Нов гей парад?!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Нов гей парад?!
Защо да си чешем езиците? Просто ти подкрепяш една изгубена кауза,
подкрепяш еднополови бракове, хомусексуалисти, нещо, което знаеш,
че е неправилно и ти самата не би го направила. Защото според мене
да подкрепяш едно нещо с цялото си сърце и морал, без проблеми
трябва да можеш и да го направиш, да го приложиш, да докажеш, че е
полезно и etc.
полезно и etc.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Доказах ти, че не е безполезно, не е неморално и ако се наложи да го подкрепя, защото някой мой близък е гей-напълно съм готова да го направя. И като е изгубена кауза защо има гейове и има узаконени хомобракове на много места? Просто ти, без да се обиждаш надявам се, ми говориш наизуст и не четеш какво съм написала. Приведох достатъчно аргументи защо гейовете могат да бъдат напълно пълноценна клетка на обществото, вие реагирате единствено с това, че било извратено. И защо да знам, че е неправилно, не говори вместо мен, моля. Не бих го направила просто защото не си падам по жени, както казах вече ако един ден детето ми каже ``Мамо, харесвам мъже/жени`` няма да си раздера ризата в ужас и да кажа ``Не искам да те виждам повече, ти си срам за рода ми``. Както няма да го заклеймя ако не може да има деца. И така нататък.allshallperish написа:Защо да си чешем езиците? Просто ти подкрепяш една изгубена кауза,
полезно и etc.
New jorney
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Пък аз ти казвам, че не са полезни, защото:
1. Не са продуктивни /нямат възможност да имат поколение/;
2. Парадират с някакво поведение /точно, както циганите не дупчат билети в градския транспорт
и никой не ги лови, което рефлектира върху нас "нормалните" по някакъв начин/, че и паради си правят;
3. Дават лош пример на децата, защото това не е НОРМАЛНО поведение, каквото искаш ми обясни, аз не го считам за такова;
4. Хомобраковете са най- голямата грешка в историята, да си правят под чаршафите каквото искат,
за какво им е да се женят? За мен брака не е нищо повече от ПОДПИС, та стигаме пак до тук - с
ТЪПОТО парадиране, че видиш ли, те са по- съвършени от нас, а не са. Аз искам примерно да се
омъжа в църква, защото тва е истинския смисъл на брака - духовния, а не кирливия подпис в гражданското.
А те НЕ МОГАТ.
5. Хомосексуалността е изкривяване. Тоест, те са чалнати. Какво обяснявате, че такива са се родили, ами да
раждат се и деца със синдрома на Даун, ама не си правят паради, пък аз бих искала, защото те са 10000 пъти
по нормални от тия, неориентираните.
6. Да си ГЕЙ/ЛЕСБИЙКА, е вече модерно. Много момиченца и момченца на по 15/16 започват да го практикуват. Не знам дали имаш достатъчно познати на тая възраст, но от личен опит, мога да твърдя, че е така.
1. Не са продуктивни /нямат възможност да имат поколение/;
2. Парадират с някакво поведение /точно, както циганите не дупчат билети в градския транспорт
и никой не ги лови, което рефлектира върху нас "нормалните" по някакъв начин/, че и паради си правят;
3. Дават лош пример на децата, защото това не е НОРМАЛНО поведение, каквото искаш ми обясни, аз не го считам за такова;
4. Хомобраковете са най- голямата грешка в историята, да си правят под чаршафите каквото искат,
за какво им е да се женят? За мен брака не е нищо повече от ПОДПИС, та стигаме пак до тук - с
ТЪПОТО парадиране, че видиш ли, те са по- съвършени от нас, а не са. Аз искам примерно да се
омъжа в църква, защото тва е истинския смисъл на брака - духовния, а не кирливия подпис в гражданското.
А те НЕ МОГАТ.
5. Хомосексуалността е изкривяване. Тоест, те са чалнати. Какво обяснявате, че такива са се родили, ами да
раждат се и деца със синдрома на Даун, ама не си правят паради, пък аз бих искала, защото те са 10000 пъти
по нормални от тия, неориентираните.
6. Да си ГЕЙ/ЛЕСБИЙКА, е вече модерно. Много момиченца и момченца на по 15/16 започват да го практикуват. Не знам дали имаш достатъчно познати на тая възраст, но от личен опит, мога да твърдя, че е така.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Как може да твърдите, че бракът между еднополови е нормален, когато във всяка правна система опредлението за брак неизменно включва под някаква форма, че той се сключва между лица от различен пол?
- valandin
- Живее, за да пише
Аз не говоря за тези, които го правят защото тренда е такъв, а за тези, които са такива по природа. Бракът е много необходим, когато те имат деца, защото по този начин най-малкото при смъртта на единия детето остава при другия родител. Вече казах как могат да имат деца, пък и не са малко децата по домове, които имат нужда от родители. За лошия пример също казвам пак-това е за мен е неоснователен аргумент, има семейства, където мъже бият жените си, майки не гледат децата си и т.н. Не сексуалността те прави морален. А ти като познаваш много такива какво точно си направила да промениш поведението им ? Как си им повлияла? Един здрав бой? И стига вече с тази ваша правна система, аман от първокурсници-прависти(казано с най-топли чувства
) Доколкото знам и изневярата в българското право не е повод за развод, та не ми се хвалете колко сте морални. Законите са, за да се променят при нужда, не да стоим на нивото от 16-ти век 
New jorney
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Е, не ми се мисли какъв бой може да има в гей-брак.
