е то най-вероятно и аз няма да отида. Да мине историята- и тогава ще мисля всичко друго. ;/Anna-Molly написа:Аз на журналистика няа да ходя (тук Амбър може да ме линчува хахаха) Реших да пробвам един друг вариант![]()
Как подредихте желанията си 2009-2010 ?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Как подредихте желанията си 2009-2010 ?
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Е то, нали вече сте се записали за изпитите? Как няма да ходите
пени се не пени се, ще се яде - пари са давани за него

Е то оставаше и да не си, егатиAmberglow написа:
П.П. Не е забравила БЕЛ. Аз няма да се явявам на редовен. Доволна съм си от оценката. (:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Вие имате ли си на идея колко е голяма конкуренцията за МО, Право, Журналистика, че вие ще се явявате и за 3те специалности?Нали знаете оная история за двете дини по 1 мишница.....
Тия дето се редят, поне какви оценки имате на предварителните ?
Тия дето се редят, поне какви оценки имате на предварителните ?
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
И какво като конкуренцията е голяма?Право и Мо примерно са в 1 факултет и не е учудващо,че мн хора ги пишат за 1-во и 2-ро желание.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
- happyswift
- Флъдзила
Но изпитите по език и Литература са тежки, а за тези специалности се искат висок бал
То да не е просто да си напишеш желанията и да влезеш -.-
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
И аз днес се записах, беше ужасно, ако бях отишла до София, може би по-бързо щях да свърша работа.
Ужас като видях какви кандидат-студенти има, повиших самочувствието си. Някаква иска да кандидатсва в СУ само с матура и написала първо желание МО, второ ПА
И жената и обяснява, че това не може с матура, показва и в справочника какво може и момичето и отговаря: "Добре де, поправи го, напиши нещо там"
О, Боже, ще оставя на жената, при която се подават документи да определи какво да кандидатствам
В тази стая се записвахме не само за СУ, но и за много други ВУЗ-ове в страната и имаше такива, които кандидатстват в 3-4 различни ВУЗ-а из страната, но не знаеха с кой предмет какво се кандидатства.
И жената докато им разясни, отделяше се по 20-30 минути на човек.
Както и да е, аз бях казала как ще си подредя желанията, но разместих поредността на желанията след първите 3.
1. Право - редовно
2. Право - задочно
3. Политология
4. Социология
5. Балканистика
6. МСЮЕ
7. Културология
Първо бях решила списъкът да е такъв, след това реших Социология да бъде след Балканистика и МСЮЕ, но сега пак се върнах на първоначалния план. Да видим какво ще излезе.
Иначе имам цели 16 желания, ама те са за пълнеж, пък и не се знае де, сред останалите ми желания са: Славянска филология, Румънска, Унгарска, БИН, История, Архивистика, Българска филология и тн.
В тази стая се записвахме не само за СУ, но и за много други ВУЗ-ове в страната и имаше такива, които кандидатстват в 3-4 различни ВУЗ-а из страната, но не знаеха с кой предмет какво се кандидатства.
Както и да е, аз бях казала как ще си подредя желанията, но разместих поредността на желанията след първите 3.
1. Право - редовно
2. Право - задочно
3. Политология
4. Социология
5. Балканистика
6. МСЮЕ
7. Културология
Първо бях решила списъкът да е такъв, след това реших Социология да бъде след Балканистика и МСЮЕ, но сега пак се върнах на първоначалния план. Да видим какво ще излезе.
Иначе имам цели 16 желания, ама те са за пълнеж, пък и не се знае де, сред останалите ми желания са: Славянска филология, Румънска, Унгарска, БИН, История, Архивистика, Българска филология и тн.
Последно промяна от iliyana_blg на 01 Юли 2009, 22:07, променено общо 2 пъти.
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
Всеки има право да подреди желанията си както си пожелае, а пък и ти не знаеш кой каква оценка е изкарал на предварителните. Също така няма как да знаеш каква ще изкара на редовните.happyswift написа:Но изпитите по език и Литература са тежки, а за тези специалности се искат висок бал
- happyswift
- Флъдзила
Да, за това и попитах колко са изкарали.Просто ми стана интересно....
- Anna-Molly
- Пишеща машина
шшшшш тихичко сегаScorpion написа:С твоя камшик по твоя...Anna-Molly написа:тук Амбър може да ме линчува хахаха
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
[quote="iliyana_blg"]И аз днес се записах, беше ужасно, ако бях отишла до София, може би по-бързо щях да свърша работа.
Ужас като видях какви кандидат-студенти има, повиших самочувствието си. Някаква иска да кандидатсва в СУ само с матура и написала първо желание МО, второ ПА
И жената и обяснява, че това не може с матура, показва и в справочника какво може и момичето и отговаря: "Добре де, поправи го, напиши нещо там"
О, Боже, ще оставя на жената, при която се подават документи да определи какво да кандидатствам
И жената докато им разясни, отделяше се по 20-30 минути на човек. [quote]
Дам, дам, дам
ти ри рам
Вярно еееееее, аз от 10 до 17 часа бях там! Гадост!
Дам, дам, дам
ти ри рам
- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
не ви ли дадоха документите за вкъщи че толкова много сте чакалиO|OeHukc написа:iliyana_blg написа:И аз днес се записах, беше ужасно, ако бях отишла до София, може би по-бързо щях да свърша работа.Ужас като видях какви кандидат-студенти има, повиших самочувствието си. Някаква иска да кандидатсва в СУ само с матура и написала първо желание МО, второ ПА
![]()
В тази стая се записвахме не само за СУ, но и за много други ВУЗ-ове в страната и имаше такива, които кандидатстват в 3-4 различни ВУЗ-а из страната, но не знаеха с кой предмет какво се кандидатства.И жената докато им разясни, отделяше се по 20-30 минути на човек.
Дам, дам, дам
ти ри рам
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
- Anna-Molly
- Пишеща машина
аз, например, като отидох да си взема документи от ТУ в Пловдив, една злобна лелка ме пита дали там ще подавам и сега ще подавам , и аз й казах не, и тя си ме изгони кат мръсно коте, така че не е изключено

Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Ем, аз бях до нас, щото си забравих личната карта, но като се върнах редицата беше мръднала с един човек, а това за 45 минути...mishoni_ написа:не ви ли дадоха документите за вкъщи че толкова много сте чакали
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
Ами те се туткаха в първите дни на записването,така че не е учудващо,че в последните има такова чакане.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
ти си бил лесен .. бюрото отваря в 9 .. хора имаше още от 8 часа да чакатO|OeHukc написа:Ем, аз бях до нас, щото си забравих личната карта, но като се върнах редицата беше мръднала с един човек, а това за 45 минути...mishoni_ написа:не ви ли дадоха документите за вкъщи че толкова много сте чакали
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни