Записване за изпитите - кратък наръчник
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Записване за изпитите - кратък наръчник
Ако кандидатстваш само с матура - 30лв. Ако кандидатстваш с един изпит и с матура - отново 30лв 
благодаря ти много 
-
FirSt KiSs
- В началото бе словото
Явих се на предварителен по география и си харесвам оценката, не искам да ходя на редовен.Някой може ли да ми каже какво трябва да направя, за да ми вземат тази оценка?Благодаря предварително 
Отиваш да си подадеш документи, отбелязваш, че си се явила на предварителен изпит и искаш да ползваш тази оценка- има си специална графа и заплащаш такса в размер на един изпит = 30 лв.FirSt KiSs написа:Явих се на предварителен по география и си харесвам оценката, не искам да ходя на редовен.Някой може ли да ми каже какво трябва да направя, за да ми вземат тази оценка?Благодаря предварително
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
FirSt KiSs
- В началото бе словото
Amberglow написа:Отиваш да си подадеш документи, отбелязваш, че си се явила на предварителен изпит и искаш да ползваш тази оценка- има си специална графа и заплащаш такса в размер на един изпит = 30 лв.FirSt KiSs написа:Явих се на предварителен по география и си харесвам оценката, не искам да ходя на редовен.Някой може ли да ми каже какво трябва да направя, за да ми вземат тази оценка?Благодаря предварително
Мноого благодаря спести ми притестението
-
FELIX
- В началото бе словото
- Специалност: кандидатстудент
- Курс: кандидат-студент
Amberglow написа:Таксата за един изпит е 30 лева.FELIX написа:тука спора се завъди :Р
прощавайте имам да питам още нещо-колко струва единия изпит, примерно за Юридическия за да кандидатствам какви пари ще ми искат?
30 лв пффффф
хора искам да Ви питам (сигурно е тъп въпроса, ама пак имам някакви съмнения)- значи тези дни ще ходя до Пловдив до офис, за да подам документи, та въпроса ми е- там в офиса ли се плащат съответните изпити които ще държа или предварително трябва да съм платила по баков път, където ми дават квитанция и само да я дам в този офис?
Внимавай какво си пожелаваш...
И двата варианта са възможни
-
asdjashfkjascj
- В началото бе словото
Имам въпрос
Държах предварителен по история и оценката е такава, че сега не искам да ходя на редовен и искам да си я запазя. В сайта на университета пишеше, че за да стане това трябва да платя такса в размер на един изпит тоест 30 лева. Когато отидох да се записвам се записах за изпит по български и по английски и отбелязах, че съм държал предварителен по история. Казаха ми, че трябва да си платя само за двата изпита и оценката от историята ще ми се признае автоматично... Дали е така или е станала някаква грешка? Щото ако ми изгори оценката от историята направо ще откача...
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Спокойно, оценката ти се пази. 
-
FirSt KiSs
- В началото бе словото
А ако ще се явявам на изпит от редовната сесия и искам да ми се зачете оценката по друг предмет от предварителната, за един изпит ли плащам или за два? 
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Понеже си само 10тия човек, който попита, плащаш само за изпита, на който се явяваш. Ако не се явяваш на никакъв изпит, тогава плащаш една такса, за да ти се зачете оценката.FirSt KiSs написа:А ако ще се явявам на изпит от редовната сесия и искам да ми се зачете оценката по друг предмет от предварителната, за един изпит ли плащам или за два?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
-
FirSt KiSs
- В началото бе словото
Etiainen написа:Понеже си само 10тия човек, който попита, плащаш само за изпита, на който се явяваш. Ако не се явяваш на никакъв изпит, тогава плащаш една такса, за да ти се зачете оценката.FirSt KiSs написа:А ако ще се явявам на изпит от редовната сесия и искам да ми се зачете оценката по друг предмет от предварителната, за един изпит ли плащам или за два?
Благодаря за отговора
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Странно, няколко поста по-нагоре ти зададе същия въпрос и ти отговориха
.....халюцинирам........
For a moment your eyes open and you know
-
FirSt KiSs
- В началото бе словото
Etiainen написа:Странно, няколко поста по-нагоре ти зададе същия въпрос и ти отговориха.....халюцинирам........
Да ама не споменах че ще се явявам на редовната сесия по друг предмет не по този за който искам да ми се зачете оценката от предварителния.Затова питах пак колко такси трябва да платя