А ти за какво се бориш ?
КСК 2009 - География
Re: КСК 2009 - География
Да, взима се една от тях, а не средноаритметичната от всички, което е по-добре.
А ти за какво се бориш ?
А ти за какво се бориш ?

- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Още не съм подал документите, че обмислям кое да да запиша РРП или туризъм,то за момчета баловете са почти еднакви.Та мисля още ...
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ами баловете са еднакви, но в РРП-то има само 3 момчета. Смятай, какъв е наплива натам. 
Това може да бъде само стимул още повече да иска тая специалност.Сещаш се защо..KRSOne написа:в РРП-то има само 3 момчета.

- Spondaic
- Да живей словото
Нали знаеш, монетата има две страни.Тука също е така винаги има и "+" и "-" кое обаче ще натежи, все още се обмисляSeLby написа:Това може да бъде само стимул още повече да иска тая специалност.Сещаш се защо..KRSOne написа:в РРП-то има само 3 момчета.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- Dilleddon
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
Еми Кремче единият ми съквартирант миналата година беше 'Социални дейности' . Общо взето според мен няма да се напъваш, защото той не сядаше цял семестър, ходеше на работа и за 1 седмица предварително си взе всички изпити с 5ци и 6ци, защото щеше да ходи на бригада... не знам какво точно искаш ти и дали ти се учи...Kremcheto написа:нищо не казвате за тази специалност 'социални дейности', където също се влиза с география? ще я пишите ли в списъка и дали е хубава? някой има ли информация?
Учебният план изглежда интересен.Ще я пиша, ама на кое място..не се знае.Kremcheto написа:нищо не казвате за тази специалност 'социални дейности', където също се влиза с география? ще я пишите ли в списъка и дали е хубава? някой има ли информация?

- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
География на растениевъдството в България. Същност, особености и значение на растениевъдството. Развитие и отраслова структура на растениевъдството. Зърнени култури - значение и особености, фактори за развитие. Видове и териториално разпространение. Проблеми и тенденции в развитието на зърнените култури.
... нали трябва да се учи само за зърнените култури .. тук не влизат и темите за техническите култури и зеленчуко производството
... нали трябва да се учи само за зърнените култури .. тук не влизат и темите за техническите култури и зеленчуко производството
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Да, само зърнени култури, без останалите подотрасли на растениевъдството 
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Spondaic
- Да живей словото
Темата е за зърнените, но трябва да напишеш за растениевъдството като цяло (същност,особености,отраслова структура и др. )Което примерно ти е една страница,но трябва да се започне с него.
-
PavE
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Как се класифицират селищата по брой жители (по броя на регистрираните с постоянен адрес, настоящ или и двата едновременно)? Понеже Шумен може да попадне в две различни групи.
А градовете в България 253 ли са?
еее, теб не те ли е грях да учиш темата от предварителния, шанса е 1 на 1000 да се падне тя!
Внимавай какво си пожелаваш...
Да, градовете са 253. Според броя на жителите селищата се поделят на :PavE написа:Как се класифицират селищата по брой жители (по броя на регистрираните с постоянен адрес, настоящ или и двата едновременно)? Понеже Шумен може да попадне в две различни групи.
Най-големи ( над 100000 ж.)
Големи ( от 50000 до 99999 ж. )
Средни ( от 25000 до 49999 ж. )
Малки ( от 10000 до 24999ж. )
По-малки ( от 5000 до 9999 ж. )
Най-малки ( до 4999 ж.)
Това с адресите май няма значение.
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."