JudyRamone написа:ПХХХХХХХХХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААХАХАХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ти ше си останеш с тфа ХАХаХА
Модератори: ники, Methuselah
JudyRamone написа:ПХХХХХХХХХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААХАХАХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ама ти с кубинки ли ходиш то вече е лято тя с кубинки ама ти найстина си луда.JudyRamone написа:А ти ще си останеш с кубинката ми в г*за ти, ако не си дадеш сметка колко неуместен беше горният ти пост.
JudyRamone написа:Ми не, ма нищо не пречи да ги извадя от гардероба сеш се
allshallperish написа:Ш извадя и аз стийловете, май, както е тръгнало.
Тони да не напляскаш некое наци по дупето.
Kristo написа:вии тримата и без друго се държите като незадоволени, що не се емнете тримцата?
allshallperish написа:Искам да си хапнеш цианид и да си щастлив.
Абе, тебе не те ли ингорнахKristo написа:вии тримата и без друго се държите като незадоволени, що не се емнете тримцата?
За тебе е ясно, че си загорял, ама тях що никой не ги тръшка, не ми е ясно...toni spbb написа:allshallperish написа:Искам да си хапнеш цианид и да си щастлив.
И аз искам да хапна ама нещо друго не цианид.![]()
![]()
![]()
Браво на теб, изобщо не си личи, че си ми видяла поста...allshallperish написа:Абе, тебе не те ли ингорнахKristo написа:вии тримата и без друго се държите като незадоволени, що не се емнете тримцата??
И без тва няма ти видя отговора.
Kristo написа:За тебе е ясно, че си загорял, ама тях що никой не ги тръшка, не ми е ясно...toni spbb написа:allshallperish написа:Искам да си хапнеш цианид и да си щастлив.
И аз искам да хапна ама нещо друго не цианид.![]()
![]()
![]()
Браво на теб, изобщо не си личи, че си ми видяла поста...allshallperish написа:Абе, тебе не те ли ингорнахKristo написа:вии тримата и без друго се държите като незадоволени, що не се емнете тримцата??
И без тва няма ти видя отговора.