КСК 2009 - География
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: КСК 2009 - География
Вземете си една съвременна карта и ги пребройте, да видим. 
-
little_man
- В началото бе словото
- Специалност: Все още нямам
- Курс: кандидат-студент
Здравейте !
Искам да ви попитам как се готвите за изпитите ?
От кои помагала/учебници учите темите ?
Аз лично имам Гeoгрaфия нa Бългaрия 2009/2010
прoф. д-р Христo Кaрaкaшeв, прoф.д-р Дoнчo Дoнчeв
Дали е достатъчен ? Споделете
Искам да ви попитам как се готвите за изпитите ?
От кои помагала/учебници учите темите ?
Аз лично имам Гeoгрaфия нa Бългaрия 2009/2010
прoф. д-р Христo Кaрaкaшeв, прoф.д-р Дoнчo Дoнчeв
Дали е достатъчен ? Споделете
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Този учебник не е много подходящ за СУ.
Но съм чувал за хора, които са влизали готвейки се по него. 
- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
този учебник нали си беше уж за унсс 
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
-
little_man
- В началото бе словото
- Специалност: Все още нямам
- Курс: кандидат-студент
А вие с кой се подготвяте 
Учебника на Славейков, ти чак сега ли започваш да се подготвяш за изпита ?little_man написа:А вие с кой се подготвяте
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Spondaic
- Да живей словото
Аз пък не се подготвям по учебници разни
, за това не знам дали са добри сам си преценявай !
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- Dilleddon
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
Хора я кажете на Бургаският район на ХП колко процента се падат от общото производство? Трябва ми за 2006 година, иначе в учебника на Пенин за 2005 пише 28% ... 
Няма Бургаски регион, има Черноморски и там се произвеждат над 40 % от химическата продукцияDilleddon написа:Хора я кажете на Бургаският район на ХП колко процента се падат от общото производство? Трябва ми за 2006 година, иначе в учебника на Пенин за 2005 пише 28% ...
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Spondaic
- Да живей словото
Недей обърква човека, точно си има, но се води бургаски комплекс,не район.Не знам какво се чудиш за процентите за 2006 са там някъде също. Все пак е най-големия комплекс на територията на страната.kirrara написа:Няма Бургаски регион, има Черноморски и там се произвеждат над 40 % от химическата продукцияDilleddon написа:Хора я кажете на Бургаският район на ХП колко процента се падат от общото производство? Трябва ми за 2006 година, иначе в учебника на Пенин за 2005 пише 28% ...
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- Dilleddon
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
Ако можеше copy/paste от учебника... пише: 'С най-голям относителен дял в отрасловото производство е Бургаският район. На него се падат 28% от продукцията на химическата и нефтопреработвателната...' ако може някой да ми каже точно проценти за 2006, че иначе ще пиша 1/3Spondaic написа:Недей обърква човека, точно си има, но се води бургаски комплекс,не район.Не знам какво се чудиш за процентите за 2006 са там някъде също. Все пак е най-големия комплекс на територията на страната.kirrara написа:Няма Бургаски регион, има Черноморски и там се произвеждат над 40 % от химическата продукцияDilleddon написа:Хора я кажете на Бургаският район на ХП колко процента се падат от общото производство? Трябва ми за 2006 година, иначе в учебника на Пенин за 2005 пише 28% ...
40 % пише в моя учебник
, но това е за 2007 год.
- Spondaic
- Да живей словото
kirrara включваш и девненския за това ти пише 40%, а тука става въпрос за бурскаския комплекс.
Аз по учебници не уча, за това няма как да ти пейстна,но ще ти кажа нещо. Към този комплекс спада и хим комбината в Ямбол,но той не е особенно активен мисля точно от 2006 насам. Според мен каквото и да пишеш в рамките на 25-30 % няма да ти го сметнат за грешка. Тъй като и те няма да го знаят точно, съсредоточи се върху възловата информация, с тези проценти винаги има разминавания,за това ако е леко проверяшащия няма да ти го сметне за грешно. Be cool
Аз по учебници не уча, за това няма как да ти пейстна,но ще ти кажа нещо. Към този комплекс спада и хим комбината в Ямбол,но той не е особенно активен мисля точно от 2006 насам. Според мен каквото и да пишеш в рамките на 25-30 % няма да ти го сметнат за грешка. Тъй като и те няма да го знаят точно, съсредоточи се върху възловата информация, с тези проценти винаги има разминавания,за това ако е леко проверяшащия няма да ти го сметне за грешно. Be cool