И един шоколад завива станиола в мармот...Scorpion написа:Трябва да се балансира - по един автор и две теми по история на ден.
КСК 2009 - История
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
Re: КСК 2009 - История
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ъ, извинявай за въпроса Грийн, но какъв е този сюрреалистичен аватар, що така ? 
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
Хах много ме кефи... приличам на сериен убиец!O|OeHukc написа:Ъ, извинявай за въпроса Грийн, но какъв е този сюрреалистичен аватар, що така ?
Non scholae sed vitae discimus!
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
аз съм по тема на 3 дни май... :д
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Абе да питам тези, които вече се записаха : тоя път на едно място в Учебен отдел ли се плаща и записва, или пак тряа да се ходи до горе (не знам как се води, май че банка или нещо от сорта
)

Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Леле, аз първо прочетох по 3 теми на ден и си викам, това момче пощръкляScionOfStorm написа:аз съм по тема на 3 дни май... :д
По-нагоре някой беше казал, че може и направо в стаичката при милите лелкиAnna-Molly написа:Абе да питам тези, които вече се записаха : тоя път на едно място в Учебен отдел ли се плаща и записва, или пак тряа да се ходи до горе (не знам как се води, май че банка или нещо от сорта)
![]()
![]()
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Да, при "милите" лелките също става
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Anna-Molly написа:Абе да питам тези, които вече се записаха : тоя път на едно място в Учебен отдел ли се плаща и записва, или пак тряа да се ходи до горе (не знам как се води, май че банка или нещо от сорта)
![]()
![]()
Паричен салон му се вика... Не е банка
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Anna-Molly
- Пишеща машина
мерси за инфотоScorpion написа:Anna-Molly написа:Абе да питам тези, които вече се записаха : тоя път на едно място в Учебен отдел ли се плаща и записва, или пак тряа да се ходи до горе (не знам как се води, май че банка или нещо от сорта)
![]()
![]()
Паричен салон му се вика... Не е банкаМоже да се плаща и в съответния кабинет за подаване на документите
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
svd
- От дъжд на вятър
Имам 1 въпрос - нали като се записваме , за да си запазим оценката от предварителния трябва да си платим и да се запишем и за редовния , без отделно да плащаме и предварителния отново?
svd,
Сумата, която ще трябва да заплатиш, се равнява на броя на изпитите, които ще държиш през редовната кандидатстудентска кампания. За предварителния само отбелязваш, че си го полагал, но не плащаш сума за него. Единственото изключение възниква в случай на неявяване на никакви изпити на редовната кампания - тогава трябва да заплатиш такса от 30 лв, за да ползваш получената оценка за идните класирания
.
Сумата, която ще трябва да заплатиш, се равнява на броя на изпитите, които ще държиш през редовната кандидатстудентска кампания. За предварителния само отбелязваш, че си го полагал, но не плащаш сума за него. Единственото изключение възниква в случай на неявяване на никакви изпити на редовната кампания - тогава трябва да заплатиш такса от 30 лв, за да ползваш получената оценка за идните класирания
1968 - 1999 - 2008 - ?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Иска ми се СУ да прибираше паричките на всички неориентирани кандидат-студенти, които изпитват някаква необяснима потребност да заплатят колкото е възможно повече, та да си ползват оценките от предварителните изпити... За съжаление жените, които приемат документите, казват кога кандидатите дават повече, отколкото трябва. А от тези допълнителни ежегодни приходи може да се обнови огромна част от материалната база на университета...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Не ми е ясно защо пък точно от нас трябва да изсмукват така небходимите им жизненоважни капитали. По-добре да вземат и да доусъвършенстват някои части от правилника си за приемане на нови студенти, за да не възникват подобни недоразумения. Вярно е, че много от кандидат-студентите ги четат с едно око (в това число включвам и себе си, тъй като се убедих в това нещо преди само три-четири дни
), но също така е и вярно, че известна вина се съдържа и в документите, които ни се представят. 
1968 - 1999 - 2008 - ?
-
svd
- От дъжд на вятър
Благодаря за информациятаgbog написа:svd,
Сумата, която ще трябва да заплатиш, се равнява на броя на изпитите, които ще държиш през редовната кандидатстудентска кампания. За предварителния само отбелязваш, че си го полагал, но не плащаш сума за него. Единственото изключение възниква в случай на неявяване на никакви изпити на редовната кампания - тогава трябва да заплатиш такса от 30 лв, за да ползваш получената оценка за идните класирания.
Значи сега трябва задължително да отида , а аз си правих сметки да не ходя..
Не, не е задължително да се явяваш пак по история. Можеш да се явиш на един, два или повече изпита по други предмети, като оценката ти от април ще се запази без да плащаш допълнително, стига да отбележиш, че си държал предварителния.
Само при кандидатстване единствено с оценката от предварителния (или от матура мисля) се заплаща такса в размер от 30 лв. 
1968 - 1999 - 2008 - ?