Лошото при гей- браковете знаеш ли какво е? Че тия
са прекалено "СЪВЪРШЕНИ", за да осиновяват, а си търсят
някоя приятелка да им роди... Пфф, моля те, какво съм направила,
за да ги променя ли? Безброй лекции... Безкрайни... Трудни...
По едно време щеше да се предаде, но ПРЕДПОЧЕТЕ да си остане
гей. ВЪПРОС НА ИЗБОР, не на БОГ.
Лошото при гей- браковете знаеш ли какво е? Че тия
са прекалено "СЪВЪРШЕНИ", за да осиновяват, а си търсят
някоя приятелка да им роди... Пфф, моля те, какво съм направила,
за да ги променя ли? Безброй лекции... Безкрайни... Трудни...
По едно време щеше да се предаде, но ПРЕДПОЧЕТЕ да си остане
гей. ВЪПРОС НА ИЗБОР, не на БОГ.
- valandin
- Живее, за да пише
``Да се предаде``...горкия човек, бая си го мъчила
стига, бе, хора, това не е ваша работа, гледайте си живота и оставете и другите да си го гледат
Аз отивам да си гледам сериала
Със здраве
New jorney
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Шок и ужас!valandin написа: Бракът е много необходим, когато те имат деца, защото по този начин най-малкото при смъртта на единия детето остава при другия родител. Вече казах как могат да имат деца, пък и не са малко децата по домове, които имат нужда от родители. За лошия пример също казвам пак-това е за мен е неоснователен аргумент, има семейства, където мъже бият жените си, майки не гледат децата си и т.н.

Как е възможно някой да се съмнява, че отглеждането на деца от гей-двойки нанася сериозни психически поражения на въпросните деца?!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
7. Гейовете са адски нахални, факт 
ВЕЧЕН СТУДЕНТ, това травмира мене, дето съм на 20 години

ВЕЧЕН СТУДЕНТ, това травмира мене, дето съм на 20 години
- valandin
- Живее, за да пише
Олшалпериш, това е игра на дрбено. Гейовете били нахални. А хетеросексуалните са кротки души...Стига, обиждате ме с тези плитки аргументи
А вечен студент ме фрапира с последните си две изречения, но доколкото разбирам счита хомосексуалността за психично отклонение ? Поправете ме ако греша 
New jorney
Ако смята така, получава подкрепата ми!
За да внеса нов дискурс: Хомосексуалността, разбира се не е само природно явление, но е ЧУДОВИЩНО отклонение от нормата...
За да внеса нов дискурс: Хомосексуалността, разбира се не е само природно явление, но е ЧУДОВИЩНО отклонение от нормата...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Не те обиждам, това им е вкоренено. Казах ти вече - познавам такива.valandin написа:Олшалпериш, това е игра на дрбено. Гейовете били нахални. А хетеросексуалните са кротки души...Стига, обиждате ме с тези плитки аргументиА вечен студент ме фрапира с последните си две изречения, но доколкото разбирам счита хомосексуалността за психично отклонение ? Поправете ме ако греша
Ти явно не познаваш и само си защитаваш и развиваш твои теории, ама
не става. Трябва и поглед да имаш. Аз също съм ги толерирала, ама разбрах,
че е меко казано ГРЕШНО!
ПП: Разбира се, че освен всичко останало е и ПСИХИЧНО ОТКЛОНЕНИЕ.
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
До преди 10-15 години цялата научна общност беше съгласна, че хомосексуализмът е форма на девиантно поведение. За справка: виж учебника по Психиатрия на проф. д-р Меглена Ачкова, д.м.н, от 1994 г. (ч.2,гл.10). Уви, после се навъдиха някакви американски психолози - псевдо-учени, с някакви несъстоятелни квази-научни теории, които се опитват да ни втълпят, че няма нищо лошо за едно младо момче, да му скъсат трътката от *****.valandin написа:А вечен студент ме фрапира с последните си две изречения, но доколкото разбирам счита хомосексуалността за психично отклонение ?
Оп-пааа...allshallperish написа: ПП: Разбира се, че освен всичко останало е и ПСИХИЧНО ОТКЛОНЕНИЕ.
Ето още от "американските псевдо-учени", на който му се чете:Psychological and psychiatric experts have agreed since 1975 that homosexuality is neither a form of mental illness nor a symptom of mental illness (Conger, 1975).
http://www.apa.org/releases/gaymarriage_reso.pdf
http://www.apa.org/releases/gaymarriage.html
http://www.apa.org/pi/lgbc/policy/parentschildren.pdf
БТВ, ако четете внимателно, ще намерите и къде аргументите "За" все още издишат. Аз за себе си съм го видяла, затова и мнението ми е някъде посредата.
вечен студент, допреди няколко десетилетия всички психични заболявания са се "лекували" с електрошок, а жените не са имали право да гласуват.
Не визирам никого и не целя да обидя никого. Просто дискусията се завъртя в кръг, а съм сигурна, че можете повече.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Ех....златни години бяха..._Nimfea_ написа:допреди няколко десетилетия всички психични заболявания са се "лекували" с електрошок, а жените не са имали право да гласуват.![]()
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