darika написа:Вчера , когато си подадох документите никой не гледаше по - високата оценка , взеха автоматично тази от дипломата ,а и на всички места с достоверна информация (каквато би трябвало да бъде) като сайта и справочника пише оценка от дипломата за Средно образование .
Кхъм.
5) Състезателният бал се формира с по-високата оценка по съответния предмет от държавния зрелостен изпит или от задължителната подготовка. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Дам кхъм ... От къде е този цитат ?
Сега пиша от телофона и не мога да ти сканирам справочника , като се прибера ще го направя , въпреки че най - ясно ще стане като отидеш да се запишеш , пожелавам ти наистина да вземат по-високата ти оценка
darika написа:Дам кхъм ... От къде е този цитат ?
Сега пиша от телофона и не мога да ти сканирам справочника , като се прибера ще го направя , въпреки че най - ясно ще стане като отидеш да се запишеш , пожелавам ти наистина да вземат по-високата ти оценка
Когато аз се записвах ми казаха, че това са данни просто за самата програма. От СУ били заявили, че така или иначе ще се полза базата данни на МОН- с диплома и матури.
Оценките, които записват мисля, че са само в случай, че си записала специалност, която иска определена минимална оценка в дипломата.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Здрасти ви , да питам до коя дата е записването за редовните изпити по журналистика , и нещо специално трябва ли да се носи при записването ? А те са на 15 юли нали ?
Записването за всички редовни изпити е до 4 юли (без неделните дни) в Ректората и до 2 юли в офисите на фирми в страната.
Изпитът по журналистика е на 15 юли.
Погледни и тази много полезна тема - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=3&t=5759
Наистина има интересни теми, въпреки че подготовката за изборите до сега минава доста мирно и тихо.Няма основни скандали, няма ненормално и маниакално големи предизборни кампании за огромни суми...Може да е за Лисабонския договор, скандала около бившия косовски премиер или нещо около политиката или обществените проблеми напоследък.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Може и така да е, въпреки че сега има по-нататъшно неблагоприятно развитие със решението на Германия да преразгледа позицията си.Други основни новини последните месеци, поне според мен, няма.От началото на годината обаче проблемът със съвременното пиратство, главно около териториалните води на Сомалия, придоби голяма тежест.Това е един вариант за тема, според мен.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
В документите пиша специалностите. Мога ли да пиша първо Журналистика Задочно,второ журналистика Редовно.... Така на трето място идва PR /там пак и 2-та варианта/. Та въпроса е има ли значение кое е първо и т.н. и второ, по този начин PR идва чак на 3-то място,това значи ли ,че шансът да влезна с тази специалност се намалява драстично.
В документите пиша специалностите. Мога ли да пиша първо Журналистика Задочно,второ журналистика Редовно.... Така на трето място идва PR /там пак и 2-та варианта/. Та въпроса е има ли значение кое е първо и т.н. и второ, по този начин PR идва чак на 3-то място,това значи ли ,че шансът да влезна с тази специалност се намалява драстично.
Благодаря
Има значение до толкова, че ако имаш достатъчен бал и на първо класиране ти стигне за твоето първо желание, няма да можеш да се запишеш за по-долна специалност (PR) Надявам се съм разбрала въпроса ти както трябва и съм ти отговорила задоволително