Как са условията в общежитията на СУ?

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Re: Как са условията в общежитията на СУ?

Мнение от Master_of_Sin »

aL` написа:Master_of_Sin явно още не си студентка, не си живяла на квартира, не си живяла на общежитие ? Ей такива надъхани младежи най-много ги обичам. Явно си и доста компетентна в студентстването като гледам колко поста си успяла да напишеш. Сигурно са все така компетенти, както и написаното в тази тема. Може би си мислиш, че и всичко написано от теб е истината, само истината и нищо друго освен истината, та за това е и удебелено. . . Ай . . .
Ай ай... за мен си е истина бе същество - не я налагам на никой.
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

aL` написа: Има един сериозен проблем обаче, който е забелязан от не малко хора. Понякога се оказва доста трудно да се намери 4ти човек за белот. Не знам дали ръководството има желанието и ресурсите, но стаите, които са 3ки определено трябва да се обзаведат с допълнително легло. Проблемът е крайно належащ и вече с години се отлага решаването му.
Разбра се кой е ходил у Светлето, да си търси хора за белот.. :mrgreen: :lol: :lol:
la douleur exquise
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

aL` написа: Master_of_Sin явно още не си студентка, не си живяла на квартира, не си живяла на общежитие ? Ей такива надъхани младежи най-много ги обичам. Явно си и доста компетентна в студентстването като гледам колко поста си успяла да напишеш. Сигурно са все така компетенти, както и написаното в тази тема. Може би си мислиш, че и всичко написано от теб е истината, само истината и нищо друго освен истината, та за това е и удебелено. . . Ай . . .
:( Не е нужно да си груб(а). Защо си мислиш, че Master_of_Sin не е права? Може наистина да намери читав хазяин, с читава квартира и перфектно да се разбира със съквартирантката си. И такива случаи има, даже са в пъти повече от тези, които се карат. Не виждам защо нападаш. Това което аз си правя като извод, от това, която тя сподели дотук в темата е, че вече е живяла с това въпросното момиче и изобщо през ума й не е минало че това, което аз споделям от моя скромен опит е възможно да се случи. Тя си мисли, че засягам приятелката й, аз обяснявам в общия случай как изглеждат нещата, без да съм наясно изобщо с отношенията им и така. Какво те кара теб да мислиш, че ние, врелите и кипели в студентстването сме повече в позиция да даваме напътствия и да й се караме, че видиш ли е неопитна и затова да не си отваря устата... Има една приказка "не питай старило, питай патило" - от тази гледна точка аз споделям във форума опита си със съквартирантки. Тя също споделя опита си:
Master_of_Sin написа:Освен това вече съм живяла с нея известно време ..така че излишни са ти коментарите. :wink:
- забележи намигването накрая. Изобщо спазва напълно правилата за нетикет, не разбирам и какво против болдването на текст има....

Колкото до четвърти за белот.... Ама верно ли има трудности в намирането? Уау. А аз винаги съм намирала :) Голям късмет хиляда години дето живея на територията на СУ да не ми се случи да открия тоя бъг с тримата в стая :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

leia_loves_cats написа: Изобщо спазва напълно правилата за нетикет, не разбирам и какво против болдването на текст има....
Пхаха е мани... този човек нали е много "компетентен"... ако наистина беше такъв щеше да знае че аз просто така си пиша всички постове... ама кво да ги правиш отворковците са навсякъде за съжаление!
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

leia_loves_cats не се вживявай, не си в "Искрено и лично". :)

( нетикет - бреее, модерна работа )

Айде стига съм се занимавал с вас, че само си вдигате рейтинга.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
Глума
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от Глума »

абе хора, чух че имало дървеници в едни от общежитията, обаче не на СУ. та, в тези на СУ има ли ??? :)
"Когато Бог надари хората с мозъци, той не им даде гаранция, че те ще функционират" Ш. Монтескьо

"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно." Уолтър Липман
Аватар
december
В началото бе словото

Мнение от december »

Privet!Sram,ne sram-shte si pitam.Ne mojah da procheta vsichko,vuprosut mi e-imam li pravo da posocha opredelen chovek,s kogoto iskam da si podelq staqta,ili vsichko se reshava ot "visshestoqshtite"...Thanks in advance :brilsmurf:
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

май имаш..
пишеш му факултетния номер.. в документите за кандидатстване
la douleur exquise
Аватар
december
В началото бе словото

Мнение от december »

fak mersi :) :salute:
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

december написа:Privet!Sram,ne sram-shte si pitam.Ne mojah da procheta vsichko,vuprosut mi e-imam li pravo da posocha opredelen chovek,s kogoto iskam da si podelq staqta,ili vsichko se reshava ot "visshestoqshtite"...Thanks in advance :brilsmurf:
Потвърждавам - имаш право и по възможност ще ви настанят заедно. Под "по възможност" разбирай "99 процента". :]
Имай едно наум, че стаите са масово тройки и можете да се посочите и тримата заедно. Полето е едно, но може да направите "кръгче" - А да посочи, че иска да живее с Б, Б да посочи, че иска да живее с В и така ако има цяла свободна стая ще ви я дадат. :)

@aL`: пий една бира, ако искаш ще те черпя, ама хайде без глупости, или поне не въвличай мен в тях :)

@Глума : Слухове за дървеници има. Има и слухове за плъхове. Но това до доказване на противното са градски легенди. Аз лично не съм имала срещи от трети вид с дървеница в Студентски. Но няма гаранция, че наистина няма :)
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

какво е туй чудо Дървеница?
la douleur exquise
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

село, мисля си? :roll:
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

квартал на софия е, ма.. едва ли са имали точно тва предвид
la douleur exquise
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

А, верно! :lol: То, май там имаше факултети към СУ? :roll:
Дървениците ядат дървените легла, дървените мебели, прависти, а бе дървени неща ядат! :lol: :lol: :mrgreen:
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

хора ядЪт ли?
щото ако не, то нека си ядът леглата
la douleur exquise
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”