Избори 2009
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Избори 2009
НДСВ имат най-добрите кадри в политиката у нас, но просто не се получи с тях... така че, да се махат... следващите ще се махнат след 4 години... по-следващите също ще се махнат след 4 години... ... ...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Браво бе! Присъединяването ни към НАТО и ЕС какво да му помним...iliyana_blg написа:Честно казано не мисля, че НДСВ може да направи "фина настройка". Реално погледнато НДСВ не са направили нищо, с което да бъдат запомнени през последните 8 години.Scorpion написа:Никой не ти говори за опозиция, а за "фина настройка" на коалиционното управление. НДСВ го умее
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Такам... народа иска внезапно подобряване на живота! Това никога няма да стане, но проблема е, че сегашните темпове са доста бавни... затова, ново правителство... нов цар, нов спасител...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Сизифов труд...O|OeHukc написа: затова, ново правителство... нов цар, нов спасител...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
българският народ е един Сизиф
въртим се в омагьосан кръг...
въртим се в омагьосан кръг...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Политическите реалии у нас поемат в погрешна посока още със слизането на консервативната партия от политическата сцена. Оттогава насам политиката се асоциира преимуществено с реторика и софистика...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хм, не може да се каже с консервите как ще се развиеше държавността!
Наборе, ти за Стамболов какво мислиш?
Наборе, ти за Стамболов какво мислиш?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Стамболов е българският Макиавели. Най-големият български политик. Изключителен държавник във всяко едно отношение - и във външнополитическата ориентация, и в икономическата политика, и във вътрешнополитически план, ако щете.
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
Аз не казах, че по време на управлението им не се е случило каквото и да било, а казах, че те не са направили нищо запомнящо се. Все пак заслугата за приемането на България в НАТО и ЕС не е изцяло тяхна, не мислиш ли?Scorpion написа:iliyana_blg написа:Честно казано не мисля, че НДСВ може да направи "фина настройка". Реално погледнато НДСВ не са направили нищо, с което да бъдат запомнени през последните 8 години.Scorpion написа:Никой не ти говори за опозиция, а за "фина настройка" на коалиционното управление. НДСВ го умее
Както и да е, всеки има свои виждания за нещата.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Не мисляiliyana_blg написа:Аз не казах, че по време на управлението им не се е случило каквото и да било, а казах, че те не са направили нищо запомнящо се. Все пак заслугата за приемането на България в НАТО и ЕС не е изцяло тяхна, не мислиш ли?Scorpion написа:iliyana_blg написа:Честно казано не мисля, че НДСВ може да направи "фина настройка". Реално погледнато НДСВ не са направили нищо, с което да бъдат запомнени през последните 8 години.Scorpion написа:Никой не ти говори за опозиция, а за "фина настройка" на коалиционното управление. НДСВ го умее
Абсолютно вярно, но пък как се правеха, че работят.iliyana_blg написа:Честно казано не мисля, че НДСВ може да направи "фина настройка". Реално погледнато НДСВ не са направили нищо, с което да бъдат запомнени през последните 8 години.
Knights of the Cross
-
lacuna_coil
- Писаружяк
В неделя отивам да гласувам за ГЕРБ. Писна ми да гледам Хари Потър всеки ден по телевизията и да ми говори за финансовата криза, да ми пускат клипчета на Костов и Бойко. Значи могат да пускат репортаж как замерват Бойко с яйца, а да не кажат, че са освирквали Станишев във Варна.
Хвалят ми се колко работни места са създали. И къде са те ? В чужбина ли ? Една магистрала не построиха тия некадърници. Да изброявам ли още ? И ако Хари Потър си мисли, че заслугата да влезем в ЕС е на неговия кабинет, жестоко се лъже.
Хвалят ми се колко работни места са създали. И къде са те ? В чужбина ли ? Една магистрала не построиха тия некадърници. Да изброявам ли още ? И ако Хари Потър си мисли, че заслугата да влезем в ЕС е на неговия кабинет, жестоко се лъже.
