. От догодина чак ще проимаме.
Strength and honor.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами, по принцип е хубаво да са ви нанесени в книжките тия оценки. Смисъл, студентската книжка за какво е иначе?
Що се отнася до повишителния по икономика - изпитите на първи и на втори поток са много различни. Пеовски вече си е определил дата, час и място за поправителния. Не ми се вярва да ви се позволи да идете на изпит при друг преподавател.
Що се отнася до повишителния по икономика - изпитите на първи и на втори поток са много различни. Пеовски вече си е определил дата, час и място за поправителния. Не ми се вярва да ви се позволи да идете на изпит при друг преподавател.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Уважаеми колеги, сигурно ли е, че изпита по философия на правото ще започне в 13.00 ч на 6.7.09? Вчера питах в канцеларията и ми казаха, че щом няма обявен час на таблото (на сайта изобщо никой не прави допълнителни записи след първото качване на графика за изпитите ...!?), значи започва от 8.00 ч. За мен е много важно да знам, тъй като пътувам от провинцията!
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Дали ще имаш оценката в студентската книжка си е твое решение. Няма проблем, ако някои оценки не фигурират там. Важното е да ги има нанесени в онези големите книги в Отдел "Студенти".Bagatur написа: А задължително ли е да се ходи за нанасяне в книжката? Доколкото знам, от значение е единствено оценката да я има в протокола на преподавателя.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А ти защо питаш в канцеларията? За такива неща се пита в Методическия.notice написа:Уважаеми колеги, сигурно ли е, че изпита по философия на правото ще започне в 13.00 ч на 6.7.09? Вчера питах в канцеларията и ми казаха, че щом няма обявен час на таблото (на сайта изобщо никой не прави допълнителни записи след първото качване на графика за изпитите ...!?), значи започва от 8.00 ч. За мен е много важно да знам, тъй като пътувам от провинцията!
Да, сигурно е. Във вторник бях там и специално ги попитах кога започва изпитът.

Благодаря за отговора MidwinterSun!
-
Bubulinka
- В началото бе словото
- Специалност: право
Доколкото съм информирана, е важно оценката да фигурира в списъците (протоколите), а за книжките - не е задължително. А и по бегли спомени Бойчев беше казал нещо от рода на: "Оценките ще си ги разберете, а който има да се отчита пред родители - ще ги разписвам на 6-ти от 13 часа". Т.е. оценката в студ. книжка е изцяло и само плод на добро желание, но съвсем не подлежи на задължителност и санкция, ако не фигурира. 
(А и нека не забравяме, че все пак това е и избираем предмет, което още повече засилва аргументите ми) =)
(А и нека не забравяме, че все пак това е и избираем предмет, което още повече засилва аргументите ми) =)
Човек е това, в което вярва!
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
оценчиците в книжленцата са за маминка, тати, баба и дедо да видят колко тъпичко им е отрочето.
друга функция на тези оценки са доказателство, че сте полагали изпит, защото има много разсеяни професорчета, които просто са твърде извисени, за да нанесат и вашата оценка в протокола. ходи сега се обяснявай, че си го полагла този изпит и че го нямаш в книжката, защото...
весело лято на всички и за съжаление ще се видим октомври!
друга функция на тези оценки са доказателство, че сте полагали изпит, защото има много разсеяни професорчета, които просто са твърде извисени, за да нанесат и вашата оценка в протокола. ходи сега се обяснявай, че си го полагла този изпит и че го нямаш в книжката, защото...
весело лято на всички и за съжаление ще се видим октомври!
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
- Derek
- Пишеща машина
- Курс: четвърти
Оценките се вписват в книжката като удостоверение (нужно в случай, че някой проф. забрави да ви я впише или протокола се изгуби), че ги има в протокола. Доказателствена сила имат само вписванията в протокола. Буквичките и цифричките в книжката не винаги са реално отражение на интелекта и нивото на един студент. Който е в уни САМО, за да се фука с книжката то - не е заслужавал да я има. Все пак - усмихнете се всички, усмихнете се широко - ваканция е, лятна мараня е - enjoy.

Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
- SkyLine`
- В началото бе словото
Някой знае ли дали е възможно през поправителната септемврийска сесия да се явиш на някои от избираемите дисципилини за първи път без да си ги полагал изобщо юнската сесия?
Търсих инфорамация, но така и не намерих.