Бургас и Ловеч!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
goadelic
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Пффф, от Лоич били най-много. Отвсякъде има по много. На мен пък ми се струва, 4е има най-много от Враца и Видин. Верно, че в нашия курс има трима от Ловеч, ама от всички градове има, бе. Не може да се каже откъде има най-много. 
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не съм водила точна статистика, на на мен лично ми се струва, че след софиянци най-многобройни са врачани и варненци... или може би просто другите не се запознават с "Здрасти аз съм ... от Враца"goadelic написа:На мен пък ми се струва, 4е има най-много от Враца и Видин.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Rechtswissenschaft
- В началото бе словото
по темата
Абе хора, що се учудвате, че т.нар. "софианци" <нищо лично към жителите на София> са малко? Ми много просто <като бобена чорбица просто и ясно> - просто софиянци учат навън. Поголовно, това съм го забелязал.
Айде, със здраве от мен. И аз съм един от прованс-а..., ама тука, от близкия до София прованс
Айде, със здраве от мен. И аз съм един от прованс-а..., ама тука, от близкия до София прованс
Dictum meum pactum
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: по темата
ммм, прав сте, колега, има истина в това, аз пък не бях се замислялаRechtswissenschaft написа:Абе хора, що се учудвате, че т.нар. "софианци" са малко? Ми много просто - просто софиянци учат навън. Поголовно, това съм го забелязал.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Rechtswissenschaft написа:просто софиянци учат навън
Ами не мога да си го обясня това, ако е вярно. При условие, че втора София няма, а градчета и села колкото искате...
Нямам си и на идея, за какво е това.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
за чужбина...не се прави на тъп, дразнещо е.iliyan написа:Rechtswissenschaft написа:просто софиянци учат навън![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам си и на идея, за какво е това.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Цялото това разделение на "софианци" и "НЕсофианци/провинциалисти" е ужасно тъпо... Не мисля, че това от къде идва някой може да е точен критерий за неговаща същност и възможности 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .