Нов гей парад?!

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Re: Нов гей парад?!

Мнение от Norwegian Wood »

pora_e_priqtel написа:Има една тънка разлика между убийците и гейовете, а именно, че убийците убиват хора. Затова им викат убийци ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Впрочем ако и престъпниците се раждаха, демонът на Лаплас яко ни е прецакал.
Като каза за престъпниците, се сетих за оня разказ на Зошченко, в който в една комуналка от ранния сталинизъм идва милиционер със суперкуче - надушва всички престъпници. Изведнъж кучето полудява и всички се разбягват, а то се нахвърля на последния останал - милиционера, който бил откраднал едно парче сирене преди месец(или нещо такова). Това не е много по темата, но все пак. ;р
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

fak написа:ми.. те са престъпници..
вредят на обществото..

Гейовете как те ощетяват?
Каква жертва си ти на тях?
освен че ги гледаш и ти се гади?!
Можеш ли да дадеш сериозна причина? И под сериозна имам предвид да не е смешна :wink:
Исках да обясня, как оправданието "Ама те така са си родени" не важи...защото много от хората се раждат такива каквито са...но това не ги оправдава и си лежат по пансиони, затвори, домове, клиники и т.н......
Защо лудите са в лудницата ?!?
Защото държавата е сметнала от една страна, че не могат да се грижат за себе си (което не важи при педеразите), от друга, че не могат да са активни единици на обществото и за това им трябва медицинска помощ, което вече важи и за педалчетата....
Всяка...повтарям ВСЯКА една религия по света проповядва чистата любов между мъж и жена... Може би когато религиите са се зараждали е нямало моден бизнес и бутикови магазини...и просто педалите са нямали поминък, че да си финансират позиция в обществото....
Но както и да е...колкото и религиите да са подчинени на ирационалното мислене...са...доста...рационални...
Сигурно има някакъв смисъл мъжете и жените да се привличат....може би щото в резултат от това светът продължава съществуването си...
Какво остава от един педал... ???
Или какво един педал може да възпита в детето, което осинови....освен ПЕДЕразума си.....???
Но ок...все тая дали са се чалнали в последствие или са "се родили такива"...това не ги прави по-малко безполезни...
А от кога безполезността стана добродетел, който трябва да се ПАРАДира ?
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

извинявай, ама аз ако нямам физическата възможност да се репродуцирам, понеже съм болна от една болест, която води до стерилитет, означава ли това че съм безполезна?!

държа да получа отговор!
благодаря предварително!
la douleur exquise
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Първо...ако това е наистина така...а не просто пример, който даваш...Искам да знаеш, че съжалявам, че коментирам тази тема с теб...
Но...до известна степен да...
От друга страна обаче имаш възможности да създадеш поколение осиновявайки дете, НО ти като хетеросексуален човек, ще възпиташ това дете в това...или поне детето ще вижда натуралния модел на семейство и съжителство...и ще го възприема...
А според теб...какъв е шанса на същото дете, възпитано от 2ма батковци, които констънтли се шибат отзад ?!?
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

заклеймяваш нормални хора, ощетени без тяхна вина, наричайки ги непотребни и безполезни..
всъщност е жалко само за тебе :wink:
мисля, че след отговорът ти - ДА, няма смисъл да повдигам каквито и да било въпроси повече и да коментирам с теб каквото и да било!
la douleur exquise
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Фак, едните имат неизлечим физическо заболяване, а другите са болни психически. По близко са до лудите, отколкото до импотентните.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

fak написа:заклеймяваш нормални хора, ощетени без тяхна вина, наричайки ги непотребни и безполезни..
всъщност е жалко само за тебе :wink:
мисля, че след отговорът ти - ДА, няма смисъл да повдигам каквито и да било въпроси повече и да коментирам с теб каквото и да било!
Казах, че съжалявам, защото тази тема е по-емоционално наситена за теб от колкото за другите коментиращи...
Извинявам се ако съм те засегнал...не е съм целял това...
Не заклеймявам нормалните хора, ощетени без тяхна вина...
Заклеймявам ненормалните хора, които искат да въвлекат други нормални...в тяхната ненормалност...
И мисля, че ще ме разбереш най-добре ако си отговориш на следния въпрос:
ТИ БИ ЛИ ИСКАЛА НЯКОЙ ДРУГ ДА ИМА СЪЩИТЕ ЗДРАВОСЛОВНИ И РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ?
Отговорът на този въпрос до голяма степен разграничава нормалните, ощетени без тяхна вина...от ненормалните...
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Ники,
въртим се малко в кръг!
С "психическия" си проблем, с какво ти пречат педерастите?!
помолих за примери, които не са смешни.. Много постове по-нагоре..
помолих другиго за тях, но все едно призовавам всички
;)
дичо казах, че няма да го коментирам..
la douleur exquise
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

fak, ти като психоложка, не можеш ли да дадеш некво по- трезво мнение
от това, че не вреди да си гей :roll: ?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Пречат ми с това, че показват гейщината си като нещо чудесно. Афишират я, показват на всички, колке е хубаво да си гей. По този начин привличат и други хора към каузата си. Против тях съм, защото двама мъже не могат да създадат семейство и да възпитават деца, без тези деца да станат същите като тях.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

