"Атака" - предизборна тема

Архив на всички останали категории.
Заключено
Joker
Легендарен флуудър

Re: СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ли ? В АТАКА Е КЛЮЧА ЗА НЕГО.

Мнение от Joker »

pora_e_priqtel написа:Ако това те успокоява - мен не можеш да ме откажеш да гласувам за Атака :mrgreen:
Спокоен съм, напълно съм спокоен :bounce: :bounce:
Аз обаче спечелих още един глас за Атака вчера.... :P
От Зелените... :mrgreen:
pagan_spirit
В началото бе словото
Специалност: arheolog

Re: "Атака" - предизборна тема

Мнение от pagan_spirit »

Абе не кради от еколозите, те поне имат някакви идеи.
Дано стане управление на БНС и Зелените .
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Като ви гледам какви ги пишете не се сдържам да ви попитам - абе вие "националистите" толкова ли мразите страната си, или само се правите? :)
Knights of the Cross
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Не. Мразим я една иде по-малко от тебе например. ;)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Обичаме си я, това явно е лошо според теб. Не страдаме от ксенофилия...
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

G__ написа:Не. Мразим я една иде по-малко от тебе например. ;)
Това пък как го заключи?
Joker написа:Обичаме си я, това явно е лошо според теб. Не страдаме от ксенофилия...
И ние, и ние...
Въпросът беше, как едни националисти си обичат страната и говорят за национално обединение, като още преди да влязат сериозно в парламента се цепят, едните искат да ни доразпродадат на Русия и са пълни с ченгета от ДС, другите са някакви абсолютно безперспективни и като идеи, и като управленски потенциал хорица, които предимно нахъсват пубертети на някоя сбирчица, на която "решават" национални проблеми.
Knights of the Cross
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Кмет от ДПС бе осъден от Районния съд в Нова Загора за купуване на гласове в полза на... “Атака”.

Мурад Ибрям, първенец от село Баня, е агитирал роми от селото да гласуват за партията на Волен Сидеров.

В съда той сключи споразумение с прокуратурата и получи наказание от 9 месеца пробация и глоба от 1300 лева за това.

Ибрям бе арестуван още на 7 юни, а предприетата тогава полицейска проверка установи, че кметът е прибрал седем лични карти и е дал на роми 70 лева общо, за да гласуват за определена политическа сила.

Съселяните му също твърдят, че в деня на евровота кметът е агитирал на жителите на мегдана да гласуват за „Атака“.

Село Баня е с население около 1600 жители, от които 2/3 са роми.
http://www.dnes.bg/izbori2009/2009/06/3 ... taka.73514
Knights of the Cross
Аватар
toni spbb
От дъжд на вятър

Re: ЗАЩО ЩЕ СЕ БОЯДИСВАТЕ?ЗЕЛЕНИ,СИНИ, ПИМБЕНИ.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА

Мнение от toni spbb »

VelinaShine написа:Аз ще гласувам за Вучков :-)

Едно момиче да си сложи на аватара нейна снимка. :) :) :)

Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
georgiorsov
В началото бе словото
Специалност: pravo
Курс: втори

Мнение от georgiorsov »

ОСТАВАТ 5 дни до изборите за 41-во Народно Събрание!
Вече би трябвало всеки от нас да има своя позиция и конкретен кандидат,на който да е готов да даде доверието си
и да го изпрати като свой представител в парламента.Изклю-
чително наивно и глупаво е да се очаква,че този избор ще бъде направен единствено въз основа на говоренето и ухажването от страна на кандидатите и партиите през последните два месеца.Жалко за похарчените в кампанията пари,но смятам че огромна част от тях са отишли на вятъра.
Нещо повече-ДАЛИ са негативен резултат.Защото българинът
е отчел поне един минус на ум за тоя дето пилее пари,а тях някой му ги е дал срещу бъдещи политически услуги.Така автоматично мераклии като братя Галеви,с имунитета им,
Янето с билбордовете,Станишев със сбъднатите мечти,
Симеон с имотите му и Доган с имперските му амбиции
отдавна са ДИСКВАЛИФИЦИРАНИ в умовете на мислещите
избиратели.
Все пак НАПОМНЯМ,че негласуването е вот именно тези
политически недоразумения,доказали вече способността си
да крадат и лъжат в особено големи размери и с огромна наглост! Ако погледнем реално на политическата ситуация у нас,ще се убедим,че партия АТАКА е единствената политическа сила,която не само не се е дискредитирала
с некадърно управление,не само от самото си създаване
работи за България,но и има ясна програма за бъдещето на
странат ни.НЕКА Я ПОДКРЕПИМ.Нека подкрепим патриотите и тяхната борба срещу корупцията,беззаконието и турцизирането на българия. ГЛАСУВАЙ за АТАКА.
ТОВА Е ТОЧНИЯ ИЗСТРЕЛ !!!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Искаш ли да ти кажа какво да направиш с точния си изстрел?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

allshallperish написа:Искаш ли да ти кажа какво да направиш с точния си изстрел?
И на мен ми се иска да му каже къде точно да го изстреля, ама хайде, ще оставим на него да се досети. :)
Knights of the Cross
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Да ти кажа едва ли ще се сети.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Значи ще бъде дълбоко изненадан. :)
Knights of the Cross
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Томи, май не си наясно с новините около ДС. Преди ден два излезе информация за кандидат-депутатите, които са били от ДС. Най-голям им е броя в ДПС и БСП. :) Престани да спекулираш с тая тема. Отделно много са ти бегли познанията за това какви хора има в АТАКА, за да може компетентно да коментираш. Всички партии се опитваха да правят двойници на АТАКА(РЗС в момента играе тази роля), всички я отричаха, но в крайна сметка всички започнаха да говорят срещу ДПС. Това бе основната цел на АТАКА.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

G__ написа:Томи, май не си наясно с новините около ДС. Преди ден два излезе информация за кандидат-депутатите, които са били от ДС. Най-голям им е броя в ДПС и БСП. :) Престани да спекулираш с тая тема. Отделно много са ти бегли познанията за това какви хора има в АТАКА, за да може компетентно да коментираш. Всички партии се опитваха да правят двойници на АТАКА(РЗС в момента играе тази роля), всички я отричаха, но в крайна сметка всички започнаха да говорят срещу ДПС. Това бе основната цел на АТАКА.
Ами имам списъка с всички депутати от ДС в парламента и вашите са седем. Колкото до кадрите на "Атака", имам преки впечатления, така че не ми обяснявай на мен колко съм запознат с партийката ви. Преките ми лични впечатления са както от депутатите и журналистите на "Атака", така и от лидера ви.
Вбъдеще ще те помоля да не казваш от мое име по кой въпрос колко точно съм запознат.
Къде видя да спекулирам - мога да ти изброя поименно ченгетата, които са ви депутати, както ти казах, имам и преки лични впечатления от тях. Това не е спекулиране - излагам факт - агенти са били - могаи да ти ги кажа поотделно, ако искаш.
Основната цел на "Атака" е била и ще продължава да бъде, да укрепява позициите на ДПС и да бъде удобната опозиция на БСП. Писал съм по-рано защо е така, не възнамерявам да се повтарям.
Knights of the Cross
Заключено

Обратно към “Други”