[Мненийница] Оплакване от форумци

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Re: [Мненийница] Оплакване от форумци

Мнение от Дичоу »

allshallperish, не знам каква е била целта на Кристо...но кратко разлистване назад в темата ще покаже, че ти го почна с лични нападки...
И наистина...отговори ми на въпроса...за теб какво значение има дали Кристо има личен живот или не...
Какво значение има за теб колко теми пуска Кристо...като имаш възможност ДА НЕ ВЛИЗАШ В ТЯХ...
Какво значение има за теб какво пише Кристо като имаш правото да не го четеш...
Аз мога да кажа, че се ОПЛАКВАМ (нали такава е темата) от теб...защото Ти,Джуди,Кристо събудихте кофти страсти в тоя форум и отприщихте някаква вълна от лични обиди и простотия...и форумът, специално за мен...беше по-хубаво място преди вас...или по-точно преди да съберете някаква смелост, че да си покажете зъбките...
И сега като се ОПЛАКВАМ от теб...автоматично сигурно ще ми отговори Джуди...а май май...вече и Ники...
Защото се заформя някакво "НИЕ" съзаклятие...( не случайно питах Ники, защо използва НИЕ)...понеже е по-ефектно много хора да скачат на един...
Тъй, че преспокойно може да ме болднеш даже в листата няколко поста по-горе... Не защото имам нещо лично към теб, Мартина, а защото мненията на юзърът allshallperish в основата си се превърнаха в нещото, което не искам да чета...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Герои сте сичкитеееееееееееееееее!
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Аре малко тайм-аут, че отивам да ям... :|
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Аз още от началото се опитах да обясня, че това е ВИРТУАЛНО пространство. Човек да не си каже мнението бе, ДА ГО ЕБА, веднага всички се обиждат и решават, че ще мразят съответния човек доживот.

Дичоу за каква "смелост" говориш? Понякога ме изумяваш, честно. Моето мнение за теб си остана непроменено, а именно че си точен пич, разсъждаваш умно и съм съгласна с теб за много неща, ама като кажеш некоя такава простотия ме дразниш адски много точно щото не те мисля за тъп (примерно).

Ми пък искаме да се позабавляваме на факта, че некоя си тема е глупава, кво лошо?
"Много хора да скачат на един"?! А на мен колко ми скочиха в началото, бе?! Тва че некои хора решиха, че застават зад мен си е лично техен избор.
Какво "съзаклятие"? Май май и ти почваш да се вкарваш в некакви филми , а това отново говори лошо за теб. Не виждам нищо лошо в това да защитя приятелката си, когато някой говори глупости по неин адрес, м?
Ти говориш за "юзърски " мнения а не против самата личност, само дето ти направи точно обратното (например с мен ), защото ми е пределно ясно откога спря да имаш "добро" мнение за мен (темата за София). Аз още тогава поясних своята позиция срещу точно какво е, само дето ти го пропусна този момент около хиляда пъти, докато накрая не се уморих да повтарям едно и също.

Ти кво си мислиш, че като казвам, че темата на Кристо е тъпа, тва значи, че го мразя ли? Ми не. Поводи да го намразя - бол, например когато ми каза, че не заслужавам да имам деца, само дето аз не съм толкова ТЕСНОГРЪДА, че да се вържа на некакви приказки от некакъв форум от човек, който се е бил афектирал по онова време...

Този форум е за писане на всякакви неща, но е тъпо когато се налагат ограничения тип "пишете това" , "пишете онова" (това е и към Валандин).

И последно - Кристо, когато отваряш дадена тема ти сам преценяваш какви рискове крие това и дали ще предизвика негативни емоции, така че сега е малко не-мъжка постъпка това да ревеш некой модератор да почне да трие мнения. :wink:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

Джуди, пишете си бе, просто не се стреляйте навсякъде, защото половината теми вече станаха ваши диалози, посочих и примери.Аз спирам до тук, казах каквото имам да казвам.
New jorney
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

JudyRamone написа:Аз още от началото се опитах да обясня, че това е ВИРТУАЛНО пространство. Човек да не си каже мнението бе, ДА ГО ЕБА, веднага всички се обиждат и решават, че ще мразят съответния човек доживот.

Дичоу за каква "смелост" говориш? Понякога ме изумяваш, честно. Моето мнение за теб си остана непроменено, а именно че си точен пич, разсъждаваш умно и съм съгласна с теб за много неща, ама като кажеш некоя такава простотия ме дразниш адски много точно щото не те мисля за тъп (примерно).

Ми пък искаме да се позабавляваме на факта, че некоя си тема е глупава, кво лошо?
"Много хора да скачат на един"?! А на мен колко ми скочиха в началото, бе?! Тва че некои хора решиха, че застават зад мен си е лично техен избор.
Какво "съзаклятие"? Май май и ти почваш да се вкарваш в некакви филми , а това отново говори лошо за теб. Не виждам нищо лошо в това да защитя приятелката си, когато някой говори глупости по неин адрес, м?
Ти говориш за "юзърски " мнения а не против самата личност, само дето ти направи точно обратното (например с мен ), защото ми е пределно ясно откога спря да имаш "добро" мнение за мен (темата за София). Аз още тогава поясних своята позиция срещу точно какво е, само дето ти го пропусна този момент около хиляда пъти, докато накрая не се уморих да повтарям едно и също.