fak написа: дичо казах, че няма да го коментирам..
Дичо ти обясни изчерпателно какво мисли...и то няма общо с това, в което го обвиняваш...
Именно за това липсата на коментар или отговор...Дичо си обяснява не с някаква нанесена обида от негова страна, а просто с липса на адекватни аргументи срещу неговия пост...
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

allshallperish написа:fak, ти като психоложка, не можеш ли да дадеш некво по- трезво мнение
от това, че не вреди да си гей :roll: ?
Не знам дали сте забелязали, но нямам много смислени мнения в тоя форум..
Избягвам да давам трезви и сериозни мнения, понеже съм забелязала, че някои хора просто не възприемат разумните и логични, Истинните аргументи и си приказват едно и също.. Може би не успяват да видят смисъла, но това не означава, че го няма, а че не са дорасли - емоционално и интелектуално, за такъв голям подвиг, а именно Да признаеш, че другият е прав, а ти грешиш...; забелязала съм и как в чужда уста се вкарват думи, които не са изречени оттам... И как цялата аргументация на опонента, макар и жалка, се върти около тези думи, избуява и се превръща в Гигантска обида, макар и безпочвена..

Както и да е!

Аз за първи може би път ще напиша нещо, което наистина мисля и зад което заставам от позицията си на мислещ човек! (не на психоложка, не на студентка в СУ или някъде другаде)

Няма да цитирам никого, понеже той ше си помисли, че му оспорвам въздесъщото и неоспоримо, всевярно мнение и ше тръгне да ме оборва, което всъщност е жалко.., както много други неща ..и хора..

Ta... Ето го и моето сериозно, "непияно" мнение:

Педерастията може и да е психично отклонение.. Не оспорвам, понеже въобще не съм толкова навътре в науката - теоретично и практически, и не мога да дам компетентно или поне адекватно заключение.
Обаче знам, че патологията на нервната система променя и психиката!(Нервна система да се разглежда от анатомична и физиологична страна) Та мозъчето влияе на това, което чувстваш, не само на това, което мислиш.
Хипофизната жлеза контролира другите жлези! Контролира растежа, дали ше си дебел или слаб, дали ше ти се прави секс или не..
Хормоните ви напътстват съществуването! дали ше спите, дали ше ви се прави секс, дали ше ви се яде, дали ше сте щастливи или депресирани и т.н. всичко се диктува от тях.. Затова и ендокринолозите са най-важните лекари! и най-некомпетентните.., но тва за друга тема..
генетичният код също е важен.. Наследствеността..
Когато детето е в утробата на майка му, се формират всички системи у него - нервна, отделителна, храносмилателна, полова..
Залага му се генетична информация, която му предопределя живота!
Има изследвания с резултати, че момчета, които получават по-малко тестостерон в първите месеци, стават гейове. А ако момичетата получават повече естрогени.. стават по-красиви..
Тва са съвсем простички, логични, разбираеми неща.. които са лесни за приемане и обясняват много неща!

По-голямата част от педерастите са такива понеже има грешка там в самото начало- в ембрионалното им развитие, която не може да бъде поправена.. затва има и обратни животни... Скоро четох за случай с двойка мъжки пингвини, на които са дали да мътят яйце!(но човешката аналогия по-късно!)

Има друга част, които са станали такива след психична травма.. Тая увреда им е дошла вследствие на някакво негативно събитие... Примерно изнасилване в детството. Имам приятел, изнасилен като малък, който в момента е бисексуален..

Трета част - тия, които от скука и подобни алогично подбуди тръгват да експериментират...
Мойй бивш приятел в момента е бисексуален, понеже на 18 вече беше наебал всички путки в района и поотърси разнообразието в това да проникват в него(колко деликатно се изразих, ах!). явно в това е намерил и удоволствие..

четвърта част не мога да коментирам..

Все тая от причините, довели до тая им различност. факт е че те са такива.. Факт е и че тези хора имат право да съществуват! Както имат право да съществуват и инвалидите, въпреки че не могат да са конкурентно способни, както имат право да съществуват чернокожите, въпреки, че са грозни :rabbit: , или стерилните, въпреки че не могат да имат деца..

Така..
приемам всичко различно, стига да не ми се натрапва! Не ме засяга кой чий хуй лапа. Не ме засяга дали комшията е педераст, както не ме засяга дали другият комшия е алкохолик. Това си е тяхна работа, болест, личен избор и така нататък.. Щом човекът не наранява другите, щом не пречи, щом не вреди на обществото, значи има точно толкова право колкото и аз да живее в него!

Показността обаче е друга работа! Да афишираш нещо, което другите не приемат за мене е долно и грозно, и неприемливо.. И ме избива на агресия. А понякога съм доста агресивна. но нетърпимостта ми се отнася към всяка проява на ненормално, аморално поведение! Не им се кефя на все различните, които парадират с ненормалността и грозотата си.. Бляк!
нямат право да го правят, понеже ми нарушават спокойствието! Пречат ми! а това ми дава правото да роптая!

