Жена съм, ама изказването е баш на мястоДичоу написа:Ех....златни години бяха..._Nimfea_ написа:допреди няколко десетилетия всички психични заболявания са се "лекували" с електрошок, а жените не са имали право да гласуват.![]()
Нов гей парад?!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Нов гей парад?!
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Първо това не е вярно. Гейовете ходят на работа като всички нас и произвеждат блага - съответно те СА продуктивни. Освен това без значение дали си правят паради или не, не можеш да ги накараш да "произвеждат" хора. А предполагам, че и не искаш. Тогава какво предлагаш?allshallperish написа:Пък аз ти казвам, че не са полезни, защото:
1. Не са продуктивни /нямат възможност да имат поколение/;
Е и? откога парадирането е забранено? Ти, като си купиш някоя нова дрешка например и се издокараш, така че да изглеждаш ослепително, не парадираш ли с красотата си?allshallperish написа:2. Парадират с някакво поведение /точно, както циганите не дупчат билети в градския транспорт
и никой не ги лови, което рефлектира върху нас "нормалните" по някакъв начин/, че и паради си правят;
Поправи ме ако греша, но единственият тип реакция, която съм виждал от деца спрямо гейове, е в общи линии: "Хаа-хаа! Глей го тоя к'ъв е гей!"allshallperish написа:3. Дават лош пример на децата, защото това не е НОРМАЛНО поведение, каквото искаш ми обясни, аз не го считам за такова;
Ако бях буквоед, щях да се заям, че историята познава много по-големи грешки, но понеже не съм, няма да го направяallshallperish написа:4. Хомобраковете са най-голямата грешка в историята, да си правят под чаршафите каквото искат,
за какво им е да се женят? За мен брака не е нищо повече от ПОДПИС, та стигаме пак до тук - с
ТЪПОТО парадиране, че видиш ли, те са по- съвършени от нас, а не са. Аз искам примерно да се
омъжа в църква, защото тва е истинския смисъл на брака - духовния, а не кирливия подпис в гражданското.
А те НЕ МОГАТ.
Не разбрах кой ти пречи да се омъжиш в църква. Щом предпочиташ църковния брак - чудесно. За гейовете и без това няма такъв вариант. Щом не ти харесва гражданският брак - не го сключвай! Никой не ти пречи. Само дето връзката между тази тема и темата за гейовете ми убягва.
Тук искам да отбележа, че преди няколко страници някой беше предложил да организираме парад на хетеросексуалните - защо не? Според мен той би бил също толкова излишен, колкото и този на гейовете, но щом те ще си правят, защо и ние да не си направим?
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Посочвах какво могат и какво не могат гейовете, като наблегнах с цел на какво НЕ могат
На първия въпрос - нали искат да сме толерантни, да ги приемем, да им позволим да отглеждат деца, за това казвам, че тъй като не могат да имат не им е и заложено да ги възпитат и отгледат като нормално семейство, заради изложените на други форумци, мнения.
И аз ходя на работа, ама не се бия и тупам в гърдите, че съм гей и Е яко.
А какво искам? И предлагам? Предлагам да се държат като нормални хора, а именно да си живеят живота, без да се натрапват в моя, по какъвто и да е начин, защото те искат ХОРАТА да ЧУЯТ за ТЯХ и да ГИ ВИДЯТ. Лесно е. Искам да не ПАРАДират с нормалност, защото не са НОРМАЛНИ. Нека си живеят, както си живеем ние.
Парадирането не е забранено, просто е малоумно, според мене. Никой нормален човек не ПАРАДира. Аз не се гъзаря с нови дрехи, за мене новите дрехи са само личен комфорт.
Колкото до църквата съм го дала ясно и ако искаш можеш да разбереш каква ми е мисълта
.
ПП: От парад на хетеросексуалността няма никва полза, защото все пак повечето хора са хетеросексуални и не им трябва да се присъединяват към неква си субкултура квато става хомосексуализмът.
На първия въпрос - нали искат да сме толерантни, да ги приемем, да им позволим да отглеждат деца, за това казвам, че тъй като не могат да имат не им е и заложено да ги възпитат и отгледат като нормално семейство, заради изложените на други форумци, мнения.
И аз ходя на работа, ама не се бия и тупам в гърдите, че съм гей и Е яко.
А какво искам? И предлагам? Предлагам да се държат като нормални хора, а именно да си живеят живота, без да се натрапват в моя, по какъвто и да е начин, защото те искат ХОРАТА да ЧУЯТ за ТЯХ и да ГИ ВИДЯТ. Лесно е. Искам да не ПАРАДират с нормалност, защото не са НОРМАЛНИ. Нека си живеят, както си живеем ние.
