Как подредихте желанията си 2009-2010 ?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Amberglow
Паисий

Re: Как подредихте желанията си 2009-2010 ?

Мнение от Amberglow »

Anna-Molly написа:Аз на журналистика няа да ходя (тук Амбър може да ме линчува хахаха) Реших да пробвам един друг вариант :lol: :lol:
е то най-вероятно и аз няма да отида. Да мине историята- и тогава ще мисля всичко друго. ;/
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от ShadowsInBlue »

Е то, нали вече сте се записали за изпитите? Как няма да ходите :shock: пени се не пени се, ще се яде - пари са давани за него :mrgreen:
Amberglow написа:
П.П. Не е забравила БЕЛ. Аз няма да се явявам на редовен. Доволна съм си от оценката. (:
Е то оставаше и да не си, егати :lol:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Вие имате ли си на идея колко е голяма конкуренцията за МО, Право, Журналистика, че вие ще се явявате и за 3те специалности?Нали знаете оная история за двете дини по 1 мишница.....

Тия дето се редят, поне какви оценки имате на предварителните ?
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от deny_s »

И какво като конкуренцията е голяма?Право и Мо примерно са в 1 факултет и не е учудващо,че мн хора ги пишат за 1-во и 2-ро желание.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Но изпитите по език и Литература са тежки, а за тези специалности се искат висок бал

То да не е просто да си напишеш желанията и да влезеш -.-
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

И аз днес се записах, беше ужасно, ако бях отишла до София, може би по-бързо щях да свърша работа. :compress: Ужас като видях какви кандидат-студенти има, повиших самочувствието си. Някаква иска да кандидатсва в СУ само с матура и написала първо желание МО, второ ПА :lol: И жената и обяснява, че това не може с матура, показва и в справочника какво може и момичето и отговаря: "Добре де, поправи го, напиши нещо там" :shock: О, Боже, ще оставя на жената, при която се подават документи да определи какво да кандидатствам :shock:
В тази стая се записвахме не само за СУ, но и за много други ВУЗ-ове в страната и имаше такива, които кандидатстват в 3-4 различни ВУЗ-а из страната, но не знаеха с кой предмет какво се кандидатства. :shock: И жената докато им разясни, отделяше се по 20-30 минути на човек.

Както и да е, аз бях казала как ще си подредя желанията, но разместих поредността на желанията след първите 3.

1. Право - редовно
2. Право - задочно
3. Политология
4. Социология
5. Балканистика
6. МСЮЕ
7. Културология

Първо бях решила списъкът да е такъв, след това реших Социология да бъде след Балканистика и МСЮЕ, но сега пак се върнах на първоначалния план. Да видим какво ще излезе.
Иначе имам цели 16 желания, ама те са за пълнеж, пък и не се знае де, сред останалите ми желания са: Славянска филология, Румънска, Унгарска, БИН, История, Архивистика, Българска филология и тн.
Последно промяна от iliyana_blg на 01 Юли 2009, 22:07, променено общо 2 пъти.
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика

Мнение от iliyana_blg »

happyswift написа:Но изпитите по език и Литература са тежки, а за тези специалности се искат висок бал

То да не е просто да си напишеш желанията и да влезеш -.-
Всеки има право да подреди желанията си както си пожелае, а пък и ти не знаеш кой каква оценка е изкарал на предварителните. Също така няма как да знаеш каква ще изкара на редовните.
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Да, за това и попитах колко са изкарали.Просто ми стана интересно....
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Scorpion написа:
Anna-Molly написа:тук Амбър може да ме линчува хахаха
С твоя камшик по твоя... :mrgreen:
шшшшш тихичко сега :lol: :lol: :lol: Пък и на нея разрешавам :mrgreen:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

[quote="iliyana_blg"]И аз днес се записах, беше ужасно, ако бях отишла до София, може би по-бързо щях да свърша работа. :compress: Ужас като видях какви кандидат-студенти има, повиших самочувствието си. Някаква иска да кандидатсва в СУ само с матура и написала първо желание МО, второ ПА :lol: И жената и обяснява, че това не може с матура, показва и в справочника какво може и момичето и отговаря: "Добре де, поправи го, напиши нещо там" :shock: О, Боже, ще оставя на жената, при която се подават документи да определи какво да кандидатствам :shock:
В тази стая се записвахме не само за СУ, но и за много други ВУЗ-ове в страната и имаше такива, които кандидатстват в 3-4 различни ВУЗ-а из страната, но не знаеха с кой предмет какво се кандидатства. :shock: И жената докато им разясни, отделяше се по 20-30 минути на човек. [quote]

Дам, дам, дам

ти ри рам

Вярно еееееее, аз от 10 до 17 часа бях там! Гадост!
Аватар
mishoni_
Драскач
Специалност: Логопедия
Обратна връзка:

Мнение от mishoni_ »

O|OeHukc написа:
iliyana_blg написа:И аз днес се записах, беше ужасно, ако бях отишла до София, може би по-бързо щях да свърша работа. :compress: Ужас като видях какви кандидат-студенти има, повиших самочувствието си. Някаква иска да кандидатсва в СУ само с матура и написала първо желание МО, второ ПА :lol: И жената и обяснява, че това не може с матура, показва и в справочника какво може и момичето и отговаря: "Добре де, поправи го, напиши нещо там" :shock: О, Боже, ще оставя на жената, при която се подават документи да определи какво да кандидатствам :shock:
В тази стая се записвахме не само за СУ, но и за много други ВУЗ-ове в страната и имаше такива, които кандидатстват в 3-4 различни ВУЗ-а из страната, но не знаеха с кой предмет какво се кандидатства. :shock: И жената докато им разясни, отделяше се по 20-30 минути на човек.

Дам, дам, дам

ти ри рам

Вярно еееееее, аз от 10 до 17 часа бях там! Гадост!
не ви ли дадоха документите за вкъщи че толкова много сте чакали :shock:
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

аз, например, като отидох да си взема документи от ТУ в Пловдив, една злобна лелка ме пита дали там ще подавам и сега ще подавам , и аз й казах не, и тя си ме изгони кат мръсно коте, така че не е изключено :lol: :lol: :lol:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

mishoni_ написа:не ви ли дадоха документите за вкъщи че толкова много сте чакали :shock:
Ем, аз бях до нас, щото си забравих личната карта, но като се върнах редицата беше мръднала с един човек, а това за 45 минути...
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация

Мнение от deny_s »

Ами те се туткаха в първите дни на записването,така че не е учудващо,че в последните има такова чакане.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Аватар
mishoni_
Драскач
Специалност: Логопедия
Обратна връзка:

Мнение от mishoni_ »

O|OeHukc написа:
mishoni_ написа:не ви ли дадоха документите за вкъщи че толкова много сте чакали :shock:
Ем, аз бях до нас, щото си забравих личната карта, но като се върнах редицата беше мръднала с един човек, а това за 45 минути...
ти си бил лесен .. бюрото отваря в 9 .. хора имаше още от 8 часа да чакат :geek: ама аз съм нагла и за половин час бях готова :)
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”