Затова и питам вас отново - Кажете с какво един човек, гей, реден от природата, съдбата или собствената си загуба на адекватна оценка на реалността, ви пречи!, когато тоз човек поема анално чужди хуйове в спалнята си, лапа пишки у тях си; и решава, че го кефят хората от собствения му пол, без да ви обяснява колко е хубаво.. С какво сексуалното му поведение ви носи вреди?!

...
(в два поста, щото ферман голям стана)
la douleur exquise
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

2-ра част

По темата за пингвините:

не бива гейовете да се женят, не бива да имат деца, не бива транссексуланите да раждат, не бива децата да почват да се ебЪт на по 12, не бива да се краде, не бива да се обижда, не бива!, понеже е неморално!!!! Бляк!!!

Но Димитър, да ми твърди, че ''до известна степен съм безполезна'', изхождайки от хипотезата, че не мога да имам деца, за мене също е неморално! за мене това е ужасно!!! И е много по-страшно от това лесбийка да роди дете и да си го гледат заедно с гаджето й.

За да спи спокойно, за да му е някак по-чиста съвестта и т.н.(защото предполагам, че един НОРМАЛЕН човек ше го гризе съвестта при тези думи), ше му кажа, че това беше една хипотетична ситуация, и слава Богу, вярвам, че ще имам деца!
Но ще го призова, той да се постави в тая хипотетична ситуация и ше го попитам за чувствата, които ше предизвикат у него моите думи, че е безполезен един вид!

пост скриптум..
Аре като ме коментирате, да ме цитирате и да обсъждате само това, което е написано черно на бяло, без да си доукрасявате и сътворявате слова, мъчейки се да ги наврете в моята уста или във моя пост. То си личи, че ги няма!
la douleur exquise
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Аз,смятам и повечето изказали се в темата,нямаме нищо против всеки да си практикува сексуалните наклонности,стига да не си ги вре в лицата на другите.Това е единствената голяма мъка,че много хора с всичка сила се опитват да обяснят колко всъщност е правилно да си гей,как на тях трябва да се обръща повече внимание и как не трябва те по никакъв начин да се засягат.Малко както по американските филми винаги президента е черен,за да има,както те го наричат,diversity.А за безполезните хора-ами да,не е така.Живота отдавна е прераснал в нещо повече от начин за сътворяване на следващото поколение.Достатъчно хора просто дори не искат да имат деца,което не мисля че ги прави по-малоценни в сравнение с останалите.Даже циганите,които смятаме за най-малоценни имат по сто деца,така че не виждам връзка между двете.Но не мисля че Дичо искаше точно това да каже де.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

fak написа:...
Обясних вече...намирам го за досадно да го повтарям, но с цел конструктивния разговор ще го направя...
Кофти е да си болен...не пожелавам на никой да има репродуктивни проблеми ( Слава на Бога, че нямаш...а само ме блъфираш...Аз лично не бих си позволил дори хипотетично да си го представям за себе си...тръпки ме побиват...но това е друга тема)...Станалото станало...на пример...имаш ги...
Естествено, че не си пълноценен човек, като биологичен вид..ако нямаш възможност да продължиш вида си...и ПО-ЕСТЕСТВЕНО нещо от тоова няма...Сега много може да си спекулираме двамата с използваните епитети...но ако ми намериш по-основателна причина да съществуваш...от това да продължиш вида си...чакам с нетърпение да я споделиш...
От друга страна...възможността да възпиташ и отгледаш друго дете все още е налице...Обаче това дете ще наследи от теб възпитание, от което ще възприеме идеята за продължаване на човешкия вид...чрез зачеване на наследник...нали...защото това правят НОРМАЛНИТЕ хора...
От друга страна...
Едно педеразко "семейство" не може да им възпита този идеал...защото той го потъпква...

И отново да се върнем на репродуктивните проблеми и "безполезността".... Педалите правят парад...с цел да привлекат други педали...или хора със съмнения...към тяхната кауза/сексуална ориентация/ болестност. С войната която водят за одобрението на обществото те искат да накарат повече хора да се определят като такива...
Ако един болен човек, един човек с репродуктивни проблеми...желае неговата болест да достигне до повече хора... то той ще заслужи същото презрение, каквото изпитвам към педалите...Защото те двете неща са тъждествени...Единия има физически проблеми с продължаването на човешкия вид...другия психически...
И ще презирам всеки, който го желае на други хора...

И да се върнем на частта, в която мненията ни се препокриват или доближават...
Естествено, че никой няма моралното право да се вре под чаршафите на другите и да види в коя дупка го подава или поема...
Но какво става , когато това нещо се случва на улицата...
Той има пълното право да лапа чурки...аз имам пълното право да го презирам за това...
Но когато той излезе на улицата за да атакува моето презрение...и моите виждания...аз ще изляза срещу него...
Просто и ясно...
Публикувай отговор

Обратно към “България”