Местата, които създават са на минимална работна заплата. Тази минимална работна заплата получава също толкова минимално увеличение. Въобще при социалистите май всичко е минимално.
Цялата работа със свършената от тях работа е лъжа, ко се вгледаш по-надълбоко. Увеличават минималните заплати и пенсии, защото не могат да увеличат средните. Колко хора на минимална заплата познавате в България, че да се хвалят с това? Пълни глупости.
Цялата работа със свършената от тях работа е лъжа, ко се вгледаш по-надълбоко. Увеличават минималните заплати и пенсии, защото не могат да увеличат средните. Колко хора на минимална заплата познавате в България, че да се хвалят с това? Пълни глупости.
Knights of the Cross
- Scorpion
- Легендарен флуудър
След 4 години, като и от Бойко се разочаровате, ще се появи нова партия, начело с някое магаре, и вие пак за нея ще гласувате - колкото да бием шута на тия, които са управлявали досега...
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Всеки, който си мисли, че дадена партия ни е вкарала в ЕС и НАТО, дълбоко, ама ДЪЛБОКО се лъже
Влязохме в тези организации, защото ЗАПАДНЯРИТЕ искаха.Имам доста да уча и не ми се пишат сега фермани, но ще се опитам да се обоснова малко по-подробно.
Забежете последователстта на разширението на ЕС посока Изток - Чехия, Словения и Словакия , след това Полша и Прибалтийските републики, след това Румъния и България.Заговори се за присъединяване на Украйна към ЕС.Какво общо имат тези държави една с друга ? Всички те са бивши сателити на Русия (СССР).Целта на това присъединяване беше чисто и просто докато Русия се съвзема от краха на комунизма тези държави да бъдат изкопчени от кръга на влияние на Русия и да бъде "европеизирани".Тоест, да се елиминира руското влияние в тях.Ако погледнете картата и видите къде се намират Прибалтийските републики, Украйна и Грузия, ще видите, че правят един своеобразен "кордон" около Русия.Защо си мислите беше тази война в Грузия?Щото на Русия и пука за някакви алани с руски паспорти?Защо си мислите беше спрян газа на Украйна ? Защо Путин лично дойде до България да пописва споразумения ? Защо не спират тия афери с АЕЦ Белене ? Нали не си мислите, че България отговоря дори на 1/2 от изискванията за членоство в ЕС !?
Проблемът е чисто геополитически, а това, че дадена партия си преписва присъединяването на страната към ЕС за своя заслуга е чист популизъм.
пс. не отговорят на реплики към мен отправени от "политикани", които не се обосноват добре защо смятат, че не съм прав
Влязохме в тези организации, защото ЗАПАДНЯРИТЕ искаха.Имам доста да уча и не ми се пишат сега фермани, но ще се опитам да се обоснова малко по-подробно.
Забежете последователстта на разширението на ЕС посока Изток - Чехия, Словения и Словакия , след това Полша и Прибалтийските републики, след това Румъния и България.Заговори се за присъединяване на Украйна към ЕС.Какво общо имат тези държави една с друга ? Всички те са бивши сателити на Русия (СССР).Целта на това присъединяване беше чисто и просто докато Русия се съвзема от краха на комунизма тези държави да бъдат изкопчени от кръга на влияние на Русия и да бъде "европеизирани".Тоест, да се елиминира руското влияние в тях.Ако погледнете картата и видите къде се намират Прибалтийските републики, Украйна и Грузия, ще видите, че правят един своеобразен "кордон" около Русия.Защо си мислите беше тази война в Грузия?Щото на Русия и пука за някакви алани с руски паспорти?Защо си мислите беше спрян газа на Украйна ? Защо Путин лично дойде до България да пописва споразумения ? Защо не спират тия афери с АЕЦ Белене ? Нали не си мислите, че България отговоря дори на 1/2 от изискванията за членоство в ЕС !?
Проблемът е чисто геополитически, а това, че дадена партия си преписва присъединяването на страната към ЕС за своя заслуга е чист популизъм.
пс. не отговорят на реплики към мен отправени от "политикани", които не се обосноват добре защо смятат, че не съм прав