втора специалност
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не можеш да намериш такъв списък отсега, той се пуска чак в края на учебната година, ако не се лъжа след кандидатстудентските изпити чак... не съм 100% сигурна разбира се, но мисля че още е рано.ta4ita написа:Здравейте! Някой може ли да ми каже къде мога да намеря списъка за позволените специалности за факултета по начална и предучилищна педагогика, като втора специалност, преди май месец?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Доколкото разбрах, вече няма втора специалност и второ висше, а само второ висше.
Една моя приятелка записа второ висше, и двете са рдовна форма. Каза ми, че някъде август месец е проверила там пред учебен отдел, и след това е подала заявление или каквото там трябва....както вече се каза, трябва да имаш съответните изпити положени+висок успех от двете години на следване+всички изпити да са взети. Някои специалности не отпускат бройки за второ висше, но това мисля, че се разбира през август месец, като се отиде прд учебен отдел.
Това знам аз засега.
Поздрави,
Денс
Една моя приятелка записа второ висше, и двете са рдовна форма. Каза ми, че някъде август месец е проверила там пред учебен отдел, и след това е подала заявление или каквото там трябва....както вече се каза, трябва да имаш съответните изпити положени+висок успех от двете години на следване+всички изпити да са взети. Някои специалности не отпускат бройки за второ висше, но това мисля, че се разбира през август месец, като се отиде прд учебен отдел.
Това знам аз засега.
Поздрави,
Денс
Jivotyt se izmerva ne s broq vdishvaniq, a s momentite, koito sa nakarali dyha ni da spre!
- PrincessSuperstar
- Драскач
Въпрос: Някой знае ли дали Факултатът по журналистика изобщо има прием за втора специалност? Доколкото съм наясно, последните 2-3 години не е имало...
И къде мога да получа повече информация по темата Кандидатстване за втора специалност, изобщо?
А не ви ли се струва леко тъпо списъците с местата да се обявяват след кандидат-студентските изпити... Така има вероятност да се готвиш за изпит (ако специалността го изисква), и накрая да се окаже, че места няма и си учил напразно
И къде мога да получа повече информация по темата Кандидатстване за втора специалност, изобщо?
А не ви ли се струва леко тъпо списъците с местата да се обявяват след кандидат-студентските изпити... Така има вероятност да се готвиш за изпит (ако специалността го изисква), и накрая да се окаже, че места няма и си учил напразно