allshallperish написа:fak, ти като психоложка, не можеш ли да дадеш некво по- трезво мнение
от това, че не вреди да си гей

?
Не знам дали сте забелязали, но нямам много смислени мнения в тоя форум..
Избягвам да давам трезви и сериозни мнения, понеже съм забелязала, че някои хора просто не възприемат разумните и логични, Истинните аргументи и си приказват едно и също.. Може би не успяват да видят смисъла, но това не означава, че го няма, а че не са дорасли - емоционално и интелектуално, за такъв голям подвиг, а именно
Да признаеш, че другият е прав, а ти грешиш...; забелязала съм и как в чужда уста се вкарват думи, които не са изречени оттам... И как цялата аргументация на опонента, макар и жалка, се върти около тези думи, избуява и се превръща в Гигантска обида, макар и безпочвена..
Както и да е!
Аз за първи може би път ще напиша нещо, което наистина мисля и зад което заставам от позицията си на мислещ човек! (не на психоложка, не на студентка в СУ или някъде другаде)
Няма да цитирам никого, понеже той ше си помисли, че му оспорвам въздесъщото и неоспоримо, всевярно мнение и ше тръгне да ме оборва, което всъщност е жалко.., както много други неща ..и хора..
Ta... Ето го и моето сериозно, "непияно" мнение:
Педерастията може и да е психично отклонение.. Не оспорвам, понеже въобще не съм толкова навътре в науката - теоретично и практически, и не мога да дам компетентно или поне адекватно заключение.
Обаче знам, че патологията на нервната система променя и психиката!(Нервна система да се разглежда от анатомична и физиологична страна) Та мозъчето влияе на това, което чувстваш, не само на това, което мислиш.
Хипофизната жлеза контролира другите жлези! Контролира растежа, дали ше си дебел или слаб, дали ше ти се прави секс или не..
Хормоните ви напътстват съществуването! дали ше спите, дали ше ви се прави секс, дали ше ви се яде, дали ше сте щастливи или депресирани и т.н. всичко се диктува от тях.. Затова и ендокринолозите са най-важните лекари! и най-некомпетентните.., но тва за друга тема..
генетичният код също е важен.. Наследствеността..
Когато детето е в утробата на майка му, се формират всички системи у него - нервна, отделителна, храносмилателна, полова..
Залага му се генетична информация, която му предопределя живота!
Има изследвания с резултати, че момчета, които получават по-малко тестостерон в първите месеци, стават гейове. А ако момичетата получават повече естрогени.. стават по-красиви..
Тва са съвсем простички, логични, разбираеми неща.. които са лесни за приемане и обясняват много неща!
По-голямата част от педерастите са такива понеже има грешка там в самото начало- в ембрионалното им развитие, която не може да бъде поправена.. затва има и обратни животни... Скоро четох за случай с двойка мъжки пингвини, на които са дали да мътят яйце!(но човешката аналогия по-късно!)
Има друга част, които са станали такива след психична травма.. Тая увреда им е дошла вследствие на някакво негативно събитие... Примерно изнасилване в детството. Имам приятел, изнасилен като малък, който в момента е бисексуален..
Трета част - тия, които от скука и подобни алогично подбуди тръгват да експериментират...
Мойй бивш приятел в момента е бисексуален, понеже на 18 вече беше наебал всички путки в района и поотърси разнообразието в това да проникват в него(колко деликатно се изразих, ах!). явно в това е намерил и удоволствие..
четвърта част не мога да коментирам..
Все тая от причините, довели до тая им различност. факт е че те са такива.. Факт е и че тези хора имат право да съществуват! Както имат право да съществуват и инвалидите, въпреки че не могат да са конкурентно способни, както имат право да съществуват чернокожите, въпреки, че са грозни

, или стерилните, въпреки че не могат да имат деца..
Така..
приемам всичко различно, стига да не ми се натрапва! Не ме засяга кой чий хуй лапа. Не ме засяга дали комшията е педераст, както не ме засяга дали другият комшия е алкохолик. Това си е тяхна работа, болест, личен избор и така нататък.. Щом човекът не наранява другите, щом не пречи, щом не вреди на обществото, значи има точно толкова право колкото и аз да живее в него!
Показността обаче е друга работа! Да афишираш нещо, което другите не приемат за мене е долно и грозно, и неприемливо.. И ме избива на агресия. А понякога съм доста агресивна. но нетърпимостта ми се отнася към всяка проява на ненормално, аморално поведение! Не им се кефя на все различните, които парадират с ненормалността и грозотата си.. Бляк!
нямат право да го правят, понеже ми нарушават спокойствието! Пречат ми! а това ми дава правото да роптая!
Затова и питам вас отново - Кажете с какво един човек, гей, реден от природата, съдбата или собствената си загуба на адекватна оценка на реалността, ви пречи!, когато тоз човек поема анално чужди хуйове в спалнята си, лапа пишки у тях си; и решава, че го кефят хората от собствения му пол, без да ви обяснява колко е хубаво.. С какво сексуалното му поведение ви носи вреди?!
...
(в два поста, щото ферман голям стана)