Нов гей парад?!

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Нов гей парад?!

Мнение от allshallperish »

Не може ли да се измисли една забрана от общината за такива "актове" :mrgreen: ?
Ама, чакай, тогава ще кажат, че са дискриминирани.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика
Курс: втори

Мнение от humanityisthedevil »

allshallperish написа:Не може ли да се измисли една забрана от общината за такива "актове" :mrgreen: ?
Ама, чакай, тогава ще кажат, че са дискриминирани.
Което в случая ще си е напълно вярно.
Not because the fox barks...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

"содомско сборище"... яко! :salute:
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология

Мнение от valandin »

ники написа:Пречат ми с това, че показват гейщината си като нещо чудесно. Афишират я, показват на всички, колке е хубаво да си гей. По този начин привличат и други хора към каузата си. Против тях съм, защото двама мъже не могат да създадат семейство и да възпитават деца, без тези деца да станат същите като тях.
Към каузата си :shock: :lol: Коя кауза, да си гей ? Че то това кауза ли е ? Като да даряваш кръв и да даваш пари за сираците ? Стига, бе, хора никой не решава че иска да гей. Кой здравомислещ човек съзнателно ще реши, че иска подобно нещо при наличието на скептици като вас, които го заклеймяват като луд, безполезен, престъпник....Елтън Джон много ли е безполезен, вървете му го кажете, дреме му на платинените плочи за вашето мнение :mrgreen: Има ли гей паради по света ? Има. Ние част ли сме от света ? Част сме. Те част ли са от света ? Част са. Да си правят парадите. Както могат да зтавраят София заради Вечното дерби и могат да обикалят орди от фенове преди мач, така може и орди от гейове да си обикалят. И къде е казано, че и детето ще стане гей...те да не правят секс пред него ?! Не виждам защо, когато в хетеросексуално семейство се раждата обратни деца и обратното да не се случва.
New jorney
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Чудесна забележка. Аз бих протестирал срещу затварянето на центъра заради мачове и шествията на агитки от тъпи ултраси, които смятам за далеч по-голяма заплаха от гейовете. Гейовете трошат ли седалки? Не. Бият ли случайни хора или себеподобни? Не. Правят ли свинщина около стадионите? Не. Опасни ли са? Не.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

valandin написа:
ники написа:Пречат ми с това, че показват гейщината си като нещо чудесно. Афишират я, показват на всички, колке е хубаво да си гей. По този начин привличат и други хора към каузата си. Против тях съм, защото двама мъже не могат да създадат семейство и да възпитават деца, без тези деца да станат същите като тях.
Към каузата си :shock: :lol: Коя кауза, да си гей ? Че то това кауза ли е ? Като да даряваш кръв и да даваш пари за сираците ? Стига, бе, хора никой не решава че иска да гей. Кой здравомислещ човек съзнателно ще реши, че иска подобно нещо при наличието на скептици като вас, които го заклеймяват като луд, безполезен, престъпник....Елтън Джон много ли е безполезен, вървете му го кажете, дреме му на платинените плочи за вашето мнение :mrgreen: Има ли гей паради по света ? Има. Ние част ли сме от света ? Част сме. Те част ли са от света ? Част са. Да си правят парадите. Както могат да зтавраят София заради Вечното дерби и могат да обикалят орди от фенове преди мач, така може и орди от гейове да си обикалят. И къде е казано, че и детето ще стане гей...те да не правят секс пред него ?! Не виждам защо, когато в хетеросексуално семейство се раждата обратни деца и обратното да не се случва.
Елтън Джон е изключение, а и той май не парадира с хомосексуалността си. ако не се бъркам. Да не давам пример колко велики мъже има, които са хетеросексуални :wink: . Колкото до ултраси- мултраси, вярно е, че са агресивни, ама те си се бият по между си, така или иначе, тях тва си ги кефи. Центъра се затваря заради ВСИЧКИ хора, защото се стичат МНОГО и ВСЯКАКВИ хора, а не защото там има УЛТРАСИ. Ако беше ЧАК толкова опасно, никой нямаше да ходи по мачове. Не, секс пред него не правят, но и със сигурност не избягват да се целуват и милват пред него, а това е още по- зле. А на последното изречение - от хетеросексуални може да се реди хомо-дете, ама от хомосексуални родители не виждам как да се роди въобще дете.

