ники написа:А рапърите за големи мъже, нали?
Еми изтегли си некой филм да видиш дали са женчовци като чалгарите.
Модератор: Плазмодий
ники написа:А рапърите за големи мъже, нали?
От планината до Морето...ники написа:От земята до небето^PrincessA^ написа:То пък щото разликата от рапЕрите до чалгарите е огромна!
Малко съм далеко от чалгата (като изключим Тони Стораро - но това не е чалга, а отделен стил в музикатаtoni spbb написа:Prudence написа:А аватарът е отвратителен. Еминем.![]()
Е да то всеки чалгар не го харесва.![]()
![]()
Всеки знае, че негрите носят със себе си узи-та,toni spbb написа:ники написа:А рапърите за големи мъже, нали?
Бавария написа:Всеки знае, че негрите носят със себе си узи-та,toni spbb написа:ники написа:А рапърите за големи мъже, нали?
и всяка вечер убиват, крадат и ебат...
humanityisthedevil написа:Абе Тонка, ти сигурен ли си че не си попаднал в тоя форум по случайност? Що не идеш в teenproblem.net? Там ще намериш повече хора на твоя акъл.
Според мен е заблуден спаун от дата.бг ... то повечето там са с подобни ... ех не се сещам как да се изразя деликатно :Сhumanityisthedevil написа:Абе Тонка, ти сигурен ли си че не си попаднал в тоя форум по случайност? Що не идеш в teenproblem.net? Там ще намериш повече хора на твоя акъл.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
fak написа:Симпатяга!![]()
на тоя ще му основа фен клуб..
Reaver написа:Според мен е заблуден спаун от дата.бг ... то повечето там са с подобни ... ех не се сещам как да се изразя деликатно :Сhumanityisthedevil написа:Абе Тонка, ти сигурен ли си че не си попаднал в тоя форум по случайност? Що не идеш в teenproblem.net? Там ще намериш повече хора на твоя акъл.