Парадирането не е забранено, просто е малоумно, според мене. Никой нормален човек не ПАРАДира. Аз не се гъзаря с нови дрехи, за мене новите дрехи са само личен комфорт.
Колкото до църквата съм го дала ясно и ако искаш можеш да разбереш каква ми е мисълта
ПП: От парад на хетеросексуалността няма никва полза, защото все пак повечето хора са хетеросексуални и не им трябва да се присъединяват към неква си субкултура квато става хомосексуализмът.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
gayophile 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тук май за пръв път ще кажа, че почти напълно съм съгласен с теб. И аз смятам гей-парадите за тъпотия, но много по-голяма тъпотия според мен са изцепките на техните противници от породата на БНС, Алтермедия и ордите лумпени, които флудят по темата из нета. Пак ти казвам - ти се хващаш на въдицата на организаторите на парада. Колкото по-незабележима е реакцията срещу тези паради, токова по-скоро ще престанат да ги организират.allshallperish написа:...
Иначе към този момент и аз не съм убеден, че децата могат да пораснат без отклонения, ако бъдат отгледани от двойки гейове. Нямам предвид, че ще обърнат резбата, защото не го вярва. Просто на едно дете му трябва пълноценен контакт с мъж (баща) и жена (майка). Друг е въпросът, че в поне половината хетеросексуални семейства, нормален контакт, така, както аз го разбирам, няма. Та позицията ми по отношение на хомосексуалните бракове е изцяло положителна, а относно правото на гейовете да осиновяват деца запазвам скептичен неутралитет.
ПП. От парад на хетеросексуалността що пък да няма нужда? Идеален повод за оргия!
@ Жокер, след като официално съм обявен за извратен цицоман, един "гейофил" в повече или по-малко няма да ме смути особено
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ами, ето. Почнахме да се разбираме
.
Колкто до организирането на тия паради, съгласна съм, че колкото по- малко
внимание им се обръща, толкова по- зле за тях, но да не забравяме, че не висчки
са като тебе и мене
.
За гей браковете - мога да ги преглътна, понеже като се задомят, дано спрат
да се държат като "гейчета"
А за парада на хетеросексуалността - оргии могат да се правят и без паради
Колкто до организирането на тия паради, съгласна съм, че колкото по- малко
внимание им се обръща, толкова по- зле за тях, но да не забравяме, че не висчки
са като тебе и мене
За гей браковете - мога да ги преглътна, понеже като се задомят, дано спрат
да се държат като "гейчета"
А за парада на хетеросексуалността - оргии могат да се правят и без паради
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Гледах клипче от миналия гей парад и на въпроса "Защо си тук днес", един мазен травестит отговори "Ми така... за да ме видят"?! ВТФ ?! Не искам да те гледам, бе, урод! За тия ИЗВЕРГИ само... знаете си какво.
И въобще хората от тая тема, които се опитваха и които продължават да ги "защитават" и "онеправдават" и "разбират" мога да кажа, че доволно ми паднаха в очите по някои точки.
И въобще хората от тая тема, които се опитваха и които продължават да ги "защитават" и "онеправдават" и "разбират" мога да кажа, че доволно ми паднаха в очите по някои точки.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Feed them 
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хахах, не става въпрос за това, казвам си мнението просто.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
О господи! Какво ли ще правят сега тези хора???JudyRamone написа: И въобще хората от тая тема, които се опитваха и които продължават да ги "защитават" и "онеправдават" и "разбират" мога да кажа, че доволно ми паднаха в очите по някои точки.

Подкрепям начинанието на това братство!
Not because the fox barks...
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Кои например?JudyRamone написа:Гледах клипче от миналия гей парад и на въпроса "Защо си тук днес", един мазен травестит отговори "Ми така... за да ме видят"?! ВТФ ?! Не искам да те гледам, бе, урод! За тия ИЗВЕРГИ само... знаете си какво.
New jorney
JudyRamone написа:Гледах клипче от миналия гей парад и на въпроса "Защо си тук днес", един мазен травестит отговори "Ми така... за да ме видят"?! ВТФ ?! Не искам да те гледам, бе, урод! За тия ИЗВЕРГИ само... знаете си какво.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Гейовете са секта, просто.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Най вероятно каквото са правели и преди товаhumanityisthedevil написа:О господи! Какво ли ще правят сега тези хора???JudyRamone написа: И въобще хората от тая тема, които се опитваха и които продължават да ги "защитават" и "онеправдават" и "разбират" мога да кажа, че доволно ми паднаха в очите по някои точки.
Ми например ти и Пора (:valandin написа: Кои например?
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"