За образованието
- sexi_vn_
- В началото бе словото
За образованието
Здравйте! За пръв път пиша във форум и мога да имам грешки, за което моля да бъда извинена. Искам да ме насочи някой който учи или е учил фармация в "Медицинския университет". Днеска разбрах от госпожата ми по биология че трябва да уча теми (66 мисля че бяха) по биология и по химия освен че 6те има и 4 логически задачи (20 теми). Искам да знам това верно ли е ? И какви са темите и от къде мога да се здобия с тях ако има въобще? И кои оценки се вземат за тази специалност ... просто всеки ден научавам по нещо ново и дали е врно не се знае и аз съвсем се обърках... ако може някои да ми помогне ще съм много благодарна!

- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: За образованието
еми ние тук повечето учим в СУ и едва ли можем да ти дадем точна информация:)
погледни дали има форум на Медицинска Академия
за фармацията в СУ се разтърси на uni-sofia.bg
иначе- теми има и по химия, и по биология и това въобще не е най- лекото кандидатстване, за което човек може да си мечтае:)
погледни дали има форум на Медицинска Академия
за фармацията в СУ се разтърси на uni-sofia.bg
иначе- теми има и по химия, и по биология и това въобще не е най- лекото кандидатстване, за което човек може да си мечтае:)
В СУ все още няма специалност фармация. Винаги съм се чудел защо е така... 
- sexi_vn_
- В началото бе словото
Аз искам във Варна да следвам ... нямам възможност извън града. Някои ако знае нещо да ми каже...

- sexi_vn_
- В началото бе словото
То сега като се замисля май не пиша в правилния форум като разгледах сега дръгите теми, но този ми беше първия пред очите