Избори 2009
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
Избори 2009
Малко полезна информация :
Ако върху бюлетините има изписани букви, думи, име, инициали, цифри, числа или е положен подпис в нарушение на принципа за тайно гласуване, гласът е недействителен.
Всяко отбелязване извън квадратчето срещу всяко едно име на мажоритарен кандидат или пропорционална листа, прави вотът недействителен.
Според решението на ЦИК бюлетина, съдържаща знак, поставен само в едно от квадратчетата за гласуване, представлява действителен глас.
Когато знакът за отразяване на вота излиза извън квадратчето на съответната партия, коалиция или независим кандидат, но не засяга друго квадратче, гласът е действителен, включително и в случаите, когато навлиза в полето на друга партия, коалиция или мажоритарен кандидат.
Гласът е действителен и когато е поставен знак само в едно от квадратчетата, но върху бюлетината, извън квадратчето за гласуване има поставен знак (който не е числа или букви, позволяващи да се разкрие самоличността на избирателя) пред името на някой от кандидатите и подчертаване или зачертаване.
Гласът е действителен и когато квадратчето за гласуване или изписаният в него номер са оградени.
Ако върху бюлетините има изписани букви, думи, име, инициали, цифри, числа или е положен подпис в нарушение на принципа за тайно гласуване, гласът е недействителен.
Всяко отбелязване извън квадратчето срещу всяко едно име на мажоритарен кандидат или пропорционална листа, прави вотът недействителен.
Според решението на ЦИК бюлетина, съдържаща знак, поставен само в едно от квадратчетата за гласуване, представлява действителен глас.
Когато знакът за отразяване на вота излиза извън квадратчето на съответната партия, коалиция или независим кандидат, но не засяга друго квадратче, гласът е действителен, включително и в случаите, когато навлиза в полето на друга партия, коалиция или мажоритарен кандидат.
Гласът е действителен и когато е поставен знак само в едно от квадратчетата, но върху бюлетината, извън квадратчето за гласуване има поставен знак (който не е числа или букви, позволяващи да се разкрие самоличността на избирателя) пред името на някой от кандидатите и подчертаване или зачертаване.
Гласът е действителен и когато квадратчето за гласуване или изписаният в него номер са оградени.
Последно промяна от Green`L.K. на 01 Юли 2009, 07:53, променено общо 1 път.
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Re: Избори 2009
Сложи и отговор "Няма да гласувам"
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Да, нека не гласуваме, за да могат бабките и дядовците да си гласуват за БСП кооооооолкото си искат
. И съответно 'българите' в Турция за ДПС... 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
Не съм казал, че няма да гласувам. Логично е обаче и тази опция да присъства
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Синята коалиция
- xRainx
- Стенограф
- Курс: първи
Герб, най-вероятно.
Разчитам на колиция Герб + Синята коалиция + РЗС, за да им стигнат нещата както трябва.
Разчитам на колиция Герб + Синята коалиция + РЗС, за да им стигнат нещата както трябва.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- happyswift
- Флъдзила
ScionOfStorm написа:Герб, най-вероятно.
Съжелявам, но РЗС са продукт на БСП и ДПС, който пуснаха за да дърпа гласове на ГЕРБ и Атака, така че, не мисля, че ще има подобна коалиция
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
С две ръце съм за НДСВ..накрая за мен се оказа,че това е най-интелигентната партия и ще получат моя глас!А и оттам е Даниел Вълчев,човек,който повечето учащи ненавиждат,аз съм на обратното мнение,изключително ерудиран и умен човек,който не го достраша да направи реформи в образованието,които бяха належащи!
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Аз съм за ГЕРБ. 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Много добреRA[sgB] написа:С две ръце съм за НДСВ..накрая за мен се оказа,че това е най-интелигентната партия и ще получат моя глас!А и оттам е Даниел Вълчев,човек,който повечето учащи ненавиждат,аз съм на обратното мнение,изключително ерудиран и умен човек,който не го достраша да направи реформи в образованието,които бяха належащи!
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
НДСВ са партия, която много добре успя да убеди хората, че е свършила нещо и има перспектива пред себе си.
Knights of the Cross
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
НДСВ Е партия, която много добре успя да убеди хората, че е свършила нещо и има перспектива пред себе си. - Това е варноTommy написа:НДСВ са партия, която много добре успя да убеди хората, че е свършила нещо и има перспектива пред себе си.
Обаче това, в което е убедила хората, няма нищо общо с това, което е направила - нито за осемстотин дни, нито за повече...ВЕрвайте ми
А иначе просветния министър няма грешка
Има много начини човек да бъде прав.
Хаха. Са, ако имаш бегла идея за колко междупартийни договорки иде реч в НДСВ. Иначе си права. 
Колкото до просветния министър на НДСВ, според мен, той самият е грешка.
Колкото до просветния министър на НДСВ, според мен, той самият е грешка.
Knights of the Cross