Спокоен съм, напълно съм спокоенpora_e_priqtel написа:Ако това те успокоява - мен не можеш да ме откажеш да гласувам за Атака
Аз обаче спечелих още един глас за Атака вчера....
От Зелените...
Спокоен съм, напълно съм спокоенpora_e_priqtel написа:Ако това те успокоява - мен не можеш да ме откажеш да гласувам за Атака
Това пък как го заключи?G__ написа:Не. Мразим я една иде по-малко от тебе например.
И ние, и ние...Joker написа:Обичаме си я, това явно е лошо според теб. Не страдаме от ксенофилия...
VelinaShine написа:Аз ще гласувам за Вучков
И на мен ми се иска да му каже къде точно да го изстреля, ама хайде, ще оставим на него да се досети.allshallperish написа:Искаш ли да ти кажа какво да направиш с точния си изстрел?
Ами имам списъка с всички депутати от ДС в парламента и вашите са седем. Колкото до кадрите на "Атака", имам преки впечатления, така че не ми обяснявай на мен колко съм запознат с партийката ви. Преките ми лични впечатления са както от депутатите и журналистите на "Атака", така и от лидера ви.G__ написа:Томи, май не си наясно с новините около ДС. Преди ден два излезе информация за кандидат-депутатите, които са били от ДС. Най-голям им е броя в ДПС и БСП.Престани да спекулираш с тая тема. Отделно много са ти бегли познанията за това какви хора има в АТАКА, за да може компетентно да коментираш. Всички партии се опитваха да правят двойници на АТАКА(РЗС в момента играе тази роля), всички я отричаха, но в крайна сметка всички започнаха да говорят срещу ДПС. Това бе основната цел на АТАКА.