Ти кво си мислиш, че като казвам, че темата на Кристо е тъпа, тва значи, че го мразя ли? Ми не. Поводи да го намразя - бол, например когато ми каза, че не заслужавам да имам деца, само дето аз не съм толкова ТЕСНОГРЪДА, че да се вържа на некакви приказки от некакъв форум от човек, който се е бил афектирал по онова време...

Този форум е за писане на всякакви неща, но е тъпо когато се налагат ограничения тип "пишете това" , "пишете онова" (това е и към Валандин).

И последно - Кристо, когато отваряш дадена тема ти сам преценяваш какви рискове крие това и дали ще предизвика негативни емоции, така че сега е малко не-мъжка постъпка това да ревеш некой модератор да почне да трие мнения. :wink:
Първо...за момента, в който съм спрял да "имам добро мнение за теб"...Точно там написах, че спирам да пиша за да не си градя мнението за хората спрямо въпросната тема...Мнението ми за теб се промени след това...След като превърнахте половината форум в арена на някакви безсмислени кавги, които са колкото безсмислени за теб...толкова са безсмислени и за Кристо и за всички останали... Не искам да предполагам какви са Ви мотивите...не искам да отгатвам, защото може да те обидя...
...за това дето защитаваш приятелите...Евалата...аз пък винаги защитавам това което смятам за правилно и истина...и ако това включва да бия два форумни, виртуални, словесни или истински...шамари...на приятел, когато не мисля, че това което прави е редно, право и истинно...то той ги изяжда...Но тук може би въпросът е по скоро персонален и въпрос на различни личности...
АааААааа...и още нещо...Не е нужно да си "тъп" , "Умен"...точен пич или неточен...за да имаш такт и усет за общуването си с хората...
Оплаквам се от теб, защото го нямаш...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Ем не е необходимо да ми го казваш, сякаш съм казала, че имам такт, сещаш ли се? Защото и аз сама знам, че нямам :wink:
аз пък винаги защитавам това което смятам за правилно и истина...и ако това включва да бия два форумни, виртуални, словесни или истински...шамари...на приятел, когато не мисля, че това което прави е редно, право и истинно...то той ги изяжда...
А защо мислиш, че аз не го правя? Само дето никога не бих си позволила да го направя пред ВСИЧКИ, нито да унизя съответния си приятел публично. има си места и време за това.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Постоянно присъствие

Мнение от Solveig »

С тази тема ме връщате две години назад, когато участвах във "форумна война" на едно друго място и администраторът просто реши да банне целия опозиционен лагер, който включваше най-редовните потребители и в който случайно бях и аз. :lol: Оттогава не са имали проблеми...
... ценете високо тукашната толерантност. :wink:

А, и
Лорд Носферату написа:Аз пък се оплаквам от всички, които ползват "хейтене" като дума. Да ви имам и речника :Р
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Kristo написа:няма да ме псувате като ви скъсат, както една колежка прави, че я кълна (ам тя и не учи, кво да я правя)
Кхъм... пресилваш думите ми :mrgreen:
Аз най-деликатно отбелязах, че е възможно твоята настройка спрямо моя изпит да е имала известно кармично влияние върху обстоятелствата, които се реализираха впоследствие.

Аз може ли да задам един малък въпрос по темата, насочен към съответния кръг от хора, разбира се. Защо изпитвате нужда да кажете на хората колко много не ви харесват и кои са нещата, които ви дразнят ужасно много в тях?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

MidwinterSun написа:
Kristo написа:няма да ме псувате като ви скъсат, както една колежка прави, че я кълна (ам тя и не учи, кво да я правя)
Кхъм... пресилваш думите ми :mrgreen:
Аз най-деликатно отбелязах, че е възможно твоята настройка спрямо моя изпит да е имала известно кармично влияние върху обстоятелствата, които се реализираха впоследствие.

Аз може ли да задам един малък въпрос по темата, насочен към съответния кръг от хора, разбира се. Защо изпитвате нужда да кажете на хората колко много не ви харесват и кои са нещата, които ви дразнят ужасно много в тях?
Не говорих за теб, а за една друга колежка... :shock:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Хаха, значи е време да се замислиш, че вероятно, може би, плашиш твърде много колежки, че няма да си вземат изпитите... :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Кристо не си прави социален експеримент а форумни чикии.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

MERCES_LETIFER написа:Ама хора, как се връзватеееееееееее :lol:

Кристо си прави своеобразен социален експеримент. Не виждате ли как се напъва да пише в СТИЛА на дадени форумци :mrgreen: , да звучи 'зъл' и да храни :mrgreen: А в действителност е такава душичка малка златна :albino:

// Кристо, feed me!
Т'ва той ли те помоли да го напишеш или сама се сети :>?
medicate, medicate
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

MidwinterSun написа:Хаха, значи е време да се замислиш, че вероятно, може би, плашиш твърде много колежки, че няма да си вземат изпитите... :lol:
Тебе не съм те плашил!? :shock:
В смисъл, ти си зубърче, а колежката дето плаших не е (скъсват я на 50% от изпитите)
А колкото до господата над мен - всъщност не Ирина, а техните мнения съм ги писал аз и ги помолих да ги пуснат, да стане хаос и интрига.
Мерси ви - Георги и Красимир, изпълнихте си плана успешно, дано останалите да са клъвнали... хихихи :twisted:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Kristo написа: Тебе не съм те плашил!? :shock:
Си, си :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”