ПП: Ена забележчица към пора. Ти никога ли не си псувал на "Абе, виж го тоя къв е гей", или въобще никога ли не ти е влизала тая дума в устата с цел да подразниш/обидиш някой? Много ме съмнява.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

pora_e_priqtel написа:Чудесна забележка. Аз бих протестирал срещу затварянето на центъра заради мачове и шествията на агитки от тъпи ултраси, които смятам за далеч по-голяма заплаха от гейовете. Гейовете трошат ли седалки? Не. Бият ли случайни хора или себеподобни? Не. Правят ли свинщина около стадионите? Не. Опасни ли са? Не.
Ами не... само дето се пошибват помежду си... ех, какво по-хипарско и миролюбиво от това?...?
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Това кой с кого се ``шиба`` е извън твоите компетенции, джуди, както аз не те питам ти с кого се пошибваш. :mrgreen: Дете от хомусексуални не може да се родиу но всеки един от двойката може да си създаде дете по пътя на медицината ако реши и не виждам нищо лошо в това неговия партньор да приеме детето и да го отгледат заедно. Така както партьорите на моите разведени родители приеха мен и всички дружно си ме гледаха. It`s as simple as that. Така че за мен дори и този аргумент за репродуктивността отпада.
New jorney
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Валандин, не мога да повярвам, че подкрепяш/нямаш нищо против тази... тази.. ИЗРОДЩИНА.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Мнение от Митака »

Ами щом мазните гейове и лезбийки правят паради,защо и ние НОРМАЛНИТЕ хора не започнем да правим паради на хетеросексуалността,а?
Това е парадиране.....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

И да имах, какво точно мога да направя освен да си чеша пръстите с вас по форумите ? Да тръгна с горящи факли и секири към някой ``педалски`` дом ? Да са ме накарали да правя секс с жена ? Не са. Ако двама гейове имат пари и възможност да си вземат сираче или пък да си направят ин-витро процедура, с какво право ще ги спирам аз ? Защото имам нормално функциониращи матка и яйчници и здрав мъж, който може да ме ``забремени`` когато си решим ? Ми ако ние пък никога не си решим ? Това не е ли също изродщина-да не можеш,а да не искаш (не е разбира се, това е право на личен избор, но ви давам няколко страни на темата). А те искат и могат! Ин-витрото не ми го заклеймявайте, защото имам личен пример в семейството си каква надежда дава то, както и личен пример каква радост дава осиновяването. Това кой с кого прави секс никак ама никак не ме интересува, стига да не е съседа и жена му в два посред нощ и да пъшкат на главата ми. Тогава вече си търся правата като чукам с точилката по тавана :mrgreen: Както не позволявам да ми се задават въпроси от типа на ``Яко ли те чука твоя приятел`` така и не си позволявам да питам ``Ама вие давате ли отдзад и що давате``. Пък като ви пречи толкова парада-излезте си направете парад на хетеросексуалните-едно празненство никога не е в повече :D
New jorney
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

хехехе а ако баща ти или майка ти сега ти кажат,че се чукат с хора от техния пол....какво ще направиш?
Дееебииии заради това се казва ЛИЧЕН живот.....каквото и да правиш и с когото и да го правиш под юргана си го запази за себе си,а не парадирай с него......
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Чакай сега, тук спора се превърна в спор срещу гейовете, не спор срещу парада. И затова и казвам, че не е наша работа да съдим кой с кого спи, то си е чисто лична тема. А за парада...той май е по-скоро именно протест срещу тези дето се намесват в личната сфера-``като я изваждате вие на показ с нападките си и ние ще я изважадем``. Майка ми и баща ми могат да се ``чукат`` с когото им сърце иска- така са ме възпитали, че да не им се меся в решенията, а ако това се случва с някой от техния пол единствено мога да ги обвинявам, че са си кривили душата до сега . Но пък това ще е контра срещу вас-родители гейове, пък детето умно, красиво, надарено и хетеро :mrgreen:
New jorney
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Ами тогава дай и педофилите да си направят парад.
Нали и те са дискриминирани...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Преди няколко страници уточнихме тоя въпрос :D Педофилите са престъпници. Гейове-престъпници също има, но престъпленията им не произтичат от това, че са гейове, а от това че са убили, изнасили, ограбили и т.н. Но няма да стигнем до консенсус по темата. Между другото, заплашена съм от баща ми, че ако защитавам ``педалите`` ще бъда лишена от наследство, та както виждате не винаги родителите определят възгледите на децата си :mrgreen:
New jorney
Публикувай отговор

Обратно към “България”